Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Poklopice se.Samo da se poklapa termin tvog boravka sa terminom odigravanja utakmice i nemas brige![]()
Na to cu posebno da obratim paznju.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poklopice se.Samo da se poklapa termin tvog boravka sa terminom odigravanja utakmice i nemas brige![]()
Na to cu posebno da obratim paznju.
... Gledao sam oko 35 minuta drugog poluvremena, i nisam mogao da verujem da je on i sa 36 godina i dalje verovatno najbolje čisto levo krilo na svetu ... Verujem da bi Runi ili neki drugi šutnuo onu loptu na kraju, ali je majstor jednim potezom rešio utakmicu - perfektan pas za Ovena kome nije bilo teško da iskoristi taj poklon ...Gigs i dalje doktor fudbala... Gledao sam oko 35 minuta drugog poluvremena, i nisam mogao da verujem da je on i sa 36 godina i dalje verovatno najbolje čisto levo krilo na svetu ... Verujem da bi Runi ili neki drugi šutnuo onu loptu na kraju, ali je majstor jednim potezom rešio utakmicu - perfektan pas za Ovena kome nije bilo teško da iskoristi taj poklon ...

"Užasno je razočaravajuće ovako izgubiti utakmicu od velikog značaja i za nas i za Manchester United. Pokazali smo karakter i kvalitetu danas, ali na kraju smo jako frustrirani jer smo opljačkani. Sudac je pustio sedam minuta sudačke nadoknade iako su se trebale igrati četiri", objasnio je Hughes.
Ja ne znam što su opljačkani, kad sudija nije poklonio gol Junajtedu nego su ga regularno dali ... Sudija nije samo Junajtedu produžio tekmu za 7 minuta, nego i Sitiju takođe ... Nije mu sudija kriv što su primili gol, nego Gigs i njegova majstorija ...
.

PA i treba da najjebe kad ga je udario ko pičkiica ... Ovako se bre to radiČuo sam da će Belami da najebe zbog onog udaranja navijača.
Čuo sam da će Belami da najebe zbog onog udaranja navijača.
I ne može se reći da je ono Gigsov gol, ali u svakom slučaju Rajan i dalje pokazuje da je nenadjjebiv ...