DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.269
Svi su osumnjiceni dok se slucaj ne resi, to je jednostavno tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja zivim blizu grada pa pesaka nema,komsije jedva ako vidim nisam blizak ni sa kim a ni oni cini mi seNa letovanju na plazi moze da desi,ali u selu tesko.
Na selu malo teze ali nije nemoguce, lakse je nego u gradu, jer gradovi su bas pokriveni kamerama.Na letovanju na plazi moze da desi,ali u selu tesko.
Ne znam gde ti zivis ali kod mene je sve pokriveno kamerama, ne moze ni ptica da proleti a da se to ne vidi, znaci ako neko misli da kod mene cini neki zlocin grdno bi se zajebao.Inace preko dana je u kraju obijeno 4-5 kuca niko nista nije video ni cuo
Ja zivim u Zarkovu sto nije blizu centra BGa pa da ostavim dete na 2 minuta minimum 10 - 15 ljudi bi proslo pored njega , niko normalan u gradu to ne radi. Za ovo selo ne znam koliko je zabaceno.Ja zivim blizu grada pa pesaka nema,komsije jedva ako vidim nisam blizak ni sa kim a ni oni cini mi se
Jako me zanima zasto nisu I roditelje uvukli u pricu. Dete je malo, preplaseno ako ss zaista izgubila vece su sanse da ce odgovoriti ako cuje poznat glas.Srecom kod nas se te stvari veoma retko desavaju i neka tako ostane, po mogucnosti i da se ne desavaju uopste ali njihova prica je suplja, suplja ..
Zarkovo je grad,okolna mesta surcin,mostanica,negde gde se ne ide peske kapiras,puna dvorista deceJa zivim u Zarkovu sto nije blizu centra BGa pa da ostavim dete na 2 minuta minimum 10 - 15 ljudi bi proslo pored njega , niko normalan u gradu to ne radi. Za ovo selo ne znam koliko je zabaceno.
Tvoj brat ako postavlja decu bez nadzora moze lako da ih izgubi, tj socijalna sliba da ih oduzmeBurazer ima 4 dece i sad ostaju sami ,najstariji sin ima 10 godina msm ne bas cesto idu u vrtic ali ono rade u 3 smene i cesto i spavaju preko dana dok su klinci napolju
Te "izjave" sto oni pisu u novinama treba da uzmemo sa rezervom i da li je ona zaista tako to rekla, jer onda se menja kontekst price.Jako me zanima zasto nisu I roditelje uvukli u pricu. Dete je malo, preplaseno ako ss zaista izgubila vece su sanse da ce odgovoriti ako cuje poznat glas.
Iskrno nemam pojma sta da mislim, jako mi skuplje deluje, pogotovo to, " okrenula sam se na momenat"
Prosecna brzina kretenja za taj uzrast je oko 2km/h al neka je 3km/h znaci da bi za 1min dete preslo nekih 45m
Ma kradje nisu zlocin ovde,pohvataju ih puste brzo ali steta se ne nadoknadiNe znam gde ti zivis ali kod mene je sve pokriveno kamerama, ne moze ni ptica da proleti a da se to ne vidi, znaci ako neko misli da kod mene cini neki zlocin grdno bi se zajebao.
Selo je to ne tripujTvoj brat ako postavlja decu bez nadzora moze lako da ih izgubi, tj socijalna sliba da ih oduzme
Ma bilo sta da se desi,nebitno da li su kradje, ubistva....saobracajke...ovaj deo kod mene je pokriven kao u Londonu i volim to.Ma kradje nisu zlocin ovde,pohvataju ih puste brzo ali steta se ne nadoknadi
Sumnjam da kad otmu dete idu na redovan granicni prelaz. Predju gde stignu amanPreci granicu sa detetom je vise nego nemoguce ako nema pasos.
Bivsa je sa nasim detetom ( moje prezime ima dete) imala problema da predje, nisu joj dali, morala da se vrati I da trazi punomoc ( tada smo jos bilo zajedno)
Grijesis.Jako me zanima zasto nisu I roditelje uvukli u pricu. Dete je malo, preplaseno ako ss zaista izgubila vece su sanse da ce odgovoriti ako cuje poznat glas.
Iskrno nemam pojma sta da mislim, jako mi skuplje deluje, pogotovo to, " okrenula sam se na momenat"
Prosecna brzina kretenja za taj uzrast je oko 2km/h al neka je 3km/h znaci da bi za 1min dete preslo nekih 45m
Da je to bio samo "trenutak" nepaznje pronasli bih je odmah.Ja zivim blizu grada pa pesaka nema,komsije jedva ako vidim nisam blizak ni sa kim a ni oni cini mi se
Moze ali ne ako je to"trenutak"od par minuta,vec pola sata ili vise.Na selu malo teze ali nije nemoguce, lakse je nego u gradu, jer gradovi su bas pokriveni kamerama.
Eto cak u i nekom zabacenijem mestu pa se nadje neka kamera...
Sada sa 52.godine ne vjerujem da bih mogao preci vise od 4km za sat.Ja za 15 minuta normalnim hodom predjem 1.5 km za pola sata predjem 3km, to je pod uslovom da je put vecinom otvoren i da nema glupih semafora.
Pa neko i jeste prijavio da je vidio dijete valjda....Neko bih primetio sigurno da dete od 2 godine samo seta ulicom pogotovo u maloj sredini.
Zato i jeste otetoDa je to bio samo "trenutak" nepaznje pronasli bih je odmah.
Malo dete od dve godine nije Bolt pa da negde otrci a nije ni odrastao covek sa fokusom i paznjom pa da ciljano pobegne.
.......
Neko bih primetio sigurno da dete od 2 godine samo seta ulicom pogotovo u maloj sredini.
Hajde procitaj polako.Grijesis.
Ja sa 30 godina za sat prelazio4-5 km.Ovo djete ne moze preci 1km,pogotovo u tim uslovima.
Ako neko vrsi otmicu, onda se to planira danima, nedeljama pa cak i mesecima ....sve zavisi sta je u pitanju odnosno ko je u pitanju, tako da i taj mali trenutak nepaznje je dovoljan, ako je to u pitanju.Moze ali ne ako je to"trenutak"od par minuta,vec pola sata ili vise.