Manchester United

Ibra je do sada u LŠ postigao 4 gola...što je dobro...videćemo dalje...
Ako bude igra kako ume u LŠ...možemo daleko...

Veliki problem je povreda Silve...odbrana nam je najslabija...svakako da bi bilo dobro izbeći Mančester...bilo bi dobro dobiti Šalke ili Šahtjor...:mrgreen:

A verujem i da bi vi voleli da izbegnete Milan...kao i Inter...jer su to najjači koji su bili drugi u grupama...da ne računam Arsenal...jer vi ne možete igrati sa njima...

Brate gde je Ibra tu nije trofej Lige sampiona:mrgreen:

Mi smo uzeli LS tek kad smo prodali Ibru:D,iskreno imate sanse za scuddeto dobre,ali u LS mislim da ne mozete puno pogotovo sad bez Silve;)

Ууууфффф!!! Руни ме је добрано изнервирао!!!! Но, добро, ето нас поново на првом месту и то са утакмицом мање!:super::super::super: Гол смо дали уз доста среће али шта има везе!:per:

Нани и Парк играчи утакмице, а генерално није било слабог места вечерас. Чак је и Руни ако се изузме пенал био сасвим солидан.

Iskreno, još uvijek ste mali kompleksaški klub :bye:

Bolje da smo i takvi...nego da drzimo sudijsku organizaciju pod kljucem... (Vise ne umijete ni penale da realizujete... A sto se tice Drogbe sinoc...covjek se iznenadio da je dobio penal u odlucujucem trenutku...To se zove renesansa(da mi dobijemo penal u 90. minutu)...)

P.S. Poradicemo na vasim kompleksima...kada nam dodjete u goste;) Nece vam pomoci nijedan celavac sa pistaljkom... Pozdravlja vas Teri i sa nestrpljenjem ocekuje:bye:

:hahaha1: Samo toliko...

P.S. 6 derbija...gol razlika 14-1... Sudije cine cuda...cak i u hladnoj vodi...:hahaha1:
Prva utakmica nepostojeći faul i gol Terija nakon centaršuta iz tog faula, druga utakmica onaj veliki ofsajd Drogbe ... Na kraju razlika jedan bod ... Sve i da su dobili 100 derbija, u dve utakmice protiv direktnog konkurenta kom su pobegli jedan bod na kraju, sudije im pomogle ...

Prva utakmica nepostojeći faul i gol Terija nakon centaršuta iz tog faula, druga utakmica onaj veliki ofsajd Drogbe ... Na kraju razlika jedan bod ... Sve i da su dobili 100 derbija, u dve utakmice protiv direktnog konkurenta kom su pobegli jedan bod na kraju, sudije im pomogle ...

Prva utakmica...ocigledan faul Flecera...
Druga utakmica...kompenzacija...

Mogu i bez naocara, hvala:) Cist faul... Jos je i propusteno da se da dupli crveni karton Evansu...
Toliko o prvom derbiju...
Čisto odnošenje lopte Flečera, i to u ligi koja važi za najčvršću, gde fudbaleri nisu piččkice da padaju na svaki kontakt ... Još je i Drogba bio u pasivnom ofsajdu kod gola ...

A sada drugi...
Pomocni sudija se drzi za glavu koliko je nesrecan sto ga je Drogba ``prevario`` malim ofsajdom(slican ovom ofsajdu kada smo primili gol od Totenhema juce)...pri rezultatu 0-1... I onda im je dopusteno da daju gol rukom...kao kompenzacija... Kompenzacije za nas ni nema...nego za njih... Za nas je nemoguca...
Mali baš i nije bio, mali ofsajd je kad Vilja da gol Portugalu, ovde je bilo pola metra ... Na ovom snimku se ne vidi da je Makeda igrao rukom, ali sad se sećam da jeste ...

Kompenzacija je bila vezana za drugu utakmicu, tačnije dve ... Mislim da znaš koje ...

Čisto odnošenje lopte Flečera, i to u ligi koja važi za najčvršću, gde fudbaleri nisu piččkice da padaju na svaki kontakt ... Još je i Drogba bio u pasivnom ofsajdu kod gola ...

Mali baš i nije bio, mali ofsajd je kad Vilja da gol Portugalu, ovde je bilo pola metra ... Na ovom snimku se ne vidi da je Makeda igrao rukom, ali sad se sećam da jeste ...

Kompenzacija je bila vezana za drugu utakmicu, tačnije dve ... Mislim da znaš koje ...

Precisto...mogu ti reci:D Odnio igraca...i onda uzeo loptu... I jos se poslije cudi i pokazuje na loptu... Drogba je nebitan za taj gol... Bitan je za crveni karton koji pomenuh...

