Malu Danku (2 godine) po pljusku traži 300 ljudi u naselju kod Bora

Da li verujete u zvaničnu verziju dogadjaja?

• DA

glasova: 7 25,9%
  • NE

glasova: 20 74,1%

• Ukupno glasova
    27
Moja supruga gleda TV dokumentarce o izgubljenoj deci, sudjenjima i sl. stvarima koje su se desile po USA i Canadi (ja to izbegavam da gledam) i kaze da u dobrom % slucajeva nestale dece su upravo roditelji krivci, na zalost. Zato su u policiji i pozvali roditelje male Danke da daju izjavu i oca stavili na poligraf, cisto da oni koji se ovde cude zasto zovu roditelje u policiju budu obavesteni da se desava i da roditelji ubiju ili prodaju dete. Jer sve mogucnosti su u opticaju, da je negde upala i pokrivena vodom pa je psi tragaci ne mogu nanjusiti, da je zrtva trgovine decom, da je neko oteo iz "roditeljskih" pobuda, da je neko naleteo kolima na nju i prikrio to, da je neki pedofil pokupio u trenutku (ili minuta) nepaznje roditelja i da je negde drzi.
Dok je ne nadju, nadajmo se zivu, nista nije nemoguce.

Glupo je pričati o toj opciji ali nema grizlija i ostalih medveda da pojedu dete a da ne ostane ništa. Uvek ostane nešto, lobanja, kosti,... i ako su u pitanju psi lutalice (najverovatnija mogućnost).
Da su psi lutalice ili sakali u pitanju ostali bi neki tragovi iza i to bi nanjusili psi tragaci. U tom delu Srbije nema medveda, nema ni risova koliko znam, nema bi dovoljno krupnih ptica grabljivica.

Moja supruga gleda TV dokumentarce o izgubljenoj deci, sudjenjima i sl. stvarima koje su se desile po USA i Canadi (ja to izbegavam da gledam) i kaze da u dobrom % slucajeva nestale dece su upravo roditelji krivci, na zalost. Zato su u policiji i pozvali roditelje male Danke da daju izjavu i oca stavili na poligraf, cisto da oni koji se ovde cude zasto zovu roditelje u policiju budu obavesteni da se desava i da roditelji ubiju ili prodaju dete. Jer sve mogucnosti su u opticaju, da je negde upala i pokrivena vodom pa je psi tragaci ne mogu nanjusiti, da je zrtva trgovine decom, da je neko oteo iz "roditeljskih" pobuda, da je neko naleteo kolima na nju i prikrio to, da je neki pedofil pokupio u trenutku (ili minuta) nepaznje roditelja i da je negde drzi.
Препустимо полицији и осталим службама да раде свој посао далеко су стручнији и имају одличне стручњаке.
Пишите али немојте много непроверених информација.

evo i ja cu reci ono sto su rekili drugi..znaci majka se samo okrenula da drugom djetetu da vodu, mala je nestala..cekaj malo, imas dvoje male djece i ti ne mozes ih postaviti jedno pored drugog i dati jednom da pije vodu dok drugo stoji pored njega..tuzno i zalosno od majke..

sto se tice detalja oko nestanka i dalje su tanki, povrsni...bar ovo sto mediji prenose..

za dijete, nadam se da ce je pronaci..

evo i ja cu reci ono sto su rekili drugi..znaci majka se samo okrenula da drugom djetetu da vodu, mala je nestala..cekaj malo, imas dvoje male djece i ti ne mozes ih postaviti jedno pored drugog i dati jednom da pije vodu dok drugo stoji pored njega..tuzno i zalosno od majke..

sto se tice detalja oko nestanka i dalje su tanki, povrsni...bar ovo sto mediji prenose..

Нека се дете пронађе дао Бог касније ће се моћи о томе чија је највећа одговорност.
Сада је најбитније што пре пронаћи дете.

Da su psi lutalice ili sakali u pitanju ostali bi neki tragovi iza i to bi nanjusili psi tragaci. U tom delu Srbije nema medveda, nema ni risova koliko znam, nema bi dovoljno krupnih ptica grabljivica.
Ma kakve divlje zveri, to je prigradsko naselje.

Psi lutalice koje drži zaštićenim vlada Srbije da ujedaju ljude su jedina mogućnost a opet to je ipak praktično nemoguće. Čovek (ljudi) su odgovor

Ma kakve divlje zveri, to je prigradsko naselje.

Psi lutalice koje drži zaštićenim vlada Srbije da ujedaju ljude su jedina mogućnost a opet to je ipak praktično nemoguće. Čovek (ljudi) su odgovor
Kod mene u kraju ima puno suma, ko zna koliko puta sam isao sam i nenaoruzan i nikada ama nikada nisam bio u opasnosti, video sam par puta divlje zeceve, srne, ali kod mene nema tih opasnih zivotinja poput divljih svinja, vukova i medveda.

to i meni...imam ideju sta je moglo da bude ali ima strucnih ljudi reci ce ..dezintegrator ne postoji jos uvek osim na filmu. Najsumnivije je sto je to mnogo kratko vreme da je vidjena pa nesatala to je najsumnjivije.. nema vriska ,nema skripe kocnica ,nema tragova nema iskidanih delova odece...a samo minut dva??

cela ova akcija je teška nameštaljka i igranka...kao uostalom i sve što ova SNS država radi.
nadam se da je dete dobro i živo i zdravo i da negde iz toplog gleda prenos ovog cirkusa.
a to što dete ne govori sa 2+ godine je za tešku kaznu roditeljima, jer su detetu gurnuli cuclu u usta!
lakše im je!
Nameštaljka, SNS, politika.
Tvoj domen, jedino što misliš da dobro znaš, ali to je samo tvoje mišljenje.

Da imaš decu verovatno bi znao mogućnosti bebe od 22 meseca.

Mučno mi je od komentara u ovoj temi.

Hoću da verujem da će kraj ove priče biti ubrzo sa srećnim završetkom.

Back