Mamini andjeli

Lara i Meš juče na Savi.........ne znamo da li Meš gentlmen ili je budalica ali neće da podje u vodu za lopticom ako je jednak sa Larom......samo ako je ispred nje......što će reći da neće da se takmiči sa njom nego pušta da ona ode po lopticu. Zato smo malo varali jer lari nije bitna loptica nego da trči sa ovim ludakom:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Lara i Meš na Savi.......imali smo i dosta publike :rotf:

Lara donosi Mešovu lopticu ali neće zainat da je iznese na obalu nego je ostavi u plićaku. Onda kažemo Mešu da je donese i on to učini ali tek kada se Lara malo skloni.......nema tučnjave......ma gentlemn je ovaj moj

Lara je jedini pas sa kojim Meš hoće da trči za lopticom. Ostali ne postoje jer svoju lopticu ne deli ni sa kim

Poslednja izmena:
Polazak kod nas :rotf:

Meš tera laru da se vijaju po dvorištu i normalno ona je pristala, ali Maza i Maša su smatrale da je to preslobodno ponašanje za mlade te su jurnule na Laru (one kao brane Meša....budalice) i Lara je kao svaka kulturna dama iskazala poštovanje. Naravno da je onaj blentavi ponovo zvao Laru na jarcanje ali Lara nije htela ....normalno kad joj je Maza održala predavanje

Šaša zvana smor .....samo traži nečiju ruku

Poslednja izmena:
Lepo kažem Larinoj mami da sedne na fotelju ko čovek....al jok..ona sede na kereći dvosed hahahaha
Zato je Maza legla u fotelju.......moje pametno matoro kuče

Ovaj naš se udidio kao mladevesta :rotf:

A šapa hahahaahah

Lara se mazi sa Žikom

I Lara da isproba kereći dvosed....da ne propusti nešto grdna hahahaha

:heart::heart::heart::heart:

Divno nam je bilo. psi se lepo slažu, nema nikakvih problema osim što naše matore devojke ne dozvoljavaju mladima da se jure po dvorištu....to one čuvaju majkinu travu hahahaha

Poslednja izmena:
EVO .......LARA I MEŠ :heart::heart:

Lara je ova sa drvetom a oko nogu joj pliva loptica koju neće da iznese jer zna da će Meš da je uzme hahahahaha
Onda Meš ide po lopticu ali samo zato što je u startu ispred Lare. Devojka se brćka, skakuće a ovaj po zadatku hahahaha

Poslednja izmena:
Evo......Lara pusti lopticu......Meš je donese.......kada je Lara u startu ispred njega on je pušta da uzme ili odustaje (još nismo načisto sa tim) a kada je on prvi onda ona odustane ili ga pušta......isto je i na travi. Ako lara prva uzme njegovu lopticu trči nazad sa njom i onda je pusti da bi je on uzeo. Mislim da je to neki njihov dil jer Meš svakom drugom kaže jedno grrrrrrrr tako da nismo nikad ni probali da mu neko otme lopticu.......a vala niko nije ni iskazao takvu samoinicijativu :rotf::rotf::rotf:
lari ionako nije stalo do loptice nego do trčanja sa njim tako da mislim da je on svestan toga ........a i voledu se deca :heart::heart:
Da ste samo videli njihov pozdrav kada su se sreli......prepoznaju se i cmoknu
Ah, da....Lara je vesela, stalno trči, pridje svakom psu, znatiželjna i miroljubiva...ma pravo žensko..a ovaj je ozbiljan, nikada ne trči sa drugim psima, mrtav ladan prolazi pored drugih pasa bez naznake da ih uopšte vidi a kamoli da se onjuši sa njima (osim ako ih dobro ne poznaje) i nikada ne traži od drugog psa da se igra sa njim.......dok ne dodje Lara
I tako.....posmatrajući ih, lepo vidite kako pričaju, dogovaraju....kereća posla

Ovo je nešto najlepše što sam videla u sopstvenoj kerećoj istoriji.....uostalom, čućete po našem oduševljenju :rotf:
Dakle, juče predveče smo bili na Savi kao i skoro svakog dana, da Meškica pliva. Pored dosta pasa sa vlasnicima a i dve lutalice sve je bilo u redu. Onda dolazi mali češki terijer, star 8 meseci po imenu Mrki za koga vlasnik kaže da se boji vode pa pita da li je Meš agresivan .......kažemo da nije, neka se mališa kupa slobodno pored Meša možda se i oslobodi straha kada vidi od drugog psa.......i onda je bilo ovo. Tako smo Mica i ja ponosne na ovog našeg blentu što je bio dobar i nije oterao mališu......lutalice pre toga je terao ali to je drugi klip.......evo

Back