Smijesno bi bilo da kazem da je veliki ofsajd...jer to nije bio... Dobro je sto ti ne vidis ruku Makede na ovom snimku...a na mene se zalis kako ne vidim dobro:hahaha1:

Znam na sta mislis... Ali i ti i ja znamo da to nema veze sa istinom... Ti si jedini covjek koji tvrdi da je kompenzacija to sto nije sudjeno 5 penala Celziju u uzvratnom mecu protiv Barselone(kojih to pet penala je trebalo da se kompenzuje?)... To je bila najveca kradja modernog fudbala... I kradje se ponavljaju zbog te Farse(to moze da se svidja samo ljudima koji vole nepravde...ali takve nogira karma)... Tako je i sada sa nagradom za najboljeg igraca... Farsa ne moze dugo da traje... Ono sto Celzi radi je tek pocetak...

Precisto...mogu ti reci:D Odnio igraca...i onda uzeo loptu... I jos se poslije cudi i pokazuje na loptu... Drogba je nebitan za taj gol... Bitan je za crveni karton koji pomenuh...
Uzeo loptu a Kol skočio na njega ... Ako je to faul onda je liga piččkasta i razbijen je mit o stamenim igračima koji se non-stop bore bez laganog padanja ... Drogba je bio ispred golmana, zaklanjo mu vidik ...

Smijesno bi bilo da kazem da je veliki ofsajd...jer to nije bio... Dobro je sto ti ne vidis ruku Makede na ovom snimku...a na mene se zalis kako ne vidim dobro:hahaha1:
Pola metra ofsajda je veliko, prizno ti to ili ne ... rekoh da se sećam da je bila ruka Makede, ali se iz ovog ugla loše vidi, jer izgleda kao da mu se jače odbila od grudi ...

Znam na sta mislis... Ali i ti i ja znamo da to nema veze sa istinom... Ti si jedini covjek koji tvrdi da je kompenzacija to sto nije sudjeno 5 penala Celziju u uzvratnom mecu protiv Barselone(kojih to pet penala je trebalo da se kompenzuje?)...
A mrzitelji Barse su jedini ljudi koji viču da je bilo 5 penala ... 2 simuliranja Drogbe i jedno Anelke čini mi se, čist penal Pikea i moguć penal u onom rvanju ... To je sve što je bilo u tom meču ... I ona lopta koja pogađa Etoa u pazuh ...

5 penala :rotf: ...

To je bila najveca kradja modernog fudbala... I kradje se ponavljaju zbog te Farse(to moze da se svidja samo ljudima koji vole nepravde...ali takve nogira karma)... Tako je i sada sa nagradom za najboljeg igraca... Farsa ne moze dugo da traje... Ono sto Celzi radi je tek pocetak...
Vidiš, Barsa je npr. oštećena protiv Intera, ali niko nije pričao o nikakvoj krađi, Inter ih je razbio u prvom meču i može se reći zasluženo otišao dalje ... Najveća krađa modernog fudbala :rotf::rotf: ... Još je Overbo isključio Abidala da bi Čelsi lakše završio posao, a oni se povukli u svoj 16-erac, sa igračem više na domaćem terenu :worth: ...

I da, baš je čudno da nagradu dobije igrač koji je doktor fudbala, daleko najbolji veznjak na svetu, dirigent najmoćnije repke i najboljeg kluba, ili igrač koji u sezoni da 47 golova, koji ima daleko najbolju sezonu u proteklih 15-20 godina od svih igrača i koji postigne gol kad mu se ćefne, ili igrač koji je bio savršen na svetskom, golom odlučio finale SP-a, i koji se u svakoj velikoj utakmici sprda sa protivnicima ...

Stvarno, sramota da ovakva tri prosečna igrača budu u izboru :roll:

Uzeo loptu a Kol skočio na njega ... Ako je to faul onda je liga piččkasta i razbijen je mit o stamenim igračima koji se non-stop bore bez laganog padanja ... Drogba je bio ispred golmana, zaklanjo mu vidik ...

Pola metra ofsajda je veliko, prizno ti to ili ne ... rekoh da se sećam da je bila ruka Makede, ali se iz ovog ugla loše vidi, jer izgleda kao da mu se jače odbila od grudi ...

A mrzitelji Barse su jedini ljudi koji viču da je bilo 5 penala ... 2 simuliranja Drogbe i jedno Anelke čini mi se, čist penal Pikea i moguć penal u onom rvanju ... To je sve što je bilo u tom meču ... I ona lopta koja pogađa Etoa u pazuh ...

5 penala :rotf: ...

