Manchester United

Jebbiga, nisi valda mislio da će Ferguson reći da mu sudije pomažu ...

To ti je isto kao kad je Drogba napao Škrtela zbog simuliranja, a on je sam jedan od najvećih simulanata na ostrvu ...

Ili kad je Teri skoro rekao da su svi u njegovoj repki pošteni fer-plej igrači, a Runi i Džerard se ubiše od simuliranja ...

Retko ko ima obraz među profesionalnim igračima/trenerima ... Murinjo je najočitiji primer obraza kao đon ...

E zbog ovoga sam ja gotivio Di Kania dok je igrao (a i zbog onog ludačkog gola) -

Bravo,care.Ovo kad sam gledao kuci,tapsao sam mu 2 minuta.Ovo su samo retki u stanju da urade.:ok:

Sir Alex Ferguson

Fergie’s rants have become a fixture in the Premier League – once or twice a year, when his side loses or underperforms, he focuses not on the shortcomings of his boys, but on those of the man in black. The most recent of these escapades came in the wake of his side’s 2-2 draw against Sunderland. Did Man Utd underperform because of Paul Scholes’ shocking passing, Rooney’s schoolboy petulance, or the fact that they couldn’t bring on super-veteran Ryan Giggs? No, it was because the referee was unfit – of course!

:hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

@Walken
Gol je spektakularan...mozda i najbolji gol Premijer lige ikada...

Slazemo se manje-vise sve...:D Moras samo priznati da se druga recenica i ne moze ocekivati od Terija...covjek je navikao da on sve gleda kroz fer-plej, pa je zaboravio na neke saigrace;)

@Walken
Viđao sam i bolje (samo od Le Tisjea npr.), ali i ovaj je jedan od onih koji se retko viđaju ...

Slazemo se manje-vise sve...:D Moras samo priznati da se druga recenica i ne moze ocekivati od Terija...covjek je navikao da on sve gleda kroz fer-plej, pa je zaboravio na neke saigrace;)
Imao je i Teri svojih ispada, nije ni on savršen (sećam se da je jednom namerno zgazio protivnika) ... Poenta je da treba držati jezik za zubima kad se priča o tim stvarima, mogu začas da se okrenu protiv tebe ...

@Walken

Cuj,ja gotivim Terija a jedan od razloga je taj sto retko kad izlazi trezan na teren.Ali,to je Engleska i njemu se to tolerise.:)

Ove godine Gigsi igra kao CR prethodne dve :worth:, a i Runi i Berbatov igraju dosta slobodnije, te se zato neće preterano osetiti odlazak CR-a ...

Liverpul je u očajnoj formi, Džerard je povređen, čini mi se i Tores, Rafa je malo pogubljen, i ako Liverpul ovo izgubi, teško će se uključiti u trku za titulu, a velike su šanse da oće ...

Mancester je prava sampionska ekipa.Nikad ih nisam nesto gotivio ali moram da im odam priznanje na mentalitetu pobednika.Ferguson godinama radi odlican posao i uvek kad neki bitni igraci odu,on nadje nacina da ekipa to premosti,i nadje dostojnu zamenu.Iako su im otisli Ronaldo i Tevez,Ferguson i imena poput Runija,Vidica,Ferdinanda,Berbatova,Gigsa,Evre garantuju da ce Mancester i u buducnosti osvojiti jos dosta trofeja...

u LS iako imaju 3 pobede i dalje mi deluju bledo,(CSKA,Volfsburg i Besiktas su u svojim ligama slabi a i van forme su,to je evidentno)pa je i za ocekivati da su dobili 3 utakmice .. treci crveni karton u utakmicama sa Liverpulom..e Vidicu crni Vidicu :D

Ma Englezi nas nikad voleli :D ... A i jeste malo nelogično da neki stranac (u ovom slučaju Vidić) ima kartona koliko i dva najbolja engleska beka zajedno, a PL je poznata kao najčvršća liga u Evropi ... Ispada da Rio i Teri igraju balet tamo, a njih je uvek odlikovala črvstoća u igri a ne tehnika ...

Nije poenta u cvrstini, vec u prljavosti... Igracu nije neophodno da bude prljav da bi bio vrhunski igrac...

Ko malo prati premijer ligu zna da u Engleskoj sudije dozvoljavaju cvrscu igru,i ne sviraju faule kao u drugim ligama. A ti u takvoj ligi probaj da stavis ruke u dzep i da cuvas Benta,Drogbu ili Runija dok te oni udaraju gradeci se a i fizicki su jaki k'o bizoni. Da Vidic nije takav kakav jeste ne bi bio to sto jeste,pa ti sad to protumaci kako hoces.

Realno u Premijer ligi se igra jako cvrsto i grubo(uverio sam se to kad sam gledao uzivo mec :) ) i mislim da Vidic nije nista posebno prljaviji od ostalih...Svi su oni takvi jednostavno te uslovi tamo teraju na to,i kod ne igra tako lose prolazi...

Back