mamin sin

• Začetnik teme Začetnik teme mara_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa jes i to sto kazes, i Kristijano Ronaldo je mamin sin pa sta mu fali:lol:... pise u Blicu da je raskinuo s devojkom manenkenom, neka Nereida Galjardo, zbog "loseg odnosa Nereide sa Kristijanovom majkom Dolores koja je stalno tvrdila da je ona iskljucivo zainteresovana za novac njenog sina, a ne za njegovo srce" :D Mama zna najbolje....

ma neznam...ja se sa to ne slozim najbolje...mama zna naj...nije tako...jer evo i kod mene za raspad posledne veze kriva je ona a voleo sam je 4 god a nismo bili zajedno a samo sto sme usli u vezi od 10 dana umesala ona prste i kraj:dash::dash::dash::dash:

pod utiskom sam rečenicom majke mog bivšeg momka : " ... moj sin je između majke i devojke izabrao majku, devojku uvek može da nađe ..."
strašno, ko je tu normalan ? i da li mora da se bira ?

Nije normalan prije svega on, jer se drzi mamici za suknju, a drzi se vecina danas, uh, imala sam takvog pored sebe...:otkacio:

Ako se osećam kao u gostima, ja bih da idem kući... Žena jeste nov član porodice, i kao u svakom kolektivu, dolazak novog člana izaziva promene u dotadašnjem načinu života, i SVI moraju da se prilagode novoj situaciji, a njoj je najteže, jer "je na tuđem terenu". A i poštovanje mora da bude uzajamno. Poštovanje se javlja u četiri varijante:
1. Poštovanje porodice voljene osobe samim tim što su porodica.
2. Poštovanje ljudi uopšte.
3. Poštovanje potreba drugih.
4. Poštovanje koje se zasluži.
To funkcioniše samo u kompletu i ako je obostrano.

Jel to neka bajka:?:
U praksi, bar na Balkanu tesko ostvarljivo, nazalost:!:

Ma to je socijalni problem. Nemas posao - jer nemozes da ga nadjes (posao od koga mozes solo da zivis), ustolicio si se tu kde jesi jer imas sve, i tako godine prolaze i prolaze, odjednom imas 25-30-35 nebitno i skontas pa ti neznas ni masinu da upalis, znas da spremis samo brzu hranu i rostilj...

Znaci to je samo navika i nista vise, nemozes zbog situacije da se osamostalis .... a to mamin sin tesko, ja neznam nikog ko nebi hteo solo da prolazi kroz zivot, pa da nadje svoju polovinu... Sta ces reci kada budes imao 30 ajmo kod mene u moju sobu, e to je muka, pa nije ni cudo sto devojke gledaju "izvod is katastra."

Ma to je socijalni problem. Nemas posao - jer nemozes da ga nadjes (posao od koga mozes solo da zivis), ustolicio si se tu kde jesi jer imas sve, i tako godine prolaze i prolaze, odjednom imas 25-30-35 nebitno i skontas pa ti neznas ni masinu da upalis, znas da spremis samo brzu hranu i rostilj...

Znaci to je samo navika i nista vise, nemozes zbog situacije da se osamostalis .... a to mamin sin tesko, ja neznam nikog ko nebi hteo solo da prolazi kroz zivot, pa da nadje svoju polovinu... Sta ces reci kada budes imao 30 ajmo kod mene u moju sobu, e to je muka, pa nije ni cudo sto devojke gledaju "izvod is katastra."
bravooooo samo to mogu da kazem,sve je ispravno...svaka cast :klap::klap::klap::klap::klap::super:

Pa jes i to sto kazes, i Kristijano Ronaldo je mamin sin pa sta mu fali:lol:... pise u Blicu da je raskinuo s devojkom manenkenom, neka Nereida Galjardo, zbog "loseg odnosa Nereide sa Kristijanovom majkom Dolores koja je stalno tvrdila da je ona iskljucivo zainteresovana za novac njenog sina, a ne za njegovo srce" :D Mama zna najbolje....

Mislim da je taj problematican zavisno-posesivni odnos roditelji-deca izrazit kod nas, zbog politicko-ekonomske situacije poslednjih par decenija. Svi su istraumirani, preplaseni. Zaspes u jednoj drzavi, probudis se u drugoj. To se itekako odrazava na obicne ljude i porodican zivot, majke su pune strahova i prenose ih na decu. A tesko je biti ekonomski skroz nezavisan. Npr, ko danas od plate moze da kupi stan? Nema sansi ako ti neko ne pomogne

cuj da kupi stan. zamisli da ti na racun uplacuju 15.000din.i dodjes u banku dobar dan ja bih kredit evo momenat aha 15 dobro evo vam 800e na dve godine.
ne mozes ni stan da iznajmis.

tuga

srecna je ova nedelja
ovo je najlepsi dan
sudbina zeli da s tobom
ostvarim zivotni san
mamina sam i tatina
mladost i lepota
al od danas bicu tvoja
do kraja zivota
srecna je ova nedelja
muzike cuje se glas
kolo se igra uz pesmu
ljubavi samo za nas
srecna je ova nedelja
srecna ko nikada pre
nista mi vise ne treba
sa tobom dobijam sve:cool:

Naravno da žene ne vole mamine sinove... smeta im mamina konkurencija. One žele prave muškarce, koji su se odvojili od maminih skuta da bi one i samo one mogle da manipulišu njima. Spasa nema, sem da joj što skorije sklepa muško dete da se zanima sa njim - barem dok taj plod njihove ljubavi ne podraste i nađe si ženu koja će ga odvojiti od majke (i sve u krug).

