kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Srećan rođendan Ariju.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a i ruze cekamo da nam porastu... ali nema veze uspecu valjda ovih dana da postavim neku slicicu... a i posle kad bude gotova fontana i porastu i procvetaju ruze
druzino sa foruma
Ari
Pogledajte prilog 236460
Pogledajte prilog 236461
ARIJEV PRVI RODJENDAN
Ostatak slika je u albumu ARI

auuuuuuu .... pojesce ari celu torticu... nece ostati nista ako mu dode neki drugar....
mimi stavljaj malo vece slicice .... da bolje vidimo![]()

da da ja naravno.... opet snaucer frizurica... mnogo su mi slatke.... nadam se da ce mi muz postaviti danas neku slicicu....Jedva cekam da vidim Abinu i Arinu frizuru.
Da li si i ovog puta ti Jaco bila majstor?

I to zenkicu. 

Jesi, naravno!Maltezera imam 14 meseci. Do sad nikada nije bio bolestan.
Skloni su povraćanju kada su gladni i tada znaju da povrate nešto nalik na belance, ali ništa strašno.
Crvenilo oko očiju. Moja kuca je posebno tome sklona ,ali to je više estetski problem nego zdravstveni. Dakle u suzama ima bakterije zbog kojih dlaka oksidiše i postaje crvena.
Mora često da se kupa, svakodnevno da se češlja, uglavnom ih većina nas zbog toga i šiša, pametni su, moj je jako druželjubiv i voli da se igra.
Cena od 200 je sasvim ok, ja sam mog platila 300 prošle godine. Nadam se da sam ti pomogla.![]()
Hvala puno! Da li sad to znaci da im nesto fali?nije... preniska je
Pa još nije ni vakcinisana!
Je l' ima nesto na sta bih trebala da obratim paznju kada vidim stence?
Ima mesec dana tek, zato je nisu vakcinisali...
Evo jedna fotkica.. ne znam tacno koja ce biti moja, ali sve su mi preslatke preslatke preslatke.
A i vlasnica je vrlo ljubazna..
A kazu mi da mogu da je uzmem za 10-ak dana... To ce biti 6-7 nedelja... Previse rano?