Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Ako bi mi pola foruma reklo da se ponasam ko budala, ja bih se zapitao... Ali ti ne...
Pa okupila se sva nacionalisticka bagra na dve teme. Mu\dri ste, 100 na 1 i opet slabo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bi mi pola foruma reklo da se ponasam ko budala, ja bih se zapitao... Ali ti ne...
Treba imati cime da se zapitas...
Treba imati cime da se zapitas...
drmas mi, a drmas i drugima ..odmori malo usta od tolikog drmanjaDrmam ti danas kao i svaki dan![]()
drmas mi, a drmas i drugima ..odmori malo usta od tolikog drmanja![]()
drmas mi, a drmas i drugima ..odmori malo usta od tolikog drmanja![]()
Covece, Niche je rekao da narod koji zivi od proslosti, odnosno u proslosti je osudjen na nestajanje. Istorija treba da ti sluzi samo za trenutni zivot, odnosno da ti pomogne da bolje zivis. Sve iznad toga je stetno. A ovde u tabloidima poput "sveta" i ostalih izlaze clanci o istoriji
I to o potpuno netacnoj istoriji, o mitovima u koje vi verujete. I prestani majmune da mi odredjujes nacionalnost. Ja jesam Srbin, tako sam se izjasnio na zadnjem popisu i na svim prethodnim.Nacionalnost nije nista vise do izjasnjavanje na papiru. Ali ti si glup pa to ne razumes.Postujes neke lazi stalno. Te kako je Obamina pesma ista kao Cedina, totalna laz. Te kako je Solana komunista zbog onog znaka sa skupljenom pesnicom, a ono taj znak znaci nesto sasvim trece. Pojma ti nemas sa zivotom. Nacionalnost je stvar izbora zato sto nije moguce prebrojati krvna zrnca. Izmesani smo sa mnogo mnogo naroda, Turcima najvise. Ako tako idemo ovde ima jako puno Turaka. Zato ne budi glup . Nadam se da ce do tvog pileceg mozga jednoga dana stici demokratija.
A posto je nacionalnost nista drugodo stvar izbora mene ne zanima da li je neko Srbin, Hrvat, Albanac, Bosnjak, Madjar, Englez. To samo tebe zanima posto mislis da je nacionalnost neka krv u svojoj glupavosti. Zato netupi vise.
Pa okupila se sva nacionalisticka bagra na dve teme. Mu\dri ste, 100 na 1 i opet slabo![]()
Pa nazy kao ti ima. Za vas naciste sam kao tornado, ne stajem da samaram. Mentalni bolesnici Srbije. Koliko vas se nakotilo 90-ih. cccc
Kakvi Srbi? O cemu ti baljezgaris?Ne interesuju meni ni Srbi niti bilo koja druga nacija. Mene interesuju ljudi. Vidi se da ste optereceni. Srbi ovo, Srbi ono. ****** vas Srbi. Vazno je kakav je ko covek.
Pa nazy kao ti ima. Za vas naciste sam kao tornado, ne stajem da samaram. Mentalni bolesnici Srbije. Koliko vas se nakotilo 90-ih. cccc
.
Хахах.. каква гомила менталних фекалија... стварно ме мрзи да те ред по ред разбуцавам - али потсетио си ме на један дијалог са радником Градске чистоће, наиме пред Нову годину и Божић је требало да изнесе неки крш из дворишта и ја се са њим о томе договарам и он ми каже: ... Па не могу сада имам слободне дане за Нову Годину и Божић... а зове се Мехмед. Ја га питам: Како за Божић? А он ће: Па лепо - ја се пријавио да сам Србин. А ја опет: Па добро нема проблема, ти можеш да се пријавиш како хоћеш, а зашто си се пријавио да си Србин када си муслиман и Циганин... а он ће: Па ја сео и израчунао да ви Срби православци имате више дана да славите а ми муслимани мање празника ... . умро сам од смеха...
п.с. Иначе, текст за који тврдиш да је МОЈА ЛАЖ је цитат чланка који је објављен у листу "Политика" - а то да је Солана био комуњара је тачно јер је и он сам давао такве изјаве...
А ове будалаштине о "крвним зрнцима" су екстра моронске - по твоме СВИ ГЕНЕТИЧАРИ ТРЕБА ДА ПОБАЦАЈУ ДИПЛОМЕ...![]()
Moj deda svog bika zove Tornado, moram da mu kazem da mu promeni ime....
A valjalo bi da prestanes sa samaranjem i da nadjes devojku....
Moj deda svog bika zove Tornado, moram da mu kazem da mu promeni ime....
A valjalo bi da prestanes sa samaranjem i da nadjes devojku....
Nemoj te niske!![]()
Тешко теби. Како те само није срамота да напишеш овакву вулгарност "yebes slike i zidove..." Да ли си ти уопште свестан нашег културног блага на Косову и Метохији ?
Ево шта је Милан Ракић рекао:
"Ископаше ти очи, лепа слико!
Вечери једне на каменој плочи,
Знајући да га тад не види нико,
Арбанас ти је ножем избо очи. "
ma ne stajes da nam samarasPa nazy kao ti ima. Za vas naciste sam kao tornado, ne stajem da samaram.
A ti da nadjes novog momka podhitno. Ovo ide u propast
Inace, nisi bas shvatio, ja se ne zovem tornado, nego vas samaram kao vetar koji se zove tornato. Uhh, umorih se od ovog crtanja :wink:
A ti da nadjes novog momka podhitno. Ovo ide u propast
Inace, nisi bas shvatio, ja se ne zovem tornado, nego vas samaram kao vetar koji se zove tornato. Uhh, umorih se od ovog crtanja :wink:
Pa nazy kao ti ima. Za vas naciste sam kao tornado, ne stajem da samaram.[/QUOTE]
ma ne stajes da nam samaras
pravi si tornado, ko monika levinski ....
nego sta je to nazY? pise se nazi -ne nazi, glYpane![]()
HAha... evo moj fazon koriski. Ja sam Bil, a tvoja keva monika.Ma idi begaj druze nazy![]()
samara nas - jezikom po ....S(a)maras sa glupim izjavama!
Nemoj da mi se nabacujes, dobices pesnicu medju rogove, TORNADO...
...po bulji!![]()