Walken na osnovu cega ti govoris da je Celzi luzerski klub?Zato sto je nesrecno izgubio finale LS?Ti nesto njemu govoris da nije objektivan,ali ti nisi isto..I kako to titule mogu uzeti kad Fergi ode kad su sad sampioni i osvajaci duple krune u Engleskoj?Malo si konfuzan...
To je sve sprdnja, jer Grizli je poznat kao daleko najneobjektivniji korisnik u ovom delu foruma, pa čisto malo zajebancije, jer samo malo pređi preko njegovih postova i vidćeš kako je svaka Čelsijeva pobeda junačka, svaka Mančesterova sa određenom dozom nezasluženosti, kad se Mančesteru svira penal to je krađa, kad se svira Čelsiju to je skoro nemoguće jer su svi protiv njih itd. itd. ... Iskreno me zabole i za Manu i za Čelsi, ne navijam ni za jedne ni za druge, ali na te njegove nebuloze odgovaram sa zajebancijom ...
Nije fer da tako govoris jer sta je onda Juve?Koliko je ono bese Juventus izgubio finala LS?Mislim da drzite rekord po tome, 7 finala,dve titule i 5 poraza u finalima...Po tebi to onda znaci da ste i vi luzerski klub i da nematte sampionsku auru...
Opet, to je bila parodija na Grizlijeve postove, naravno da ne mogu na osnovu jedne tekme i to penala da zaključim tako nešto ... Mada što se tiče Juvea u Evropi, nisi daleko od istine ...
Celzi je od dolaska Abramovica jedna od najkonstantnijih ekipa i redovno osvajaju trofeje,nisu imali srece koja je potrebna da uzmu LS.ali docice i taj dan
Ma OK, neka dođe ako ljudi zasluže, nemam ja ništa sa tim, ali ove priče što Grizli piše ni pas sa maslom ne bi pojeo ...
Sto se tice zlatne lopte Snajder je definitivno zasluzuje vise od Inieste i Messija bez obzira sto je prvi dao go u finalu svetskog...
Ne znam o cemu pricamo za Messija kad covek nije dao gol na svetskom a navodno je svetsko najvaznije(to je bilo opravdanje sto Milito nije u izboru)
Za Iniestu se slažem da je Snajder mogao umesto njega, ali umesto Mesija nije mogao jer jebbiga, jeste on iritantan, ali onakva sezona je nenadjebiva a ovo je individualna nagrada ... Gol na svetskom nije jedino merilo jebbiga, najbitnije je kako igrač odigra, a Mesi je sve duele osim četvrtfinala irgao odlično ... Zakazao je u golovima ali to se nije osetilo do susreta sa Nemačkom gde su svi zakazali a ne samo on, i naravno najveći krivac za to je skoro pa perfektna Nemačka ...
Ni Milito ni Messi nisu dali gol na svetskom ali Milito je imao bolju sezonu od Messija dao je 30 golova,manje od Messija,ali sve najbitnije golove je dao...Izbacio tu istu Barsu sa Interom i pokupio 4 trofeja u ovoj sezoni,a evo sad ima sansu i za peti..
Pa dobro, nisi rekao ništa novo osim da je sramota što Milito nije na popisu ... Ali i dalje mi je neshvatljivo da vi mislite da igrač koji ima daleko najbolju individualnu sezonu u proteklih 15-20 godina ne zaslužuje top3???
Snajder je bio najbolji igrac Intera uz Milita dao 5 golova na svetskom i morao je biti medju prva tri...
Pa dobro, slažem se sa tim, ali se ne slažem da je ovaj izbor sramota, jer su ovo jedina tri igrača koji zaslužuju nagradu jednako kao Snajder ... Da je Snajder umesto bilo koga ne bih reč rekao, svaki od njih četvorice zaslužuje nagradu na svoj način, a digli ste frku oko izbora kao da su Raća Petrović, Groso i Adriano u izboru ...
Znam da ne volis Inter a da volis Barsu i to razlog sto pises ovako...Niko ne kaze da Cavi na primer nije zasluzio da bude tu gde jeste,ali neki drugi su definitivno zasluzili vise od Messija i Inieste...
Nema to veze sa mojim pisanjem, jel treba da nacrtam to da Snajder takođe zaslužuje da bude tu??? Pa igrači Intera su pokupili sve nagrade u LŠ-a i ja nikad nisam rekao da je to sramota, a po tebi bi trebao jer ne volim Inter ...