tamarabg
Primećen član
- Poruka
- 708
Ih ne sumnjam!Suprotnosti se privlace.I ja brojim dane Tacojedva cekam
Mia i Luna ce biti divne drugarice
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih ne sumnjam!Suprotnosti se privlace.I ja brojim dane Tacojedva cekam
Mia i Luna ce biti divne drugarice
![]()

. Baš mi je drago što si uzela kucu. U slavkom slučaju sa Biljanom nema greške. Njene kuce su zaista majušne i lepe. Moja Lara je iz njenog legla, aprila puni dve godine i sada ima nešto manje od 2,5 kg. A sa Biljanom i dan danas imam kontakt. I sve mi se čini da bih mogla da uzmem još jednu kucu iz njenog legla.
Samo,... Nisam sigurna kako bi ukućani reagovali.
Jaco , videla sam i tvoje bebce na onim novim fotografijama.Sto te nema na forumu?
Uz slike Rinamia i tvoje kuce, pravi je uzitak biti na forumu.Uvek se razgalim kad vidim bebe.
Pozdrav i svim nasim vecim lepotanima i lepoticama.![]()
mnogo su slatki. Pravi medenjaci.
, da li bi nam slikom predstavila svoju lepoticu?Predstavila je već na 20. strani,ali ne bi škodila neka nova sliica.Zdravo catycat, da li bi nam slikom predstavila svoju lepoticu?

Koliki je tu rad potreban...
,i to nema veze sa šamponom,baš kao i kod ljudi. Stvarno ne znam kako se sudije odluče i koja finesa presudi.
Kod nas nema tog problema,ako na izložbi bude jedan ovakav svi smo srećni što možemo da ga vidimo.

Skoro sam dobila maletezera, sada ce da napuni 3 mesecaa i mnogo ga volimsamo sto mnogo grize, hoce da spava samo sa mnom u krevetu, nije izbirljiv po pitanju hrane, kaki i piski kako gde stigne, nekad na pelenu, nekad pored nje i tako, u svakom slucaju prava je mica
![]()

, uzivaj u svojoj kuci.Skoro sam dobila maletezera, sada ce da napuni 3 mesecaa i mnogo ga volimsamo sto mnogo grize, hoce da spava samo sa mnom u krevetu, nije izbirljiv po pitanju hrane, kaki i piski kako gde stigne, nekad na pelenu, nekad pored nje i tako, u svakom slucaju prava je mica
![]()

Pet quality.
Bas sam caskala sa onom devojcicom sto otvara frizeraj u KV, kaze, 90% pudli je predugacko za kontinentalnu frizuru...