Mamini andjeli

Jeste videli.......ma razgovaraju medjusobno i razumeju. psi su mnogo bolja bića od ljudi. Oni medjusobno pričaju a sve to prevedu i nama nemuštim ljudima i još sve usklade sa našim poimanjem konkretne situacije.....samo ih treba posmatrati i slušati..predaju bre komukaciju dušice kereće.:)

Jeste videli.......ma razgovaraju medjusobno i razumeju. psi su mnogo bolja bića od ljudi. Oni medjusobno pričaju a sve to prevedu i nama nemuštim ljudima i još sve usklade sa našim poimanjem konkretne situacije.....samo ih treba posmatrati i slušati..predaju bre komukaciju dušice kereće.:)

Moram dovesti Donu kod Meša... Možda i nju ubedi da uđe u vodu :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Kad nam je bila Eli prošle godine, i kada je videla gošću u vodi - pobegla je kući najvećom mogućom brzinom! Inače, tuda šetamo svakodnevno bez problema...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
I Šaša neće u vodu...nema šanse ....ali Žika je gurnuo kad je bila mala......ič nije na majku :zcepanje:

U filmu "Lesi se vraća kući" ima scena u kojoj Lesi stoji ispred vode... pa ide obalom, cvili... sve se boji da uđe.
Moj Ami, takođe, nikad nije savladao taj strah, ali Lari je ušao nalkon što sam prestala da ga zovem i moljakam i okrenula se suprotno od njega i zaplivala :heart:. Taj me je toliko voleo da bi svaki strah savladao...
Dona je imala loše iskustvo kao mala, jer je imala "pametnog" gazdu koji je pristalica "šok terapije". Džaba sam ja pričala da se to ne radi tako i da je to isuviše tvrdoglavo pseto da bi ga tako mogao privoleti na nešto...
Uglavnom, silom ju je uvukao u vodu, ali čim je bila slobodna isplivala je na obalu i došla kući.
Posle je trebalo privoleti da uopšte i prođe pored vode...
Sad šetamo tuda bez problema, sve dok ne vidi psa u vodi. :zcepanje:

Moram dovesti Donu kod Meša... Možda i nju ubedi da uđe u vodu :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Kad nam je bila Eli prošle godine, i kada je videla gošću u vodi - pobegla je kući najvećom mogućom brzinom! Inače, tuda šetamo svakodnevno bez problema...

Uh, ni Gizmo nije hteo u vodu nikako, pred svako kupanje u kadi sam morala da ga sediram, a o reci već neću ni da pričam! Mislim da je zbog tipa dlake možda, jako se teško suše.

Uh, ni Gizmo nije hteo u vodu nikako, pred svako kupanje u kadi sam morala da ga sediram, a o reci već neću ni da pričam! Mislim da je zbog tipa dlake možda, jako se teško suše.

Ma jesi li videla sleike Gale u vodi?
Inače, kad si spomenula kadu... intenzivno razmišljam o tome...
Da iskoristim gužvu... dok mama nije kod kuće. Sutra se vraća, pa, možda večeras prevarim džukca?:think:

Ali je pogled sigurno sve vreme bio ovakav :( i usmeren ka delu kade najzgodnijem za iskakanje a uši i rep podvijeni? :lol:

Rep sve vreme u vodi... pošto ja prvo napunim kadu pa ih onda ubacim (naučio me Lari).
Pogled je bio preplašen... nije se mnogo mrdala, a ja sam klešala pored kade tako da smo bile u istoj visini... i držala mi je glavicu na ramenu. :heart:
Nije ni pokušala da iskoči... suviše je klizavo, kada nezgodna tako da sam je i unela i iznela iz nje.

Back