Manchester United

Pozdrav Svim navijacima i simpatizera od jednog od najvecih obozavatelja Manchester Uniteda i Ryana Giggsai cestitka na osvojenoj tituli !!! Momci su to i zasluzili jer su pokazali najbolji fudbal na ostrvu a i u evropi pa ostaje zal za finalom LS ali to je zivot i on ide dalje!!!!

P.S. Podsecam da je odnedavno registrovan klub navijaca Manchestera u Srbiji, ako zelite da se prikjucite ostavite mail adresu ili pisite na pedja3183@yahoo.com kako bi vam poslali pristupnicu!!

Imate da zahvalite nama na tituli :wink:
Mislim, već ste je i ovako osvojili, ali sada zadnje kolo možete da se zayebavate protiv Čelzija(kao i oni protiv vas). To će pretpostavljam biti dobra utakmica, jer neće biti nikakvog pritiska na igračima.

Па нема ту шта много да се објашњава.
Колико год да је кеш улетео у фудбал, а улетео је много, не може тек тако да се појави неки Руски мафиоза, тајкун, и да почне да руши традицију, светове и галаксију само зато што има ненормално много пара.
То се показало и ове године, када је Манчестер, који има 10 пута јефтинији тим, у апсолутно свим сегментима био бољи од вашег Челсија. О Ливерпулу да и не говорим, он свих ових година показује зубе Челсију, а само 3 или 4 ваше набеђене звездице коштају колко њихов цео тим (ако изузмемо нови уговор који има Стиви Џ.)! Е сад ће неко од вас да каже "па и газде Јунајтеда су Американци, то ти дође исто". Није исто, другари, никако није исто.
И само да питам све вас који "помно" пратите Премиерлигу, да ли знате којих 5 клубова чине "велику Енглеску петорку". Не знате?! Распитајте се. Ево, даћу вам малу помоћ - Челски није у тих 5 тимова!
У Шпанији се све то показује последњих неколико година. Реал троши милијарде, а Барса осваја титуле!
И Интер, за који ја навијам 15 година, дуго није освајао трофеје иако је Морати улагао на стотине милиона €, али се прошле године показало зашто! Али Италијани су постали пресмешни, мафијашки смећарски Милан ће нагло ослабити чим их буду напустили ови пензоси. Клошари, наместили преко 100 текми и само 8 бодова им скинули!!! УЖАС.

Поздрав свима!

INTER-SERBIA:
И Интер, за који ја навијам 15 година, дуго није освајао трофеје иако је Морати улагао на стотине милиона €, али се прошле године показало зашто!
Али Италијани су постали пресмешни, мафијашки смећарски Милан ће нагло ослабити чим их буду напустили ови пензоси. Клошари, наместили преко 100 текми и само 8 бодова им скинули!!! УЖАС.

Cim se Juve vrati u Seriju A, a Milan, Lacio i ostali pocnu sezonu bez minusa grejace Inter opet 4-5 mesto. I jel mozda Milan namesta i u LS pa su vec 5 sezona u samom vrhu?

A Man UTD nisu kupili Ameri takodje ni Liverpul jel ? A da zaboravljam to su "posteni" biznismeni ulozili u fudbal-ipak je samo ruska mafija - mafija,americka mafija ne postoji.Ajde bre nemoj da se lazemo - svi klubovi imaju "ledja" koja ih pokrivaju sto se tice para-samo su svi se navrzli na Abramovica jer je jedini s istoka - citaj RUSIJA ulozio pare u zapadni fudbalski klub.Sta vam mediji rade - a niste ni svesni-pogledajte samo predstavljanje zapada na tv-u i istoka pa malo analizirajte pa shvatite da li je bas tako ili oni zele da vam predstave nesto da bude u vasim ocima tako.Al opet ako hocete razmisljajte usko-bas me briga-ja nisam glup da gutam sve sto mi mediji serviraju.

ZzZzZz:
Cim se Juve vrati u Seriju A, a Milan, Lacio i ostali pocnu sezonu bez minusa grejace Inter opet 4-5 mesto. I jel mozda Milan namesta i u LS pa su vec 5 sezona u samom vrhu?
Upravo tako.

A sto se Celzija tice..Ko kaze da Abramovic hoce da rusi galaksiju,svetove, tradiciju..? To sto je i ako je mafijas je LICNO njegov problem i njegova stvar. Tebe se kao ni ikoga od nas to ne tice. Kazi mi sta mu zameras? To sto ulaze pare u svoj klub? Pa zar to nije normalno. Imas pare-ulagaces. Nemas-neces. Ja ne razumem zasto svaki razgovor vrti oko para? Logicno je da ako je gazda kluba bogat-ulagace mnogo para za dovodjenje igraca. E sad postoje vise i manje bogate gazde. Zasto nekog mrzis samo zato sto ima pare? Nisu tvoje-od tebe ih nije uzeo. Ulaze ih kako zeli. Onda ne vidim gde je tu problem? Sta, Celzi ne zasluzuje nijedan trofej zato sto je gazda kluba bogat? Vece nebuloze nisam cula...
Izgleda da ti i takvi kao ti mrze Celzi samo zbog Romanovih para. Steta sto vas ne pita kako da ih trosi, mozda bi ste mu dali bolju ideju.

