Manchester United

haahha zamislite celavog fergija:D

a sto se teveza tice,cuo sam da bi trebao da dodje na jednogodisnju pozajmicu,pa posle ga mozda i otkupe:) al to je nezvanicno,jel ipak nisu ni oni ludi da daju jos 20-ak miliona za teveza:)

Koliko sam čuo, Kronaldo je samo predložio Fergusonu da se opklade u kosu. Nisam nigde video da su se dogovorili. A uostalom, da li priliči čoveku od 65+ godina da se ošiša na čelavo?
Jedino sam negde pročitao da bi se pre ošišao Ferguson nego Kronaldo, jer je prosto zaljubljen u svoju kosu.

Sumnjam i ja da će dati 20 golova, jer ne možeš biti u velikoj formi dve sezone zaredom, a plus te sada bolje paze itd.

Ipak mi je Ferguson stariji gospodin i ne mogu da ga zamislim ćelavog. Kao sada da ja kažem mom dedi da se ošiša na ćelavo.

А јел то забрањено или испод морала бити ћелав, ја ту ништа лоше не видим. То ти је ствар избора, бити ћелав ити имати косу до дупета...

Alex.L:
Da,da, prosto je neverovatno kako Čelzi bukvalno krade igrače Mančesteru
hmm...nisam se dobro izrazio:)

Dolazak Robena neraskidivo je povezan sa jednim drugim transferom, koji se dogodio pola godine ranije. Dotadašnji izvršni direktor Mančester Junajteda Piter Kenjon preselio se na Stamford Bridž. Simbolični prelazak iz starog u novi centar moći kontroverzan je i sâm po sebi, ali je imao i dodatni začin: Kenjon je sa sobom poveo i supertajnog skauta čiji identitet nije bio poznat nikome izvan rukovodstva Mančester Junajteda. To je objasnilo iznenadnu zainteresovanost Čelsija za niz igrača koje su Crveni đavoli godinama pratili i imali intenzivan kontakt sa njima (Džo Kol, Daf, Roben, kasnije Esjen i Mikel). Taj čin suprotan je etici, ali ne postoji pravni mehanizam koji bi ga sprečio, a Kenjon nije osećao tegobe – njega su navijači u Mančesteru mrzeli i dok je radio za klub (što je tema neke druge priče).

Znam da su maznuli Mikela(prvo je potpisao ugovor sa Mančesterom, pa se predomislio i potpisao za Čelzi). Čini mi se da sam nešto i za Dafa čuo.
Uostalom, Balak je doveden da ne bi otišao u Mančester.

A bila je i ona priča da je "ponuda" od 45 miliona € + Saha za Berbatova bila samo navlakuša da bi se u tajnosti doveli Nani, Anderson i Hargrivs

Back