Manchester United

Tošić:"Interesuje me samo Junajted"

Fudbaler Mančester junajteda Zoran Tošić istakao je da ga u ovom trenutku interesuju samo o klub sa 'Old Traforda' i reprezentacijia Srbije.

Grčki Olimpijakos je navodno želeo da dovede Tošića, makar i na pozajmicu, kao pojačanje za Ligu šampiona, ali je bivši fudbaler Partizana to demantovao. Time je praktično stavljena tačka na priču o mogućoj selidbi mladog fudbalera sa Ostrva u Atinu.

Tošić je u izjavi za 'Sport' rekao da njega niko iz Olimpijakosa nije kontaktirao, niti mu je neko iz Mančestera nagovestio selidbu.

"Razgovarao sam sa agentima Zoranom Pavlovićem i Ljubomirom Vorkapićem i oni nisu imali ništa novo da mi kažu u vezi sa navodnim interesovanjem Olimpijakosa. Brat mi je pre nekoliko dana javio da grčki mediji pišu o tone i to je jedino što ja znam. Ponavljam, mene ljudi iz Olimpijakosa nisu zvali", rekao je Tošić.

Tošić je dodao da i kada bi se pojavila takva ponuda on je, u ovom trenutku, sigurno ne bi prihvatio, jer je potpuno koncentrisan na Mančester junajted.

"Sigurno ne bih prihvatio takvu ponudu. Svestan sam da me u narednih šest meseci očekuje prvo pravo dokazivanje u Junajtedu. Do sada sam se pripremao za Premijer ligu i za ono što ona zahteva od igrača. Sada je došlo vreme da se izborim za svoje mesto pod suncem. Rečeno mi je da u klubu ozbiljno računaju na mene, pa očekujem da u kup utakmicama konačno dobijem pravu priliku i tako se izborim za minutažu u prvenstvu", istakao je on.

Vezni fudbaler međutim nije odbacio mogućnost da tokom zime promeni mišljenje i ukoliko stvari ne budu išle onako kako je on planirao.

"Sve zavisi od mog statusa u klubu. Na zimu će situacija biti mnogo jasnija.Svestan sam da je u Mančesteru velika konkurencija, ali sam uveren da mogu da se nosim sa tim. Mnogo radim na sebi, mnogo sam napredovao i sada moram biti strpljiv. Ukoliko se stvari ne budu odvijale kao što sam planirao onda i Atina dolazi u obzir. Uostalom Olimpijakos je klub sa velikom tradicijom i redovni učesnik Lige šampiona. Međutim Mančester za sada ostaje moja jedina ambicija", jasan je bio Tošić.

See I will
Always
Love the Reds so much
We are the team nobody else can touch

United
I love them
They’re the only team I like
The other ones are shite
And now I’m gunna tell you how I feel

F.uck Peter Kenyon and Abramovich
F.uck you Anceloti you son of a bitch
F.uck Kevin Keegan and **** Brandon Lee
F.uck Steve McClaren and **** Man City
F.uck Leeds United you’re down in your day
F.uck Norman Hunter and **** Eddie Gray
F.uck Everton and **** you Liverpool
F.uck all you Scousers cos Manchester rule

Tosic, Adem Ljajic play for the baddest team
With Ferdinand and super Nemanja Vidic
Runi and Ryan Giggs we’ve never looked so bad
Dressed in red, white, and black
We don’t give a damn about no one else

F.uck Peter Kenyon and Abramovich
F.uck you Anceloti you son of a bitch
F.uck Kevin Keegan and **** Brandon Lee
F.uck Steve McClaren and **** Man City
F.uck Arsène Wenger and **** Arsenal too
F.uck all the Cockneys we ******* hate you
F.uck Everton and **** you Liverpool

Rule rule United x4

Now I hate the Scousers and I hate Liverpool
They’re f.ucking shite and United rule
And Chelsea who do you think you are
It’s been 50 long years
It’s gunna end in tears
You’ll never be as big as Man United

F.uck Barcelona and f.uck Real Madrid
I’ve loved United since I was a kid
F.uck Bayern Munich and AC Milan
F.uck Deportivo and Vasco De Gam

F.uck Kevin Keegan and f.uck Brandon Lee
F.uck Steve McClaren and f.uck Man City
F.uck Everton and f.uck you Liverpool

Rule rule United x8

Tosic, Adem Ljajic play for the baddest team
With Ferdinand and super Nemanja Vidic
Runi and Ryan Giggs we’ve never looked so bad
Dressed in red, white, and black
We don’t give a damn about no one else

baddest - definition of baddest by the Free Online Dictionary ...
Not achieving an adequate standard; poor: a bad concert.

