DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.271
Izjave i muljanje od strane medija, majka nije isla na poligraf, navodno trudna, potraga usmerena samo na okolinu, granice se uopste ne spominju....šta npr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izjave i muljanje od strane medija, majka nije isla na poligraf, navodno trudna, potraga usmerena samo na okolinu, granice se uopste ne spominju....šta npr
Moze par dana, pogotovo sto nije toplo. Mene vise brine da se nije smrzlo nocas, dete mladje od 2god je u pitanju.sada nam je jedina nada da je oteta..
ako nije bez vode je već 25 sati..koliko može dete bez vode da preživi?
jbeš medijeIzjave i muljanje od strane medija, majka nije isla na poligraf, navodno trudna, potraga usmerena samo na okolinu, granice se uopste ne spominju....
Preci granicu sa detetom je vise nego nemoguce ako nema pasos.Izjave i muljanje od strane medija, majka nije isla na poligraf, navodno trudna, potraga usmerena samo na okolinu, granice se uopste ne spominju....
čudno jeste ali nije i nemoguće..Moze par dana, pogotovo sto nije toplo. Mene vise brine da se nije smrzlo nocas, dete mladje od 2god je u pitanju.
Iskreno meni prica majke nije bas na mestu, okrenula se I dete nestalo. Dete od dve god nema nema sanse da se izgubi za par sekundi.
moguće je preći granicu i van graničnog prelaza jbg..Preci granicu sa detetom je vise nego nemoguce ako nema pasos.
Bivsa je sa nasim detetom ( moje prezime ima dete) imala problema da predje, nisu joj dali, morala da se vrati I da trazi punomoc ( tada smo jos bilo zajedno)
Dron moze da se koristi, postoje dronovi koji nose teret.čudno jeste ali nije i nemoguće..
Nisam siguran ali vrlo moguće i da jeste. Pre svega, etički nije ni ispravno ni korektno.
Ma kakav pasos, sto kaze pop postoji vise nacina kako da se predje.Preci granicu sa detetom je vise nego nemoguce ako nema pasos.
Bivsa je sa nasim detetom ( moje prezime ima dete) imala problema da predje, nisu joj dali, morala da se vrati I da trazi punomoc ( tada smo jos bilo zajedno)
Nije zajebancija ali je puno stvari kontradiktorno.
Al ne u ovom slucaju.čudno jeste ali nije i nemoguće..
Znam al granice je nemoguce prati ti, nemas dovoljno ljudi za tako nestomoguće je preći granicu i van graničnog prelaza jbg..
Jeste al koliko stotine km delimo sa drugim drzavama?Ma kakav pasos, sto kaze pop postoji vise nacina kako da se predje.
da. možda je ipak malo duže ali skida krivicu sa sebe u prvoj izjavi.. verujem da je u policiji rekla istinuAl ne u ovom slucaju.
Nije bila na igralistungde je bilo 60 druge devlce pa se negde izgubila medju njima, samo dete I majka.
To samo sam se okrenula bih pre protimacio nisam je pazila na par minuta
pa to i ja kažemZnam al granice je nemoguce prati ti, nemas dovoljno ljudi za tako nesto
Umesto sto su jurili po sumama i proplancima trebalo je vecinu ljudi poslati na mestu gde su ti potencijalni prelazi, jedan deo ostaviti da trazi gde je kuca ali ovo je prioritet ....na 30km granica i oni pricaju neke gluposti.Znam al granice je nemoguce prati ti, nemas dovoljno ljudi za tako nesto
Najgore je sto je mala imala maskiranu jaknu, lako se stopi sa okolinom a iz vaduha gotovo nemoguce primetitipa to i ja kažem