Manchester United

Gledao sam utakmicu preko neta, ponovo dominacija Mancestera i zasluzena pobeda.
Ipak, mnogo je to promasenih prilika, promasuju se stoprocentne sanse pa se onda juri rezultat...uz onakvu igru, rezultat je trebao da se osigura davno pre Dzekovog(Dzekinog ?) gola.

Anderson - odlican kao organizator, mislim da momak treba da igra sto vise.
Valencia - pokazao da ima materjala, iako je promasio sansu, jedna od najboljih utakmica odkad je stigao.
Berbatov - nije mi bilo muka da ga gledam, imao je nekoliko fantasticnih lopti, podsetio na Berbatova dok je igrao u Totenhemu.

On jeste šutno, ali se lopta odbila od ovog iz Volfsburga, prema tome taj je poslednji šutnuo loptu (doduđše nenamerno) ... To ne treba da se piše kao Gigsov gol, jer je njegova lopta išla na sasvim drugu stranu ...

Pa valjda i sam znaš da se ovo broji gol Giggsa a ne autogol onog iz Volfsburga?
Mislim, postoji razlika između autogola i odbijene lopte koja završi u golu :)

Znam kako se broji, ali ne bi trebalo tako, jer je igrač Volfsburga imao ogroman uticaj na taj šut ... Nije ona njega okrznula i nastavila, nego potpuno promenila putanju tog šuta ... I onaj gol u finalu LŠ-a 2007-e se računa kao Inzagijev, iako je Pirlo šutnuo loptu ...

Znam kako se broji, ali ne bi trebalo tako, jer je igrač Volfsburga imao ogroman uticaj na taj šut ... Nije ona njega okrznula i nastavila, nego potpuno promenila putanju tog šuta ... I onaj gol u finalu LŠ-a 2007-e se računa kao Inzagijev, iako je Pirlo šutnuo loptu ...

Ali nije isto kada tvoj igrač promijeni smjer ili kada to uradi protivnički...
Nemoj sad da Inzagiju uzimaš 80% golova...:mrgreen:

Kритеријум је да ли би лопта у сваком случају погодила оквир гола. Причало се о томе небројено пута на ТВ-у, тако да је сасвим исправно гол приписан Гигсињу.

Prosle godine je sut Cavija Alonsa racunat kao njegov gol a kasnije je odluka preinacena i Bosingva je bio strijelac autogola...lopta je svakako isla u okvir gola ali je znacajno promijenila putanju...
Prema tome ovo je autogol...i nijesu tu bas velike zasluge Gigsa...

@peti ligament
Zvanicna statistika se mijenja poslije izvesnog vremena...kada se arhivira...
Tada ce mozda doci do promjene...

U zvanicnoj statistici je pisalo da je Cavi Alonso dao gol...pa je promijenjeno mjesec dana kasnije...

U pravu je Runi.
Celsi jeste izgledao nepobediv. Dve titule uzastopno, uvek se punom parom ide na LS, brdo para, kupuju se atraktivni igraci a uvek se nude pare za najbolje igrace na svetu i cena nije problem.Celsijev broj fanova se mnogostruko uvecao za vrlo kratko vreme i to je jedan dobar pokazatelj. Islo se na visegodisnju dominaciju svetskim fudbalom...
U celoj toj prici su potpuno zanemarili Alexa Fergusona i potencijal koji poseduje jedan mladi Portugalac.

Ovaj RTS treba dići u vazduh!
Pročitam u programu da će prenositi ManUtd-Sun'land, a oni dali žensku odbojku! I to čak ne igra Srbija!

Ništa, sad moram da gledam na netu...
Danny Welbeck u prvih 11 :think:

Poslednja izmena:
@Walken
Sjecam se svega...za svaku od tih utakmica igraci su morali da umru na terenu... Nijesmo imali igraca vise i nijesu bili autogolovi, penali i sl.

Ovi su barem pobijedili posteno sinoc... Bez sudija... A Murinjo je prica za sebe...:D

@Walken
Sjecam se svega...za svaku od tih utakmica igraci su morali da umru na terenu... Nijesmo imali igraca vise i nijesu bili autogolovi, penali i sl.
Pa moraju i Mančesterovi, nema tu razlike ... Autogol je regularan gol, to ne treba uzeti u obzir kao pomoć sa strane, a za penale i crvene ne znam kakve su dobijali, jer malo slabije pratim PL ove godine ... Ostavi neki video pa ćemo procentii dal sudije guraju Mančester ... Ja sam i dalje mišljenja da je tamo suđenje perfektno u odnosu na kalčo, jer kad god uhvatim PL tekmu, suđenje bude na nivou, dok u kalču na svakoj imaš nekih kontroverzi ...

Ovi su barem pobijedili posteno sinoc... Bez sudija... A Murinjo je prica za sebe...:D
Ne znam šta je nepoštenu u mančesterskoj tekmi, okači neki video ... Ja sam samo video golove, ništa osim toga ...

A Murinjo je pravi onaj cirkuzant postao od kako je u Interu ... U Čelsiju je bio drugačiji, imao je bar malo gospodstva i dostojanstva, sada nema ni to ... Nisu mi oni ubedljivi, teško pobeđuju, i apsolutno sam siguran da nemaju šanse za skudeto sve dok je suđenje regularno ...

Ni Eto im ne pomaže, jer on i Milito su najjači napadački tandem u Evropi ...

Kako god,United ce biti i ostati klub koji igra najlepsi fudbal na planeti.Chelsea sam gotivio kad je igrao Zola za njega.Tad je imao dusu.Sad je to masina.A Man U opet, gubi 3-0 u prvom poluvremenu i pobedjuje 3-4.Nijedan klub se ne vraca toliko puta.Zato su najbolji.:)

Back