Maltezer

Doduse, dimenzije su diskutabilne, moja Mrvica ima oko 10kg i za nju sam vidjala skafandere i suskave prsluke, pa cak i one zute za saobracaj, ali verujem da u BG postoji veci izbor.

Eee, to i nas ceka. Kako padose kise,svinjce nam nije ravno.Svaki cas se nesto pirkamo,
Kaze moj muz da se more ljudi ne kupa tako cesto ,kao sto ja kupam Munju. Dusa moja mirisna. :cvet:

Pozdrav!

Već mesec dana sam u potrazi za maltezerom, ali naišla sam na svakakve ponude. Ukoliko neko ima neku preporuku, poznaje nekoga ko ima "pouzdane" štence, neka mi se javi.

A da, diiivne su vam bele pufnice, još samo da ja pronađem :(

kacite slikeeeeeeee :)

Goco, pravi je pozer slatki... okacite svi slicice.

Luna sa Dzepmercicem...
http://imageshack.us/a/img198/2839/201210131751171.jpg

Popodnevna dremka
http://imageshack.us/a/img837/1300/20121013151830.jpg

Zar već mora da nosi džemperić ili se vi to modirate. I moj Mrca uvek ovako spava sa sve četri šape u vis :lol:

Pozdrav!

Već mesec dana sam u potrazi za maltezerom, ali naišla sam na svakakve ponude. Ukoliko neko ima neku preporuku, poznaje nekoga ko ima "pouzdane" štence, neka mi se javi.

A da, diiivne su vam bele pufnice, još samo da ja pronađem :(

Marija stvarno ne poznajem nikoga ko trenutno ima štence maltezera. Nadam se da će tvoja potraga biti uspešna :D

Marija,

Ja ti imam kontakt osobe od koje sam ja kupila, a sad koliko je pouzdan, ne znam...mene licno nije ispostovao kao sto smo se dogovorili. Cekam papire 3meseca, navodno stoje u NS a u ZR sam kupila kucice..uzela sam dva steneta, jedan za mene,i za koleginicu. Razlicita im je i dlaka, i kilaza i temperament, iako su iz istog legla..a znam da ima sad opet stence.

Mislim da nisu ni odgajivani u uslovima kakvim bi trebalo da se drze maltezeri, pa mi je i to dosta otezalo stvari u pocetku. Dlaka je bila zuckasta,pa problem sa ocima, usima..i sl.

Goco, ja joj obucem vise jer je simpatican dzepmercic, nije jos toliko zima :) danas 26 stepeni, pa cemo se isetati. Sada ce nas samo kisa zezati kad krene..ovde kad krene, ne staje,a lokve su takve da se maltezer moze udaviti.

Inace, Luna mi sada ima 2.900gr sa 4 ipo meseca..a Loki, brat joj ima 2kg. Duzina trupa je oko 30cm... evo i slicica od juce.

Pozdrav vama i kucama.

nekadisadw.jpg
[/URL][/IMG]

E ovako je izgledala kad sam je prvi put dobila (da vam ne docaravam moju reakciju, mozete pretpostaviti ) i sada kako izgleda.

Back