Vidiš, Barsa je npr. oštećena protiv Intera, ali niko nije pričao o nikakvoj krađi, Inter ih je razbio u prvom meču i može se reći zasluženo otišao dalje ... Najveća krađa modernog fudbala :rotf::rotf: ... Još je Overbo isključio Abidala da bi Čelsi lakše završio posao, a oni se povukli u svoj 16-erac, sa igračem više na domaćem terenu :worth: ...

I da, baš je čudno da nagradu dobije igrač koji je doktor fudbala, daleko najbolji veznjak na svetu, dirigent najmoćnije repke i najboljeg kluba, ili igrač koji u sezoni da 47 golova, koji ima daleko najbolju sezonu u proteklih 15-20 godina od svih igrača i koji postigne gol kad mu se ćefne, ili igrač koji je bio savršen na svetskom, golom odlučio finale SP-a, i koji se u svakoj velikoj utakmici sprda sa protivnicima ...

Stvarno, sramota da ovakva tri prosečna igrača budu u izboru :roll:

Komentari na tvoje pasuse...
1. pasus - :hahaha1: To je liga u kojoj bi se Barselona borila za opstanak...jer je opste poznato da Liverpul stavlja Barselonu u dzep...a ne moze da izadje ni u Evropu u toj ligi:hahaha1:
2. pasus - :hahaha1:
3. pasus - Znaci i Teri mrzi Farsu...a cestitao im je prolaz... Mozda tu ima i istine... Mozda je covjek samo objektivan... Mozda je objektivno reci da je taj tim Farsa...jedna velika Farsa...
4. pasus - Da...5 penala minimum...
5. pasus - Jeste...bila je ostecena... Cak su se i bunili... Ali nije im se vratio ni 5. dio onoga sto su nama uradili... Upravo tako...Ovrebo nam je olaksao posao...:hahaha1:
Tacno...mi smo se povukli...samo sto si ti strecao cijelu utakmicu za svoje doktore fudbala jer su prvi sut uputili u 93. minutu...a do tada im se igralo o glavi u sred njihovog malog zelenog sesnaesterca...

6. pasus - Ako je Cavi(naociti patuljak) doktor fudbala...onda je Snajder ``doctor universalis``... Ili onaj ruzni patuljak(citaj Mesi) da bude izabran...ne bih ga izabrao ni da mi cisti krompir...pogotovo kada to ne zasluzuje... Dejan Savicevic je bio bolji igrac od njega, pa nije osvojio Zlatnu loptu...na osnovu cega bi je on osvojio 2 puta?!
Treci nekategorisani patuljak je stvarno bio dobar...ali za 4. mjesto, i to na ustrb Milita(mada i to tesko)...

Prva dva mjesta su rezervisana za Snajdera i Robena...a na trece bez problema ide Svajnstajger...

Ako se neko iz tabora Mancestera ne slaze da je Savicevic bolji od Mesija...

Poslednja izmena:
Komentari na tvoje pasuse...
1. pasus - :hahaha1: To je liga u kojoj bi se Barselona borila za opstanak...jer je opste poznato da Liverpul stavlja Barselonu u dzep...a ne moze da izadje ni u Evropu u toj ligi:hahaha1:
Kao što je poznato da Messija Arsenalu uvalja 4 komada bez problema i rutinski odradi šampiona te zemlje ... MOžda Liverpool ne može u Evropu, ali može da išamara Čelsi kad god mu se ćefne ... Skoro si gledao, nemoj da te podsećam ...

Tacno...mi smo se povukli...samo sto si ti strecao cijelu utakmicu za svoje doktore fudbala jer su prvi sut uputili u 93. minutu...a do tada im se igralo o glavi u sred njihovog malog zelenog sesnaesterca...
Nisam štrecao, znao sam da će dati taj gol kad-tad, jer Čelsi nema tu auru pobednika, ne znaju da se nose sa time ... Imaju na poklon pehar LŠ-a, sami odlučuju o tome, a oni se usseru (tačnije kapiten) u odlučujućem momentu ... Kosmička pravda za rent-a-boyse ...

Ako je Cavi(naociti patuljak) doktor fudbala...onda je Snajder ``doctor universalis``... Ili onaj ruzni patuljak(citaj Mesi) da bude izabran...ne bih ga izabrao ni da mi cisti krompir...pogotovo kada to ne zasluzuje... Dejan Savicevic je bio bolji igrac od njega, pa nije osvojio Zlatnu loptu...na osnovu cega bi je on osvojio 2 puta?!
Treci nekategorisani patuljak je stvarno bio dobar...ali za 4. mjesto, i to na ustrb Milita(mada i to tesko)...
Ovo je već poprilično jadno, čak i sa tvoje strane ... Frustracije su toliko jake da je to zapanjujuće ...

Back