mame na adi

More_bre:
pitam se da li tu stvarno ima onih negativnosti
o kojima se priča, na prvom mestu se pominje
drastična promena na polnim organima žene zbog
porođaja
?

Pi.ca im se rascveta k'o majska ruza, nisi znao? :shock: Zbog toga posle nekog vremena moraju na plasticnu hirurgiju, a kako u ovoj nesrecnoj zemlji nemaju para za to, klica im uglavnom izgleda k'o biftek.
A one sto su rodile na carski rez moraju do kraja zivota da nose kravatu na plazi. :lol:

kao što rekoh, slušao sam o tome, nikad nisam video.
a i nije neka motivišuća priča.

a sećam se da su me startovale još negde u srednjoj školi.

ono kao, mamica nosi bebče koje ispušta neke zvukove,
a ona u mojoj blizini kao priča sa bebčetom:
"jeste, jeste, lep je ovaj bata"
a ja odgovaram
"lepa je i mama, ali ja već imam jednu kod kuće"

Mushmula:
A one sto su rodile na carski rez moraju do kraja zivota da nose kravatu na plazi. :lol:
Nisi u toku...ja sam se porodila carskim rezom...i to je jedan mali poprecni rez sasvim nisko, tako da mogu da se nose i najplice gacice...a oziljak je takav da ga i bez gacica jedva mozes videti...

Maslachak:
...bem ti....

ovo je beznadezzna situacija.

....imam ja drugara.... on se zove andrija.... al tepamo mu sale.... a to sale je nastalo od rechi "sakure".... a sakura je mitska tvorevina koja se talozzi na qrcu choveka koji ne yebe.... eto....
hahahah.. aci se skorila pisha... :lol: :lol: :lol:

Maslachak:
...bem ti....

ovo je beznadezzna situacija.

....imam ja drugara.... on se zove andrija.... al tepamo mu sale.... a to sale je nastalo od rechi "sakure".... a sakura je mitska tvorevina koja se talozzi na qrcu choveka koji ne yebe.... eto....

Imam ja drugara koji se zove Marko, a zovemo ga Blagoje...Dok su mu objasnili da sam ga prozvao Blagoje na konto "BLAGO JE retardiran", proshlo je 10 godina i vec su ga svi zvali Blagoje :)

Back