Naravno da žene ne vole mamine sinove... smeta im mamina konkurencija. One žele prave muškarce, koji su se odvojili od maminih skuta da bi one i samo one mogle da manipulišu njima. Spasa nema, sem da joj što skorije sklepa muško dete da se zanima sa njim - barem dok taj plod njihove ljubavi ne podraste i nađe si ženu koja će ga odvojiti od majke (i sve u krug).

konkurencija?:eek:

Da. Objašnjeno je u produžetku. Žena traži muškarca da bi ga oblikovala prema svom nahođenju, bilo da je on sin, suprug ili nesretni omiljeni pisac koji je doživeo saobraćajku, i kako nijedna nije spremna da odstupi, traži se onaj koji se otrgao od prethodne veštičare (majke), tj da nemaju sa kim da se sukobljavaju oko kontrole nad njim. Mi iz UAMPŽM smatramo da je problem u igranju lutkama u ranom detinjstvu, što ostavlja fatalne posledice na razvoj tih žena, te da bi, zarad opšteg dobra, bilo najbolje takve igračke zabraniti, ili barem papreno oporezovati.

meni ne smeta konkurencija ali sam nikakva pa mi samo trba josh procenjivanje te zhene koja je ako nishta bar rodila jedno dete a mozhda je i baba a ja sta sam uradila a mozda se i raspadam fizicki ono ne umem da se skumim sa rodbinom a ni sa ortacima, mozda ako jednog dana budem imala idealnog para jednom nekad . sta znaci kad se sanja med. meni je med nehsto sto izaziva postovanje i nadam se da nemam neku dr-haus bolest, a dr hausa nema u okolini

medjutim i odsustvo zenskog principa u vidu majke-babe moze biti nezgodno za par-tnerku tako da prepustimo talentovanima bitke oko parova a mi kako se snadjemo

u stvari ja svaki put necu da histerisem kao necu da "drndam" ali me nesto iznervira i onda odlepim i tako u krug. onda dva dana kao ok.. mislim da je pitanje zashto sam uopste tu, ne zivim u malom selu pa da moram da s eogranicim ali nervira me sto uvek On da ne kazem OSOBA izadje kao pobednik iz tog drndanja. eto osoba ne moze da bude drago bice, tako da je neko ovde lud, a to sam verovatno ja he he

Poslednja izmena:
Da. Objašnjeno je u produžetku. Žena traži muškarca da bi ga oblikovala prema svom nahođenju, bilo da je on sin, suprug ili nesretni omiljeni pisac koji je doživeo saobraćajku, i kako nijedna nije spremna da odstupi, traži se onaj koji se otrgao od prethodne veštičare (majke), tj da nemaju sa kim da se sukobljavaju oko kontrole nad njim. Mi iz UAMPŽM smatramo da je problem u igranju lutkama u ranom detinjstvu, što ostavlja fatalne posledice na razvoj tih žena, te da bi, zarad opšteg dobra, bilo najbolje takve igračke zabraniti, ili barem papreno oporezovati.

aham... videla sam nakon onog shokiranog smeilija, al me mrzelo da menjam post...:p
sve si ti u pravu, kao shto su i za sve krive te lutke iz detinjstva...:mrgreen:

Uopste ne kapiram te "vajarske" radove na ljudskoj psihi... Kako bre ja njega da oblikujem pa nema on 10 godina pa da mogu da uticem na coveka kako hocu. Osim toga, opet bi se to svelo na vezu sa slabicem bez svojeg ja; bzvz. Ne, ja samo necu da mi se njegova mama mesa u zivot, kao sto to ne dozvoljavam ni svojoj mami. Zdravo dovidjenja.

Konkurencija? Pobogu, pa valjda ne radi sa mamom isto što i sa ženom?:shock:
Nema veze, sa mamom, ili sa tatom, ili sa oboma, čim je odrastao, a nije psihološki "presekao pupčanu vrpcu", nije zreo za brak, a i uopšte je nedovršen u razvoju u muškarca.
Roditeljima čast i poštovanje, naravno i ljubav, ali novostvorena porodica mora biti središte života njenih članova, ili ne ispunjava svoju svrhu, pa je i ne treba stvarati. Čemu, kad on još kao "centar sveta" vidi porodicu u kojoj je (nije) odrastao?
Ako mu je do sexa, nije morao da se ženi zbog toga, mogao je lepo da nađe istu takvu (nezrelu) devojku, pa da lepo živi svako kod svojih voljenih roditelja, a oni da i dalje budu "u vezi", kojom neće "ugroziti" primat roditelja u svom životu. Baš neki ljudi ne umeju da žive kako im odgovara, nego imitiraju druge, na svoju štetu.

Poslednja izmena:

Back