Yup - the right word... :D

Ferguson ne računa na Tošića za LŠ
Mančester Junajted licencirao je 35 fudbalera za predstojeću Ligu šampiona, a među njima se ne nalazi reprezentativac Srbije Zoran Tošić.

To znači da će bivši prvotimac Partizana u ovoj sezoni moći da igra samo igrati samo u utakmicama unutar Engleske, u Premijer ligi, Liga i FA kupu, a u tim mečevima ostaje mu da pokuša da izbori bar status rezerve za premijerligaške utakmice.

Zanimljivo je da je šef stručnog štaba šampiona Engleske Aleks Ferguson za Ligu šampiona prijavio i Ovena Hargrivsa, koji je prošlog leta operisao oba kolena i čitavu godinu nije igrao, a sa treninzima će početi tek sledećeg meseca.

Mančester Junajted je za Ligu šampiona prijavio sledeće fudbalere:

1. Van der Sar
2. Nevil
3. Evra
4. Hargrivs
5. Ferdinand
6. Braun
7. Oven
9. Berbatov
10. Runi
11. Gigs
12. Foster
13. Park
15. Vidić
16. Karik
17. Nani
18. Skols
20. Fabio
21. Rafael
22. O'Šej
24. Flečer
25. Valensija
26. Obertan
27. Makeda
28. Gibson
29. Kuščak

Na B spisku su mladi fudbaleri kluba rođeni 1. januara 1987. godine i kasnije:
8. Anderson
19. Velbek
23. Džoni Evans
31. Kori Evans
33. Hjuson
36. Grej
37. Katkart
38. Ciler (golman)
39. Čester
40. Amos (golman)

Prvu utakmicu u Ligi šampiona Mančester Junajted će odigrati 15. septembra u Istanbulu protiv Bešiktaša.

Pretpostavljam da se u top 4 ne ulazi trofejima...? Jer da je to kriterijum, Chelsea bi morao biti van top 4.

Englezi vam ne mogu izmisliti neke silne titule, ali eto...otkad ste u vlasništvu Abramoviča u top 4 ste...

:hahaha:
Fenomenalna rečenica.

Da, jesi li vidio kako je Diabi dao auto gol, samo da Chelsea ne osvoji titulu :hahaha:

Ne vjerujem da si ti nekada bio u teatru ;)

Nauci ili i dalje pretpostavljaj...;)

U top 4 smo i prije Abramovica...

U engleskim medijima je okarakterisano da penal nije ni postojao...
Ja sam bio toliko posten pa kazem da je iako je postojao mogao da se ne sudi...ali to se Mancesteru ne desava...a Celziju je to svakodnevica...

Sto se tice Diabija...sve je moguce... Ili mu fale 3 daske, ili ima nesto protiv Celzija...

Jos jedna losa pretpostavka...;)

Nauci ili i dalje pretpostavljaj...;)

U top 4 smo i prije Abramovica...
Na osnovu kojih kriterijuma?
U engleskim medijima je okarakterisano da penal nije ni postojao...
Mogu oni okarakterisati kako hoće, penal je bio čist kao suza.
Ja sam bio toliko posten pa kazem da je iako je postojao mogao da se ne sudi...ali to se Mancesteru ne desava...a Celziju je to svakodnevica...
Naravno, svi protiv Chelsea :hahaha:
Sto se tice Diabija...sve je moguce... Ili mu fale 3 daske, ili ima nesto protiv Celzija...
Kao što rekoh, svi :hahaha:

Chelsea

First Division/Premier League
Champions (3): 1954–55, 2004–05, 2005–06

FA Cup
Winners (5): 1970, 1997, 2000, 2007, 2009
Runners-up (4): 1915, 1967, 1994, 2002

League Cup
Winners (4): 1965, 1998, 2005, 2007

UEFA Cup Winners' Cup
Winners (2): 1971, 1998

Sve u svemu, nista posebno.
Trofeji vam nisu validan argument.

Sledeci kriterijum po kome je Celsi u top 4 je. .... ?

Mančester ne odustaje od Nojera

Mančester junajted će u januaru ponovo pokušati da na "Old Traford" dovede golmana Šalkea, Manuela Nojera. Engleski šampion je tokom leta na adresu kluba iz Gelzenkirhena poslao punudu za rerezentativca Nemačke, ali je usledio negativan odgovor čelnika Šalkea koji su zahtevali iznos od 15 miliona funti.

