Mamini andjeli

ali to nije to.......joj da ga vidiš kad se raduje pa se vrti u krug. To je video od Šaše-Maše :zcepanje: Samo što je ona malena u odnosu na njega i još žensko, pa sva na note.....kad se ona vrti izgleda kao da pleše.....a ovaj........ruši sve i svakog pred sobom :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Pre neki dan kad se Zaklina vrtela tako setila sam se njega i toga okretanja :zcepanje:
Bretonke vadi i to sto nemaju rep...On i repom garant nesto zakaci :rotf:

Pre neki dan kad se Zaklina vrtela tako setila sam se njega i toga okretanja :zcepanje:
Bretonke vadi i to sto nemaju rep...On i repom garant nesto zakaci :rotf:

Ne da zakači.......no udara ko blesav :zcepanje:
Nikome nije jasno kako mu je do sada rep ostao ceo.....koliko puta smo ga nagazili, priklještili vratima od kuće ili kola.......jadničak......nikako da se naviknemo na rep. Ali smo ga naučili da kada ulazi u pasata, u gepek, samo kažemo "uvuci rep" i on jadan odmah ubaci repuć u gepek......zapamtio je :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ne da zakači.......no udara ko blesav :zcepanje:
Nikome nije jasno kako mu je do sada rep ostao ceo.....koliko puta smo ga nagazili, priklještili vratima od kuće ili kola.......jadničak......nikako da se naviknemo na rep. Ali smo ga naučili da kada ulazi u pasata, u gepek, samo kažemo "uvuci rep" i on jadan odmah ubaci repuć u gepek......zapamtio je :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:cepanje: stomak me boli od zamisljanja ogromnog opasnog psa koji uvlaci repic u sparkic :zcepanje:

Poslednja izmena:
Mi smo bili ko Jelene u gostima. Bilo nam je mnogo lepo. Davno nisam imala ovako divan dan. Meš je bio baš dobar....on je inače dobar, ali je danas bio extra. Laza i Lola su oduševljeni Mešom.........i od tog oduševljenja naše kučište spava ko zaklan od kako smo stigli kući

Žaklina...po niški zvana Žake......bretonka stara 3 meseca.......mazulja nevidjena..ugnjezdila se kod Žike u krilu

Žake i Mileva u mom naručju

Lele kolka mu je glava spram cele Žake :eek::eek::eek:

Laza i Meš.......licem u lice

Kako su slatki. Deci sam samo jednom pokazala komande "okolo" i "kroz" i Laza je odmah probao. Meš ga je slušao, duša majkina nežna, a nisam verovala da će poslušati dete koje ne vidja stalno. Laza je probao i "kroz" ali smo Jelena i ja dreknule "NEEEEEE" jer bi ga ovaj blentavi oduvao :zcepanje:
Bože ljudi koja je to radost bila....ma lepota života

Poslednja izmena:

Back