MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Cestitam na tituli.Zasluzili ste...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si kao mnogo pametan, a ?INTER-SERBIA:Коначно је срце, шмекеризам и фудбалско умеће победило мафију и олош!
Ne licno.. Ali ako pomisnjes Celzi obracas se meni.INTER-SERBIA:Јел' сам ти се обратио случајно?!
INTER-SERBIA:И Интер, за који ја навијам 15 година, дуго није освајао трофеје иако је Морати улагао на стотине милиона €, али се прошле године показало зашто!
Али Италијани су постали пресмешни, мафијашки смећарски Милан ће нагло ослабити чим их буду напустили ови пензоси. Клошари, наместили преко 100 текми и само 8 бодова им скинули!!! УЖАС.
Upravo tako.ZzZzZz:Cim se Juve vrati u Seriju A, a Milan, Lacio i ostali pocnu sezonu bez minusa grejace Inter opet 4-5 mesto. I jel mozda Milan namesta i u LS pa su vec 5 sezona u samom vrhu?
rema:A Man UTD nisu kupili Ameri takodje ni Liverpul jel ? A da zaboravljam to su "posteni" biznismeni ulozili u fudbal-ipak je samo ruska mafija - mafija,americka mafija ne postoji.Ajde bre nemoj da se lazemo - svi klubovi imaju "ledja" koja ih pokrivaju sto se tice para-samo su svi se navrzli na Abramovica jer je jedini s istoka - citaj RUSIJA ulozio pare u zapadni fudbalski klub.Sta vam mediji rade - a niste ni svesni-pogledajte samo predstavljanje zapada na tv-u i istoka pa malo analizirajte pa shvatite da li je bas tako ili oni zele da vam predstave nesto da bude u vasim ocima tako.Al opet ako hocete razmisljajte usko-bas me briga-ja nisam glup da gutam sve sto mi mediji serviraju.
E al' ti je uporedjenje..NemaFeces:mislim da je chelzi nesto ko kristijano ronaldo,ili ga volis ili ga mrzis... ali ne moze niko ostati ravnodusan prema njemu...

Evo ja sam ravnodusna.Niti ga volim niti ga mrzim...Feces:mislim da je chelzi nesto ko kristijano ronaldo,ili ga volis ili ga mrzis... ali ne moze niko ostati ravnodusan prema njemu...