kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Lavice tvoja Tezi se skroz promenila od bebca do devojke,bila je sladak i bebac ali sad je baš prelepa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sa Enom?Mogu da ih zamislim.
![]()
Veruj mi da je to tesko zamisliti..Kamenicvet i ja smo se krivile od smeh...a Popi..ne da je navaspitana, sta ta mala moze da izgovori za kratko vreme i kakve psovke..ma to i Ena s maslom jedva pojede![]()
![]()
![]()
,izgleda da je mnogo sekira što nije najbrža.

rekli bi da sam 100% odlepila.
DA, da izazivam na dvoboj i Enu i Popi
Ali moram da napomenem da sam bolji na betonu,A i prija mi ova novobeogradska štroka. Pa kad bude bio maraton oni će proći mojom, ulicom, doduše tad će je oparati,a mi za maratoncima. MOram da priznam da se ja već par dana spremam.Pa da vidimo ko je bolji. Munja od tebe očekujem veliku pomoć. Zato navali na tu domaću piletinu onako žutu i masnu i sve u mišiće.Mi se čujemo
, a one nek se spremaju

,a njen vlasnik pita mene jel to bišon ili havanezer
, i jednog dečka od 10meseci sa ogromnom glavom i talasastom dlakom ,ja pomislih bišon,kaže čovek jok,maltezer,još me pita jel ova moja beba?
Eto tako se jedva isprepoznasmo,ali ne bi ništa od igranja,dečko se uplašio a ovi sa maltezerkom nisu bili za druženje,samo se šetali.
Izvinjavam se Tediju, stvarno nisam htela da ga uvredim ili zaboravim. Strane u nazad čitala sam pre nego što sam se učlanila u forum, pa mi se od silnih dogadjanja sve izmešalo.I što se bre odmah ljutite, stvarno više neću, ni da se šalim, ni izmotavam. Od sada pišem izveštaje kao za policiju sa tačnom satnicom i lokacijama u prilogu dokumenta.
)Ma pušti lavicu ona je dežurni policajacIzvinjavam se Tediju, stvarno nisam htela da ga uvredim ili zaboravim. Strane u nazad čitala sam pre nego što sam se učlanila u forum, pa mi se od silnih dogadjanja sve izmešalo.I što se bre odmah ljutite, stvarno više neću, ni da se šalim, ni izmotavam. Od sada pišem izveštaje kao za policiju sa tačnom satnicom i lokacijama u prilogu dokumenta.

,ali sigurno nije mislila ništa loše,ona to samo onako.

Samo da upozorim sve koji su zaboravili, krpelja ima koliko hocete,mi dođosmo iz šetnje sa dva komada koji gmižu po Popi,isčešljala sam je i prepipala i iskreno se nadam da nema ni jednog da se zakačio.![]()

.
. Odmah zatim otrčao sam do mog omiljenog veta Marka pa sam i njega naravno izlizao.Rekao mi je da ga verovatno uskoro necu tako voleti a uopšte ne shvatam zašto. I poklonio mi je lep flexi povodac 3x bolji od ovog što ja imam, a i duži. Valjda je primetio da će Goca dušu da ispusti od umora tj trčanja.Sreo sam drugara maltezera. Mesec dana stariji od mene. Baš smo se lepo igrali dvadesetak minuta. Rekao sam im kad sledeći put dođu sa Zvezdare, da me obavezno pozovu da se igramo.
To je prvi maltezer koga sam ja upoznao. On je od onih dugonogih,ali je i on sladak
,samo sportiste pojurimo(kad već beže
),a ako nas ne konstatuju onda priđemo da onjušimo
.Mazi se samo sa svojim čoporom i za sada još dve persone,ostali su sumnjiva lica.

namernog piškanja pored Gocine digitalne vage

Kamenicvete, vidim da si na forumu. Pitanje koje nema veze sa maltezerima. Zašto neki od nas imaju zelene tačkice pored imena a neki ne. Možda je negde i pisalo a ja nisam primetila.![]()
Baš bi bilo lepo da se negde sretnu i poigraju.
Mi juče upoznasmo dva maltezera u parku,jednu ženku staru 4 godine,nešto vrlo malo veću od Popi ali ošišanu skroz pa nisam bila sigurna u prvom momentu šta je,a njen vlasnik pita mene jel to bišon ili havanezer
, i jednog dečka od 10meseci sa ogromnom glavom i talasastom dlakom ,ja pomislih bišon,kaže čovek jok,maltezer,još me pita jel ova moja beba?
Eto tako se jedva isprepoznasmo,ali ne bi ništa od igranja,dečko se uplašio a ovi sa maltezerkom nisu bili za druženje,samo se šetali.
![]()

Izvinjavam se Tediju, stvarno nisam htela da ga uvredim ili zaboravim. Strane u nazad čitala sam pre nego što sam se učlanila u forum, pa mi se od silnih dogadjanja sve izmešalo.I što se bre odmah ljutite, stvarno više neću, ni da se šalim, ni izmotavam. Od sada pišem izveštaje kao za policiju sa tačnom satnicom i lokacijama u prilogu dokumenta.

Ma pušti lavicu ona je dežurni policajac
,il što ja kažem brži joj prsti od pameti,ali sigurno nije mislila ništa loše,ona to samo onako.
Gde ćemo da organizujemo trku?![]()