Malu Danku (2 godine) po pljusku traži 300 ljudi u naselju kod Bora

Da li verujete u zvaničnu verziju dogadjaja?

• DA

glasova: 7 25,9%
  • NE

glasova: 20 74,1%

• Ukupno glasova
    27
sada nam je jedina nada da je oteta..
ako nije bez vode je već 25 sati..koliko može dete bez vode da preživi?
Moze par dana, pogotovo sto nije toplo. Mene vise brine da se nije smrzlo nocas, dete mladje od 2god je u pitanju.

Iskreno meni prica majke nije bas na mestu, okrenula se I dete nestalo. Dete od dve god nema nema sanse da se izgubi za par sekundi.

Izjave i muljanje od strane medija, majka nije isla na poligraf, navodno trudna, potraga usmerena samo na okolinu, granice se uopste ne spominju....
jbeš medije
pa šta ako majka nije išla na poligraf i šta ako je trudna jbg, kakve to veze ima ?
pa gde da traže nego u okolini?
granice ne spominju ali šta imaš od spominjanja granica? siguran sam da je pojačana kontrola ali teško je pokrivati svu granicu.. otmičarima manje od sat vremena treba.. dok je pozvana policija dok je došla možda su već bili u Bugarskoj

Izjave i muljanje od strane medija, majka nije isla na poligraf, navodno trudna, potraga usmerena samo na okolinu, granice se uopste ne spominju....
Preci granicu sa detetom je vise nego nemoguce ako nema pasos.

Bivsa je sa nasim detetom ( moje prezime ima dete) imala problema da predje, nisu joj dali, morala da se vrati I da trazi punomoc ( tada smo jos bilo zajedno)

Back