mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.195
Znači da je nešto monstruozno u pitanju.MUP:" U interesu sigurnosti devojčice je da se sa više informacija ne izlazi u javnost."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači da je nešto monstruozno u pitanju.MUP:" U interesu sigurnosti devojčice je da se sa više informacija ne izlazi u javnost."
Neka procesljaju granice malo a ne samo tu da se vrte, jel ovo ubistvo ili nestanak?GAŠIĆ STIGAO U BANJSKO POLJE Policajci koji traže nestalu Danku raportirali ministru: Nove snage Žandarmerije "češljaju" teren (VIDEO)
U Banjsko polje kod Bora u kojem je danas oko 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić stigao je i ministar policije Bratislav Gašić.
Pa nek rade svoj posao tako sto ce medijima da zapuse usta ne naroduMUP:" U interesu sigurnosti devojčice je da se sa više informacija ne izlazi u javnost."
Mislim da cemo ubrzo nesta vazno saznati.Mozda grijesim.Šta sad ovo znači ?
Znači nešto vrlo jezivo ako se ja pitam.
.. to znači da je dete oteto ili su oni smotani da ga nađu u toj šumiZnaci da su izgubili toliko vreme bezveze na istom podrucju.
Oteto, prodato ili..... to znači da je dete oteto ili su oni smotani da ga nađu u toj šumi
jbg ...nadao sam se boljem ishoduOteto, prodato ili...
Da li ti vjerujes da je potraga samo u selu?Toliko se potraga zadrzava na jednom mestu kada je ubistvo u pitanju, kada je otmica u pitanju onda se pretraga brzo prosiruje i tu nema cekanja.
Oni se sami ponasaju kao da je pretraga bila samo tu.Da li ti vjerujes da je potraga samo u selu?
Potraga mora biti i na Drini i uSubotici i...
Djete moze biti bilo gdje.
Interesuje me da li je neko vidio tu djevojcicu izbliza.I da moze da kaze da ta djevojcica je dosla da majkom u selo.
Gledali su i te jame i odvode i sve zivo, nema nista.ili je oteto ili je na 200 metara upalo u neku septicku
Rezultata nema,ali sada poslije 29h od nestanka prsten za trazenje su granice Srbijetj.citava Srbija.Oni se sami ponasaju kao da je pretraga bila samo tu.
Mozda je to taktika, ne znam ali za sada nema rezultata.
Da, ali je poenta oko potencijalne otmice tu jednostavno nema taktiziranja nego brzo mora da se deluje.Rezultata nema,ali sada poslije 29h od nestanka prsten za trazenje su granice Srbijetj.citava Srbija.