rema:
A Man UTD nisu kupili Ameri takodje ni Liverpul jel ? A da zaboravljam to su "posteni" biznismeni ulozili u fudbal-ipak je samo ruska mafija - mafija,americka mafija ne postoji.Ajde bre nemoj da se lazemo - svi klubovi imaju "ledja" koja ih pokrivaju sto se tice para-samo su svi se navrzli na Abramovica jer je jedini s istoka - citaj RUSIJA ulozio pare u zapadni fudbalski klub.Sta vam mediji rade - a niste ni svesni-pogledajte samo predstavljanje zapada na tv-u i istoka pa malo analizirajte pa shvatite da li je bas tako ili oni zele da vam predstave nesto da bude u vasim ocima tako.Al opet ako hocete razmisljajte usko-bas me briga-ja nisam glup da gutam sve sto mi mediji serviraju.

Bas tako.

И само да питам све вас који "помно" пратите Премиерлигу, да ли знате којих 5 клубова чине "велику Енглеску петорку". Не знате?! Распитајте се. Ево, даћу вам малу помоћ - Челски није у тих 5 тимова!

meni je ovo zasmetalo zar treba da se navija za nekog zato sto je najveci
da sam ja pravio listu plavi ne bi usli ni u 10 ali to nije razlog da im neko omalovazava navijace u stilu navijate za mali klub sta vi znate
ja licno gajim simpatije prema Liverpoolu zato sto sam kao klinac video za mene jedan nestvaran dogadjaj na tekmi Liverpool - MancesterUTD
Robi Fauler daje gol kroz usi Smajhelu coveku 3 sa 3, delovalo mi je da ga je probuso loptom
od tad navijam za Liverpool a nisam znao da su najveci klub na ostrvu niti 3. u evropi
te sezone je Liverpool bio treci tukli su ga i Njuk i Ars a se meni svideo
a to sto mnoge devojke i momci (ja koliko vidim u poslednje vreme samo jedan) navijaju za plave je samo njihova stvar i ona se ne kupuje jer da se kupuje sport ne bi imao svrhe
isto kao sto neko navija za Man Jun ili bilo koji tim

necu da se svadjam u vezi abramovica ili tako tih ljigavaca koje neprekidno potencirate u poslednje vreme,nego cu se samo nadovezati za 5 najboljih ostrvskih klubova i reci cu da je chelzi u rangu jednog sautemptona!

ОК, можда се ја нисам правилно изразио кад је у питању Абрамович, јер је он, уз Џона Терија и донекле Френка Лампарда, једини нормалан човек у целокупној Челски олигархији. То што има пара и што је мафиоза је, како је Јекаи рекао(-ла), његов проблем, али о колико новца је реч?! који су то Амерички или било који други власници клубова (читај: криминалци) толике паре давали за играча?! Рема је споменуо нетолеранцију запада према Русима! Није то буразеру, него када је било ко са запада вртео (читај: прао) толике паре у фудбалу?! Који је једини клуб у историји светског фудбала који је на трансферима изгубио преко 100 милиона € за 3 године?! Не, није ни Реал, ни Интер, ни Партизан ни млада Болеслав ...... то је клуб за који ви навијате!
И да, кад сам већ споменуо то навијање: а откада ви господо навијате за Челси?! Част изузецима овде, не сумњам да има, али 99% вас навија за њих од 2004. године! А да ли знате ко је играо за њих тамо '95. или '96.?! Не знате, јер је ваш вољени клуб тад био оно што су сад Болтон или Спарси, тј. повремени излазници у Евро купове!

@црни лепотан
Не кажем да за неког треба или не треба навијати зато што је мали (мени су, рецимо, најготивнији клубови у Енглеској Милвол и Форест), него чисто да се зна "ко коси, а ко воду носи"!!!

@Feces Nije tacno. Ali cak i da je tako zar je to razlog da se ne navija za Celzi? Zar bi ti prestao da navijas za Junajted kad bi ispao recimo u drugu ligu? Ja mislim da ne bi.

(ne odnosi se na Feces-a nego ovako uopsteno :-) )
Sta ima veze koliko novca trosi Abramovic na transfere? Mi navijamo za Celzi i kad pobedjuje i kada gubi. Logicno je da se radujemo kad pobedi, kao i svi navijaci. Sta imam ja veze, ili bilo koji navijac, igraci, Murinjo sa tim pranjem novca? Slazem se, Murinjo zaradjuje duplo vise od recimo Wenger-a ,ali zasto je on za to kriv? Roman placa-ovaj uzima. Sasvim normalna stvar. Briga mene sto vi mrzite Celzi, svako ima pravo da voli ili mrzi, ali me pogadja to sto nemate pravi razlog. Kao razlog navodite Romana "mafijasa" , Murinja koji prica sve i svasta, manjak istorije itd...

Back