kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Masnicu nismo stavljali samo gumicu posto smo malo pakovali cuperke. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Masnicu nismo stavljali samo gumicu posto smo malo pakovali cuperke.![]()

.
boga da što pre dođe obećana roba.
i da me vuče za nogavicu.

Pet centar vec dugo nema All Systems,a i Sanda vala otegla, vec treci mesec kako ne nabavlja robu, samo obecava,ja sam se srecom obezbedila svim osim samponom,a to ako i ne dobije uskoro, uzecu nesto drugo.
Popi je jako sretna sto moze napolje bez kaputa.
![]()
Tako da ti preporucujem Versele Laga white hair sampoo
Ja se stvarno izvinjavam, ali zasto ne zuriti s izlaskom napolje??!! Pet meseci je poprilicno dug period da se bilo koji pas ne izvodi napolje? Sta mu se to moze napolju dogoditi osim da se na vreme socijalizuje s ljudima, drugim psima... i svime ostalim sto ga ceka van kuce?! Sta vas je to sprecilo toliko dugo?Moj maltezer jos nije izasao napolje u setnju, sa tim ne treba zuriti, primio je tri vakcine i ima pet meseci, ali svakako uskoro planiramo![]()
Ja se stvarno izvinjavam, ali zasto ne zuriti s izlaskom napolje??!! Pet meseci je poprilicno dug period da se bilo koji pas ne izvodi napolje? Sta mu se to moze napolju dogoditi osim da se na vreme socijalizuje s ljudima, drugim psima... i svime ostalim sto ga ceka van kuce?! Sta vas je to sprecilo toliko dugo?
Lavice, al to sampon za belu dlaku, ili mi se cini?

Procitah da ti samponi isusuju dlaku i da ne bi trebalo da se koriste cesto,a ja Popi kupam cesto,mozda da ipak pojurim AS.![]()

Pozdrav svima. Ja sam u Pet centru u njihovoj apoteci kupila fiziološki šampon za štence (po preporuci veterinarke koju sam pitala šta da kupim), pitala za regenerator i ona mi reče da mu ne bi za sad opterećivala kožu i mi se juče okupali i sad sam mnogo lep i pufnast. A kakve ste vi ogrlice kupovali tj tražim savet kakvu ja da kupim.![]()
Lavice koliko cesto kupas Tezi?

Hvala , hvala, a koji regenerator da kupim pošto nema AS. Bože što sam dosadna, kao i svi ponosni novi vlasnici maltezera.![]()
Pa rece da je kupas jednom mesecno ,a to nije toliko cesto da se dlaka isusi.
nekako mi se cinilo da joj onaj sampon isusuje dlaku pa i nisam cesto, a i nameravamo da se posvetimo onako izlozbenoj nezi dlake
znam, rekoh, al to je bilo pre AS i VLnekako mi se cinilo da joj onaj sampon isusuje dlaku pa i nisam cesto, a i nameravamo da se posvetimo onako izlozbenoj nezi dlake
![]()

KapiramSamponi koji su " vezani s bojom", posebno oni za belu boju su dosta jaki i koriste se samo za povremena kupanja, obicno pred izlozbe kada treba dlaka da se izbeli.
zena mi dala za normalno kupanje, al znam da je dobar i da sam zadovoljna, ne kupuje mi se bas 100 puta neki novi samponAj vi maltezushe...odkud ide am na dugodlakog psa koji je sklon mrsenju???!! Psu se stavlja ogrlica od pocetka, nebitno cak da li je dugodlak ili ne. Tako najbrze nauci da hoda s ogrlicom. Am mu daje svu komociju da cima na sve strane i samo produzavate vreme ucenja. I meni je zao psa, ali nisu oni glupi, cimnu par puta, bude neprijatno pa da vidis kako posle ide kako treba. Sto je manji, pre usvoji to.ali mnogo vise koristim am
![]()