Maltezer

Jaco , videla sam i tvoje bebce na onim novim fotografijama.Sto te nema na forumu?
Uz slike Rinamia i tvoje kuce, pravi je uzitak biti na forumu.Uvek se razgalim kad vidim bebe.
Pozdrav i svim nasim vecim lepotanima i lepoticama. :bye:

Dok ne stignu sličice forumskih bebica da malo uživamo prelepim maltezerima,i nadamo se da će i na našem forumu da osvane jedan ovakav. :zaljubljena:
200498_208031682558004_100000535214764_767959_7151493_n.jpg

Bravo, rinamia:klap:. Baš mi je drago što si uzela kucu. U slavkom slučaju sa Biljanom nema greške. Njene kuce su zaista majušne i lepe. Moja Lara je iz njenog legla, aprila puni dve godine i sada ima nešto manje od 2,5 kg. A sa Biljanom i dan danas imam kontakt. I sve mi se čini da bih mogla da uzmem još jednu kucu iz njenog legla. :super:Samo,... Nisam sigurna kako bi ukućani reagovali.:think:

Jaco , videla sam i tvoje bebce na onim novim fotografijama.Sto te nema na forumu?
Uz slike Rinamia i tvoje kuce, pravi je uzitak biti na forumu.Uvek se razgalim kad vidim bebe.
Pozdrav i svim nasim vecim lepotanima i lepoticama. :bye:

CAO BOMIDA
CITAM JA SVE REDOVNO, ALI PISACU KAD NOVI VLASNICI PREUZMU MOJE BEBCE I DA PRODE IZLOZBA... MADA NECEMO NA IZLOZBU VEC SAMO NA OCENU- JEDVA DA I ZA TO IMAMO VREMENA
SADA NAM JE HAOS NAJVECI A I OVO KAD PRODE POCINJEMO SREDIVANJE DVORISTA ZA ABU, ARU I KANA, PA ONDA DRUGOG DVORISTA ZA LUKASA I NA KRAJU I NASEG DELA, A O KUCI I DA NE PISEM...
STAVICU JOS SLICICA MOJIH BEBACA U ALBUM ....
POZDRAV SVIMA PA SE I JA USKORO PRIKLJUCUJEM...

Koliki je tu rad potreban...

Ne treba tu puno angažovanja,isto kao i za svakog maltezera,svaki dan očešljati,1x nedeljno okupati,a da bi imali ovu dužinu,da se dlaka ne kida upakovati u papiriće,kad se uđe u štos to je 15-tak min dnevno,ali ljudima brzo dosadi i to pa ih češljaju jedanput nedeljno, ali ne može svaki da izgleda ovako jer genetika radi svoje,pa niti je dlaka ovako svilena niti su proporcije pravilne.:confused:
Prelepo je videti ove maltezere sa izložbi van Srbije,jer svi su u standardu,svi imaju te prelepe male njuškice,kvalitet dlake neopisiv :zaljubljena:,i to nema veze sa šamponom,baš kao i kod ljudi. Stvarno ne znam kako se sudije odluče i koja finesa presudi.:think: Kod nas nema tog problema,ako na izložbi bude jedan ovakav svi smo srećni što možemo da ga vidimo.:zcepanje:

418267_315031871894886_100001642262478_902765_22905602_n.jpg

Poslednja izmena:
Divni su, ali ni one noge nisu za bacanje. :rotf:
Ne znam sto je to tako kod nas, evo slike lepotana koji je pobedio u Zagrebu pre par dana. Sa drugog foruma vam kacim slikice,koje su mi se posebno dopale.
1jq23m.jpg
nije taj svet tako daleko. (vlasnik jeJavier Gonzalez Mendikot).

file.php
Luna -prelepa bebica (vlasnica je Maja Jukic)

A ovo je prava lutkica
viewThumb.jsp

Skoro sam dobila maletezera, sada ce da napuni 3 mesecaa i mnogo ga volim :D samo sto mnogo grize, hoce da spava samo sa mnom u krevetu, nije izbirljiv po pitanju hrane, kaki i piski kako gde stigne, nekad na pelenu, nekad pored nje i tako, u svakom slucaju prava je mica :)

Skoro sam dobila maletezera, sada ce da napuni 3 mesecaa i mnogo ga volim :D samo sto mnogo grize, hoce da spava samo sa mnom u krevetu, nije izbirljiv po pitanju hrane, kaki i piski kako gde stigne, nekad na pelenu, nekad pored nje i tako, u svakom slucaju prava je mica :)

Dobrodošla.:D
Stavi nam neku sličicu i kaži nešto više o novom članu,odakle je,kog je pola,ko su mu roditelji...?:bye:

Divno anja_anchy :klap: , uzivaj u svojoj kuci.
Naucice vec gde da obavlja nuzdu, ne daj mu -joj da grize, a za spavanje u krevetu, sta da ti kazem ,ako i tebi prija, sto da ne,
ja bas volim sto je tu sa mnom u krevetu(mada mi je nekad muz ljubomoran-ali ja se raspilavim...

Dobro nam došla. Sve su to i naši radili pa su se vremenom naučili. :lol:

U nedelju je izložba na sajmu u Beogradu,dolazi li neko ?:bye:

Ujedno ovo je idealna šansa i svim budućim vlasnicima maltezera da vide uživo ono što žele da imaju,a usput saznaju i ko ima leglo kakvi su... ;)

Back