Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.920
moj sin je između majke i devojke izabrao majku
Degutantno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj sin je između majke i devojke izabrao majku
Pa jes i to sto kazes, i Kristijano Ronaldo je mamin sin pa sta mu fali... pise u Blicu da je raskinuo s devojkom manenkenom, neka Nereida Galjardo, zbog "loseg odnosa Nereide sa Kristijanovom majkom Dolores koja je stalno tvrdila da je ona iskljucivo zainteresovana za novac njenog sina, a ne za njegovo srce"
Mama zna najbolje....
pod utiskom sam rečenicom majke mog bivšeg momka : " ... moj sin je između majke i devojke izabrao majku, devojku uvek može da nađe ..."
strašno, ko je tu normalan ? i da li mora da se bira ?
Ako se osećam kao u gostima, ja bih da idem kući... Žena jeste nov član porodice, i kao u svakom kolektivu, dolazak novog člana izaziva promene u dotadašnjem načinu života, i SVI moraju da se prilagode novoj situaciji, a njoj je najteže, jer "je na tuđem terenu". A i poštovanje mora da bude uzajamno. Poštovanje se javlja u četiri varijante:
1. Poštovanje porodice voljene osobe samim tim što su porodica.
2. Poštovanje ljudi uopšte.
3. Poštovanje potreba drugih.
4. Poštovanje koje se zasluži.
To funkcioniše samo u kompletu i ako je obostrano.
Degutantno.
bravooooo samo to mogu da kazem,sve je ispravno...svaka castMa to je socijalni problem. Nemas posao - jer nemozes da ga nadjes (posao od koga mozes solo da zivis), ustolicio si se tu kde jesi jer imas sve, i tako godine prolaze i prolaze, odjednom imas 25-30-35 nebitno i skontas pa ti neznas ni masinu da upalis, znas da spremis samo brzu hranu i rostilj...
Znaci to je samo navika i nista vise, nemozes zbog situacije da se osamostalis .... a to mamin sin tesko, ja neznam nikog ko nebi hteo solo da prolazi kroz zivot, pa da nadje svoju polovinu... Sta ces reci kada budes imao 30 ajmo kod mene u moju sobu, e to je muka, pa nije ni cudo sto devojke gledaju "izvod is katastra."
Pa jes i to sto kazes, i Kristijano Ronaldo je mamin sin pa sta mu fali... pise u Blicu da je raskinuo s devojkom manenkenom, neka Nereida Galjardo, zbog "loseg odnosa Nereide sa Kristijanovom majkom Dolores koja je stalno tvrdila da je ona iskljucivo zainteresovana za novac njenog sina, a ne za njegovo srce"
Mama zna najbolje....
Naravno da žene ne vole mamine sinove... smeta im mamina konkurencija. One žele prave muškarce, koji su se odvojili od maminih skuta da bi one i samo one mogle da manipulišu njima. Spasa nema, sem da joj što skorije sklepa muško dete da se zanima sa njim - barem dok taj plod njihove ljubavi ne podraste i nađe si ženu koja će ga odvojiti od majke (i sve u krug).
Da. Objašnjeno je u produžetku. Žena traži muškarca da bi ga oblikovala prema svom nahođenju, bilo da je on sin, suprug ili nesretni omiljeni pisac koji je doživeo saobraćajku, i kako nijedna nije spremna da odstupi, traži se onaj koji se otrgao od prethodne veštičare (majke), tj da nemaju sa kim da se sukobljavaju oko kontrole nad njim. Mi iz UAMPŽM smatramo da je problem u igranju lutkama u ranom detinjstvu, što ostavlja fatalne posledice na razvoj tih žena, te da bi, zarad opšteg dobra, bilo najbolje takve igračke zabraniti, ili barem papreno oporezovati.konkurencija?![]()
Da. Objašnjeno je u produžetku. Žena traži muškarca da bi ga oblikovala prema svom nahođenju, bilo da je on sin, suprug ili nesretni omiljeni pisac koji je doživeo saobraćajku, i kako nijedna nije spremna da odstupi, traži se onaj koji se otrgao od prethodne veštičare (majke), tj da nemaju sa kim da se sukobljavaju oko kontrole nad njim. Mi iz UAMPŽM smatramo da je problem u igranju lutkama u ranom detinjstvu, što ostavlja fatalne posledice na razvoj tih žena, te da bi, zarad opšteg dobra, bilo najbolje takve igračke zabraniti, ili barem papreno oporezovati.