Mamini sinovi

Приметио сам да жене толико мрзе мушкарце који су блиски са својом мајком да је та мржња као на нивоу неке патологије. О чему се ту ради?
Mrze zene koje su odrasle sa jako losom majkom ili ciji su roditelji razvedeni,kada ne vole svoju majku ili porodicu zasto bi voljele od njenog partnera

Ima tu i ljubomore logicno,taj neko ima ljubav majke i porodicnu atmosferu koju ona nikad nije imala i onda ljubomorno zeli da razdvoji majku i sina,zena koja je odrasla cijeli zivot u srecnoj porodici dobila ljubav roditelja itd,nikada nece mrzjeti muskarca koji je vezan za majku ili uopsteno posvecen porodici svojoj

O kakvom razdvajanju vi govorite?!
Muškarac i žena kada osnivaju svoju porodicu se međusobno poštuju, vole i planiraju zajednicu uz obostrani dogovor. Niko ne može da zabrani ljubav prema roditelju, ali treba imati na umu da oni osnivaju ,,svoju,, porodicu na način na koji oni smatraju da treba i tu nema uplitanja. Može savjet, ali najbolje kada ga sami i traže. Neka uče na greškama, na kraju krajeva.
Roditelje obilaziti, pozivati s vremena na vrijeme i brinuti o njima. To nije savjet, to je obaveza.

Muškarac i žena kada osnivaju svoju porodicu se međusobno poštuju, vole i planiraju zajednicu uz obostrani dogovor. Niko ne može da zabrani ljubav prema roditelju, ali treba imati na umu da oni osnivaju ,,svoju,, porodicu na način na koji oni smatraju da treba i tu nema uplitanja. Može savjet, ali najbolje kada ga sami i traže. Neka uče na greškama, na kraju krajeva.
Roditelje obilaziti, pozivati s vremena na vrijeme i brinuti o njima. To nije savjet, to je obaveza.
Tako je. Ovde se na silu potencira mržnja prema svekrvi. Izmišljaju se dijagnoze i loš odnos u primarnoj porodici. Ljubomora.
Kada bi svako živeo svoj život i " pustio " svoju odraslu decu, manje bi bilo ovakvih bolesnih situacija.

Ja sam mamin sin ♥️ jedna je mama
Moja devojka i moja mama se slazu super, od svih sadasnja joj je najdraza, al to je rekla i za prethodne dve 😅 i za još po koju, samo jedna joj nije bila po volji, mislila da lose utice na mene, a ja voleo da popijem sa drustvom, veze ona sa tim nije imala, al ajd, dok se ona jadna plasila moje keve ko djavo Krsta.
Secam se više puta mi kod mene, i ja kao doće moji na ručak, kafu nebitno ili izmislja obaveze mora da ide, ili kuka joj tvoja mama je strasna, ja se tvoje mame plasim, a na kraju sve prodje ok.
Sa druge strane njena keva i ja kad se raspricamo, avi orevrcu očima, nama top

Nije to tako u praksi ....
Da li ce zena ostati uz nekog kod mnogih zena zavisi od toga da li je prihvacen od njenih roditelja, obicno od majke...
Nekad i od oca...

To nije bas onako , samo da se ne krve, nego bas da bude prihvacen...

Ako ne, naci ce nesto da ga iskashira vrlo brzo..

Nije to tako u praksi ....
Da li ce zena ostati uz nekog kod mnogih zena zavisi od toga da li je prihvacen od njenih roditelja, obicno od majke...
Nekad i od oca...

To nije bas onako , samo da se ne krve, nego bas da bude prihvacen...

Ako ne, naci ce nesto da ga iskashira vrlo brzo..
To ako je seosko domaćinstvo, pa su prinuđeni živjeti u zajednici. U suprotnom, glupo je slušati roditelje, a glupo je i da se isti miješaju u te stvari.
Ko sam ja da kao roditelj ocjenjujem snahu ili zeta?!

