Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
ha-rmonika o cem' li sad pricas samo ti znas- a moguce ni tito su valjda te nazY 'nepovezuse'?
ipak ti bolje ide upotreba jezika u higijenske svrhe, nego ovako![]()
Jeste, pitaj kevu i ona ce ti objasniti sve sto ne razumes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha-rmonika o cem' li sad pricas samo ti znas- a moguce ni tito su valjda te nazY 'nepovezuse'?
ipak ti bolje ide upotreba jezika u higijenske svrhe, nego ovako![]()

dobro, pitacu tvoju kevu - samo da zavrsi zena sa ovim sto radiJeste, pitaj kevu i ona ce ti objasniti sve sto ne razumes
rec kevu ispusti. Pih, dobro bilo.. mmmm

pa nazy, nego sta. Okruzem nazy-ima

"nepovezuse"
iz kog li si ti sela...nekog nazY sigurno![]()
ipak mislim da je decko samo - potpuno nepismen pa ne zna kako se na engleskom (na koji se bolesno lozi) pise nazi; i onda pravi pocetnicke , ljakse greskiceOvo nazy, to ti je izgleda anagram od ganci, ali bice da nije stigao do svih slova, pa mu ovo g izmaklo. Ili se prepao da ga ne poistovete sa jos nekom poznatom reci za takve, a koja pocinje sa G.

u pravu si, mada taj stvor ocigledno unistava sve teme , pa je bilo potrebno da ga malo disciplinujemoNe dajte da ovakav stvor rasturi temu. Kradu mi pamcenje, zatiru postojanstvo, otimaju....
ipak mislim da je decko samo - potpuno nepismen pa ne zna kako se na engleskom (na koji se lozi) pise nazi; i onda pravi pocetnicke , ljakse greskice
u pravu si, mada taj stvor ocigledno unistava sve teme , pa je bilo potrebno da ga malo disciplinujemo(kad vec moderatori nece nista da preduzmu)
Moderatori se javljaju samo kad pljujemo cedu
Ili pljujemo jevreje, ali to je isto.

ako moze malo manje pluvanja,a malo vishe konstruktivne kritike zasnovane na proverenim chinjenicama..molio bi..ova tema se pretvorila u tin pljuvaonicu..dvoje su se tako smuvali..i to sve na temi o manastirima na Kosmetu..tuga braco..tuga![]()
Ne dajte da ovakav stvor rasturi temu. Kradu mi pamcenje, zatiru postojanstvo, otimaju....
ako moze malo manje pluvanja,a malo vishe konstruktivne kritike zasnovane na proverenim chinjenicama..molio bi..ova tema se pretvorila u tin pljuvaonicu..dvoje su se tako smuvali..i to sve na temi o manastirima na Kosmetu..tuga braco..tuga![]()

jpg.gif lazar.jpg (39,6 KB)
има и оваko нeшто:
има и оваko нeшто:
Ilinoida, dje nestade?
Ja se ukljucujem, kako ova tema ne bi dosla do zacelja.
Хвала 

Broj nestalih ili popaljenih manastira na Kosovu i Metohiji je toliki, da je prof. kusovac nabrajajuci ih , govorio 1 sat.
Ту сам јаХвала
Ма и ја се укључујем него ме изнервирају ови :wink: који неће да се објединимо бар око овог неприкосновеног питања као што су наши манастири и цркве, па онда излетим и по киши да прошетам мало, размишљам можда кад покиснем можда ће да ми киша испере мозак па ћу да размишљам као они ха ха![]()