Ostrvski mediji pišu da će Šalke, zbog finansijskih problema, biti primoran da proda Nojera, pa je izvesno da će 23-godišnji Nemac već u januaru obući dres "crvenih đavola".

Manuel Nojer je standardni član reprezentacije Nemačke. Selektor "pancera", Joakim Lev, do sada je prednost davao Robertu Enkeu, ali postoji mogućnost da na SP u Južnoj Africi golman Šalkea bude prvi čuvar mreže trostrukog svetskog šampiona.

Moj 2000-ti post na forumu, nadam se da necete zameriti sto cu jubilej proslaviti ovde :)
Moja malenkost na Teatru Snova, Manchester United - Birmingham, 16-ti avgust 2009.

mancq.jpg

EDIT : Izvinjavam se zbog velicine slike.

Take me home, united road, to the place that I belong,
To Old Trafford to see United, Take me home United Road !

Poslednja izmena:
@Krang
Divna slika. :)
Kako je bilo u Mancesteru? I generalno u Britaniji. :)

Ja verovatno idem sledece godine.

Hvala :)
U Mancesteru lepo, decacki san ostvaren...san dug 15 godina :) Mada sam se u Mancesteru zadrzao nepuna 2 dana, stigao sam dan pred utakmicu, prespavao i posle utakmice pravo "kuci".....u Bormut ....koji je krajnji jug Engleske, na obali...nekih 7 i po sati busom....ali vredelo je ;)

Na 50 metara od Old Traforda se nalazi prodavnica suvenira Red Star i u izlogu se mogu videti karte, naslovi iz novina ,slike igraca oba tima(Zvezde i Mancestera) sve sto se tice one utakmice iz 1958. Od te nesrece Zvezda i Mancester su bratski klubovi, i mnogi ljudi koji navijaju za Zvezdu navijaju i za Mancester upravo zbog tog prijateljstva (tu pre svega mislim na starije generacije)
Bilo mi je drago kada sam video da i navijaci Mancestera gledaju Crvenu Zvezdu kao bratski klub. *** prodavnica Red Star nadomak Traforda, nisam mogao da verujem.

Britanija je generalno ok, ali samo ok, oni Anglosaxonci su gadan soj :mrgreen:

Zelim ti sve najbolje i naravno - da odes na utakmicu Celsija, podrazumeva se na Stamford Bridzu. Nemoj da se frkas oko karata (dobro Celsi ima manji stadion:mrgreen:), samo naruci online najmanje 10 dana pred utakmicu (VIsa, mastercard) i karte ti stizu na upisanu adresu za najvise 4-5 dana. Nadam se da ces pogoditi termin i ostvariti svoj san.

Hvala :)
U Mancesteru lepo, decacki san ostvaren...san dug 15 godina :) Mada sam se u Mancesteru zadrzao nepuna 2 dana, stigao sam dan pred utakmicu, prespavao i posle utakmice pravo "kuci".....u Bormut ....koji je krajnji jug Engleske, na obali...nekih 7 i po sati busom....ali vredelo je ;)

Na 50 metara od Old Traforda se nalazi prodavnica suvenira Red Star i u izlogu se mogu videti karte, naslovi iz novina ,slike igraca oba tima(Zvezde i Mancestera) sve sto se tice one utakmice iz 1958. Od te nesrece Zvezda i Mancester su bratski klubovi, i mnogi ljudi koji navijaju za Zvezdu navijaju i za Mancester upravo zbog tog prijateljstva (tu pre svega mislim na starije generacije)
Bilo mi je drago kada sam video da i navijaci Mancestera gledaju Crvenu Zvezdu kao bratski klub. *** prodavnica Red Star nadomak Traforda, nisam mogao da verujem.

Britanija je generalno ok, ali samo ok, oni Anglosaxonci su gadan soj :mrgreen:

Zelim ti sve najbolje i naravno - da odes na utakmicu Celsija, podrazumeva se na Stamford Bridzu. Nemoj da se frkas oko karata (dobro Celsi ima manji stadion:mrgreen:), samo naruci online najmanje 10 dana pred utakmicu (VIsa, mastercard) i karte ti stizu na upisanu adresu za najvise 4-5 dana. Nadam se da ces pogoditi termin i ostvariti svoj san.
Bas ti je bilo lepo. :)
Hvala na lepim zeljama, ja se nadam da cu uspeti da nabavim kartu. :)

Back