Manchester United

crni lepotan:
Dzmndzavi zar ti ne navijas za Liverpool?
Murinjo je iskompleksirano cudoviste, mora on da bude najveca zvezda u timu, nije nego
onu izjavu za Liverpool mu nikad necu oprostiti
haha.ne navijam za liver ali i nemam nista puno protiv njih,a murinja sam prokomentarisao"bez argumenata"na prethodnoj strani :D

crni lepotan:
Dzmndzavi zar ti ne navijas za Liverpool?
Murinjo je iskompleksirano cudoviste, mora on da bude najveca zvezda u timu, nije nego
onu izjavu za Liverpool mu nikad necu oprostiti
Sta je izjavio?
Ako je to ono za "mali" klub ne verujem da je bas tako rekao, mozda su novinari interpretirali kako im se svidelo.

@Dzmrndzavi Dekica jeste pametan.Da nije ne bi bio legenda Junajteda.

Ronaldo kažnjen sa 132.000 evra
AP
AP

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson kaznio je Portugalca Kristijana Ronalda sa 132.000 evra, zbog crvenog kartona, koji je zaradio na prvenstvenoj utakmici protiv Portsmuta. Engleski mediji podsećaju da je portugalski reprezentativac nasrnuo na igrača Portsmuta Ričarda Hjudžsa i da će zbog tog isključenja morati da pauzira sledeće tri prvenstvene utakmice.

Ronaldo se izvinio Fergusonu zbog svog postupka, priznao da je pogrešio i kazao da se oseća krivim što je Mančester Junajted odigrao samo 1:1 sa Portsmutom.

Zbog crvenog kartona Kristijan Ronaldo će propustiti utakmice sa Mančester Sitijem, Totenhemom i Sanderlendom.

Bravo Fergi. I treba da ga kazni. Totalno idiotski potez.

@CR7 Sta ce drugo? Da se ponasa kao covek, a ne kao deriste, i da misli na svoj tim i saigrace a ne samo na sebe. Cackao ga, pa sta? To se dogadja svakodnevno i vec je trebao da se navikne. Igra fudbal,a ne balet.
Kako si zakljucila da je lepotan razmazen? :D

Ma ne kazem da nije dobar, ali malo samokontrole nije na odmet. Nezrelo je potuci se sa igracem i rizikovati crveni karton, pogotovo u situaciji u kakvoj je Junajted sada. Nema Runija, sad nema ni Kristijana 3 utakmice.

CR7:
bravo!!!!!!!!!!barem neko danas priznaje da je razmazen.a cega se stidis?jeko a ko je taj sa avatara?terry

anja ja cu tebi sve da priznam, sad ovde treba da dodje u 5 smajlija sto se cerekaju ali me **** krsta

cim ti nisi sigurna ko je na njenom avataru sigurno mnogo pratis fudbal, bukvalno si posvecena
da si stavila Skolsa ili Giksa na avatar pa ozbiljno da te shvatim, ovako, sad opet smajli

Back