Malu Danku (2 godine) po pljusku traži 300 ljudi u naselju kod Bora

Da li verujete u zvaničnu verziju dogadjaja?

• DA

glasova: 7 25,9%
  • NE

glasova: 20 74,1%

• Ukupno glasova
    27
Srecom kod nas se te stvari veoma retko desavaju i neka tako ostane, po mogucnosti i da se ne desavaju uopste ali njihova prica je suplja, suplja ..
Jako me zanima zasto nisu I roditelje uvukli u pricu. Dete je malo, preplaseno ako ss zaista izgubila vece su sanse da ce odgovoriti ako cuje poznat glas.

Iskrno nemam pojma sta da mislim, jako mi skuplje deluje, pogotovo to, " okrenula sam se na momenat"

Prosecna brzina kretenja za taj uzrast je oko 2km/h al neka je 3km/h znaci da bi za 1min dete preslo nekih 45m

Jako me zanima zasto nisu I roditelje uvukli u pricu. Dete je malo, preplaseno ako ss zaista izgubila vece su sanse da ce odgovoriti ako cuje poznat glas.

Iskrno nemam pojma sta da mislim, jako mi skuplje deluje, pogotovo to, " okrenula sam se na momenat"

Prosecna brzina kretenja za taj uzrast je oko 2km/h al neka je 3km/h znaci da bi za 1min dete preslo nekih 45m
Te "izjave" sto oni pisu u novinama treba da uzmemo sa rezervom i da li je ona zaista tako to rekla, jer onda se menja kontekst price.
Sad da li se ona okrenula za momenat i dete isparilo ja bas u to ne verujem, tako ispada.

Preci granicu sa detetom je vise nego nemoguce ako nema pasos.

Bivsa je sa nasim detetom ( moje prezime ima dete) imala problema da predje, nisu joj dali, morala da se vrati I da trazi punomoc ( tada smo jos bilo zajedno)
Sumnjam da kad otmu dete idu na redovan granicni prelaz. Predju gde stignu aman

Grijesis.
Ja sa 30 godina za sat prelazio4-5 km.Ovo djete ne moze preci 1km,pogotovo u tim uslovima.

Ja zivim blizu grada pa pesaka nema,komsije jedva ako vidim nisam blizak ni sa kim a ni oni cini mi se
Da je to bio samo "trenutak" nepaznje pronasli bih je odmah.
Malo dete od dve godine nije Bolt pa da negde otrci a nije ni odrastao covek sa fokusom i paznjom pa da ciljano pobegne.
.......
Neko bih primetio sigurno da dete od 2 godine samo seta ulicom pogotovo u maloj sredini.

Ja za 15 minuta normalnim hodom predjem 1.5 km za pola sata predjem 3km, to je pod uslovom da je put vecinom otvoren i da nema glupih semafora.
Sada sa 52.godine ne vjerujem da bih mogao preci vise od 4km za sat.
Beba nema cilj pa da ide samo pravo.Ono bi svrljalo.Znaci najvise 700 do 800m u tim uslovima za sat vremena.

Back