BOMIDA13
Primećen član
- Poruka
- 614
Ja ne vidim nista malo crno, o kome pricate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne vidim nista malo crno, o kome pricate?

kako bre bomida ne vidis.... popi je na stolu a mali crni pored stola![]()

![]()
Evo da i mi mahnemo i pozdravimo svoje drugare
P.S.(na uskrs se provukla bez češljanja)
A ko je opasni crni? Da li imate još jednu kucu???Da li sam nešto propustila na forumu?!?

Opet ja. Nas Kiki nece nista da jede, ne znam sta da radim, retkooo kad sta pojede i to malo, mada nekad se desi da pojede sve granule sto smo mu sipali, ali jede jednom malo u toku dana a ima 3 meseca. Ne zanmo sta da radimo, skroz nam se ''osusio'' vodili smo ga kod veta, jer je imao krpelja, ovaj mu je dao vakcinu i rekao da je sve to njegovo ponasanje bla bla verovatno zbog toga i da ce se popraviti, ali ne znam...sta vi mislite?:/
Inače, sva je mazna i lepi se kao čičak svakome ko hoće da je mazi
Prva slika je novijeg datuma, a na ostalim se vidi kako je kao mala uspela da šarmira jednog " velikog, opasnog " psa 

,i ja bi da je moja takva mazna i da se lepi za ljude,ali neće baksuz. 

Dobar dan svima. Nova sam na temi o maltezerima i imam pitanje za sve koji su voljni da mi odgovore.Moja maltezerka Pegi je strašno zimogrožljiva.Zimus je spavala iza peći koju smo ložili, a sada u prelaznom periodu spava na TA peći.Da li je to karakteristično za maltezere kao rasu ili je je ova moja neka posebna cura?:

bas mu je ekstra tak krevetic