Maltezer

Hvala cure!

Lavice, jednostavno drugacija koncepcija foruma pa nisam navikla :)

Kamenicvet - mi koristimo Pure Paws kozmetiku. Sto se tice nenabavke, danas je svuda teska situacija pa je razumljivo. Evo i kod nas ga trenutno nema. No uvijek se moze naruciti sa neke od stranica za online kupovinu.

Nas Danny :)

38860_1430950228188_1665850692_31624240_6689561_n.jpg

Paco kad je bio beba

185878_1664648510499_1665850692_32120091_3134431_n.jpg

Malkice stariji :)

n1665850692_30876300_1283171.jpg

n1665850692_30876302_6007244.jpg

I Luluska nasa damica :manikir:

40851_1433508812151_1665850692_31631421_196679_n.jpg

I jedna leteca, takodjer Paco :hahaha:
30829_1358946148131_1665850692_31433882_6082693_n.jpg

Добар дан, интересује ме да ли има неко на продају штене малтезера, не требају ми папири и то, ако има нека ми пошаље поруку :) хвала вам унапред :)

Dobar dan
ovako- dve zenke imam ,jedna je upravo uparena, druga ce za nedelju dana da se pari,znaci stenci u avgustu,papiri obavezni.
pozdrav:bye:

E a sad jeednoo oozbiljnooo pitanje. Kad god izvedem Mrvicu u šetnju, ovaj trči ko lud. Ja jedna srenjovečna dama sa viškom kilograma jedva ga pratim tj duša mi u nosu. Predveče smo bili napolju i evo ga sad spava komiran. Samo je vodu pio. To je isto uradio pre ručka. Da li da mu sklonim hhranu ili da mu ostavim da pojese kad se probudi. To je bilo pitanje br. 1. Pitanje br. 2 da li da ga puštam da toliko trči?

e ovako moji roditelji su bili uvoznici za celu jugoslaviju za ljubimce, hranu i opremu i naravno da smo imali i radnju tako da mogu da kazem da se dosta razumem pa da odgovorim
kuce moze da trci koliko mu je volja
vodu posle trcanja ne sme da pije-isto kao i ljudi,pa je treba skloniti na pola sata,a svo drugo vreme vodu mora imati,naravno cistu da moze piti kad mu se pije.
hranu treba uobrociti, znaci kolicinu u zavisnosti od rase- uvek u isto vreme, ako ne pojede za nekih pola sata skloniti do sledeceg obroka

Do pre neki dan je bio uobročen, tj dok nismo krenuli napolje. Pa i tad je da kažem jeo ali se uveče toliko natrči i izmori da odmah zaspi, mora da je gladan. Danas sam ga vodila kod veta da ga tretiraju na buve itd natrčao se, ručak,nešto izbrljavio i to mu ja spremila kačamak i stavila granule, do sad je to jeo. Napolju je dobio samo jednu poslasticu zato što je kakio. Mora da je gladan ali je i mnogo umoran. Ko da ga neko uključio u struju. Samo što ne vrišti ja sam naapoolju.

takve su te male rase -9 grupa- blesave,stalno su vesele, hoce sa svima da se druze ali i brzo se umore-zato se i kaze za njih psi za pratnju i razonodu.da vidite moje dve ludice igraju se pa se sudare pa se opet zanesu pa udare o vrata...

E sad ja opet pišem sama sa sobom .ali evo one sličice od pre dva dana kad sam bio lepo okupan i čist.

Uploaded with ImageShack.us
Ali sam zato danas već poprilično siv. I napokon su se setili da me prvo nahrane , pa onda vode u šetnju.Naravno da mislim na ovu večernju.. Jutros sam se sa Gocom i njenom mamom vozio tramvajem. Ala sam lajao. Goca se pravila luda, a baka pobegla na drugi kraj tramvaja od sramote:rumenka:, Sreća pa nas nisu izbacili. Ko bi se po vrućini vraćao peške:worth:
A kad poprave fotoaparat ili napokon kupe novi onda ću i ja imati lepe i kvalitetne slike.

mnogo je sladak...secer:heart:::cmok::heart::cmok::heart::cmok:

Hvala,hvala,i svi napolju mi kažu da sam mnogo sladak:D.VEELIKA sam maza. Svi moraju da me maze :mazipsa:Teško onom ko me ne pomazi:evil::
Moram da priznam da me ova moja gazdarica, ova gospođa u godinama jako usporava.Mnogo sam brži kad me u šetnju izvede njena ćerka. Ona je mršava, mlada i može da trči a da se ne umori ko Goca.A da znate ona je tinejdžerka pa se malo pravi važna dok me šeta, a u mene svi gledaju:cool:
I napokon sam toj brzonogoj Eni video bar leđa. Pa kad je uspela Popi da je savata, meni utreniranom to neće biti nikakav problem:hahaha: I blago njoj na toj braonkastoj dlaci . Bar je ne maltretiraju svaki dan kao mene.
I da vam odam još jednu tajnu. Bio sam juče napolju i uredno sam kakio, ali sam nesrećno zaprljao :guza:. Goca nije bila kući. i morali su drugi ukućani da me peru:bljak:i bili su jako:besan2:. E sad smih naučio, da moraju malo i da se brinu o meni, a ne samo da me maze i da se prave važni.:rotf:

Jasmina hvala na savetima.Ovo za vodu nisam znala, pa sam čak i htela u pet centru da mu kupim onu flašicu. Ali on onda u šetnji hoće da pije vodu iz bara, kojih je ovih dana bilo. Ma ko mali kontejner. Samo vičemo napolju FUJ;FUJ itd

:cao:
evo i mi da se javimo:heart:
bili smo u guzvi ovih dana
sisale se i sredile kompletno:manikir:
pa trazile decka:brus::brus:
pa se danas ARA druzila sa deckom:cmok::cmok:
sutra repriza:cmok::cmok:
a sledece nedelje nastupa ABA:cmok2::cmok2:
pa za 2 meseca puna kuca malih belih pufni
pa onda:vatromet::vatromet::orkestar::vatromet:
pa do sledeceg puta:bye:

E moj Mrvice,nije Popi uspela da je stigne nego je Ena legla na travicu da malo glođe neko drvce što je pokupila usput,pa je ova sva srećna zaskočila da joj ne pobegne opet.:rotf:
Enina dlaka je fantastična i kvalitet i boja,a iz šetnje se vraća kao da je iz salona izašla za razliku od Popi koja je kao prase.:rumenko:

Jasmina pa to će biti pun forum bebica,predivno. :zaljubljena:

Popi i "ulovljena" Ena.

Divne fotke.Popi stvarno ume da se slika.
Šta misliš da je prijavimo za ,,Top model"?(tamo mi je bratanica Nera, pa ćemo da je prošvercujemo).:zcepanje:

Back