Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Mislis Kristijana? ;-)Lana M.:Evo ja sam ravnodusna.Niti ga volim niti ga mrzim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis Kristijana? ;-)Lana M.:Evo ja sam ravnodusna.Niti ga volim niti ga mrzim...

.pissbottleman:macester je sampion engleske jer sudije sviraju penal svaki put kad onaj padavicar odglumi da ga je neko faulirao ... pogledaj koliko ste penala dobili u ovoj sezoni i nad kim su napravljeni............. jer je trener blekburna bivsi igrac mancestera pa je mancester gubio na poluvremenu 1;0 na kraju pobedi 4;1...jer je pri vodjstvu evertona od 2;1 niko drugi nego bas nevil sutnuo loptu u svoj gol...... i tako dalje...sve u svemu najodvratniji i najprljaviji klub na svetu..........
Feces:pa posto mi je postovani moderator ovog foruma obrisao post de sam lepo napusio usta ovoj dvojici pametnjakovica,necu e vise bakcati sa njima nego cu vama vecinom deci 89/90-to godiste predociti nesto o ovom klubu,jer su bili premladi da bi skontali sta je manchesteru poslo za rukom 90-ih godina,proslog veka i jedan od razloga zasto manchester zovu klub sa dusom,ko sto se ovaj zzzz sad zajebava,al evo...
evo ti analiza bez vredjanja,isto ili barem slicno sto sam napisao prosli put kad mi je post obrisan..pissbottleman:macester je sampion engleske jer sudije sviraju penal svaki put kad onaj padavicar odglumi da ga je neko faulirao ... pogledaj koliko ste penala dobili u ovoj sezoni i nad kim su napravljeni............. jer je trener blekburna bivsi igrac mancestera pa je mancester gubio na poluvremenu 1;0 na kraju pobedi 4;1...jer je pri vodjstvu evertona od 2;1 niko drugi nego bas nevil sutnuo loptu u svoj gol...... i tako dalje...sve u svemu najodvratniji i najprljaviji klub na svetu..........