Ti se ponasaj kako savremene zene rade, uocavaj samo sta ti odgovara, negiraj sve sto ti ne odgovara, to lepo funkcionise....oteras svakog ko ne igra po tim pravilima....

Nekompatibilna energija....
Za tvoju informaciju ja se lijepo slažem sa cijelom užom i širom familijom, komšijama, prijateljima. Možeš li ti to za sebe reći?
Moja energija nije vampirska kao ,,vaša,, jer bi u suprotnom živjela na forumu kao vi.

Za tvoju informaciju ja se lijepo slažem sa cijelom užom i širom familijom, komšijama, prijateljima. Možeš li ti to za sebe reći?
Moja energija nije vampirska kao ,,vaša,, jer bi u suprotnom živjela na forumu kao vi.
Pa sta si sad uradila?
Shvatila ovo kao napad na sebe?
hohohohohoho

Ja ti lepo onako usput rekao , uzmes pristup koji ti najvise godi....ti krenula da mi nesto dokazujes....ako se slazes super, mozes mozda i bolje ako primenis ovaj savremeni obrazac.....probaj...
Ja nisam verovao da ljudi ne postuju kad radis cakum pakum svoj posao i sve funkcionise 100% vremena...dok mi nisu rekli , probaj da jedne nedelje ne radis, druge da radis...
Zvucalo cudno , ali hajde da probam, i zamisli , sledece nedelje skoro svi donose kafu , cokolade, sokove, sitne poklone paznje...skoro svi...
Da izraze postovanje u nedelji kad radim, a da skrate nedelju kad ne radim....

Neke stvari moras da probas da bi video da li funkcionisu , cak i kad su ti profesionalno ili licno cudne i cak i neprihvatljive...
Ljudi su to..

pusti te anegdotalne dokaze zasnovane na tri slucaja, vrlo verovatno u manjoj ili vecoj meri pogresno protumacena
То нису три случаја, то је далеко већинско мишљење жена на интернету, што значи искреног мишљења.

Mama, jesam li ja razmažen?
Nisi, ha ha...
Mama, ona kaže da sam razmažen!
Nisi razmažen!
Mama, ima li podvarka?
Ima.
Sipaj mi mama podvarak
Hoću, hoću.

Istinit razgovor maminog sina (44) i mame,dok ja držim slušalicu i čekam da nastavi da mi priča kako je usamljen, nesretan i dr.:rotf:
Ето, то је "смешно" и види се подругљивост у одговору.

Zene mrze muskarce koje je mama razmazila pa su nesposobni da sami zive i brinu se o sebi.
Свако ко је скроз сам и ако није умро од глади или био прљав није неспособан. Ако је неко неспособан тај по закону добија старатеља.

Na kakve li ti žene nailaziš....ili samo troluješ? :)
На тотално разноразне, не на једну, две, три, него статистички узорак жена је огроман.

Ne mrze, nego ih ne cijene.
Мрзе јер говорити неком да је неспособњаковић, смејати му се и осуђивати га јесте мржња. Нецењење некога је пасивна појава.

Zamislite obrnutu situaciju....
Šta biste o tome mislili?
Мени не смета осим ако није у питању родитељска подршка у мржњи према потенцијалним партнерима. Иначе је скроз у реду.

Greška.
Vrlo je važno kako se ophodi prema svojoj majci, kako komuniciraju, da li je voli.

Jer ako je prema njoj grub i hladan takav će biti i prema meni. Muškarac sa lošim odnosom sa majkom će taj loš odnos najčeće isprojektovati i na vezu sa mnom

Tu je druga stvar u pitanju. Kaže u sv pismu : i ostaviće čovek oca svoga i mater i prilepiće se ženi svojoj i biće dvoje jedno telo".

Ukoliko ne ume da se odlepi i ukoliko mu majka ostane bliža od žene/devojke, onda će se žena osećati neadekvatno, sasvim opravdano. Ni vi ne viste voleli da imate ženu koja više sluša i poštuje oca ili majku nego vas.
.
Тако би требало да буде.

Back