catycat
Početnik
- Poruka
- 26
Dobro došla mala Gabby

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uskoro prvo kupanje, pa ako moze neko da mi predlozi neki provereno dobar sampon za maltezere? Bio bih veoma zahvalan i za adresu, gde ima da se kupi! Znam da se pisalo dosta o tome, ali nemam trenutno vremena za pregledanje cele teme... Moze i na pp, pm ili kako god...Hvala!
edit: BG je u pitanju.

Pobednica na danasnjem takmicenju(ponovo) ,na zalost slika ne docarava ni pola njene lepote.
[/URL][/IMG]![]()
Pitah vlasnicu i koliko je teska,kaze 3kg ali ocekuju stence,pa joj je ovo mnogo vise nego sto inace ima.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Ovo desno je pobednica, a levo... pa ne znam sta bih rekla .![]()
ili kovrzdzavi bison
Ne mesaju se rase kad se izlazu,znaci maltezer .

Ne znam stvarno,ja nisam neki strucnjak,samo veliki ljubitelj pasa i svaki pas je svom vlasniku najlepsi i najdrazi,ali ako se izlaze onda,po meni, maltezer treba da izgleda onako kako izgleda ova lepa pobednica,a i procitati malo standard rase nije na odmet,pa ako vam se pas uklapa u to i ima izlozbenog potencijala,sto da ne,takmicenja su ujedno i lepa druzenja.
Jako mi se dopada ta njena mala njuskica,bilo je par maltezera u gledalistu sa nekim cudnim izduzenim njuskama,ne znam sa cime su ukrstani,ali mi nisu toliko lepi.![]()

Danas je Munji ispao poslednji klimavi prednji gornji zubic.Do skoro je imao 2 reda zuba u gornjoj vilici (novi i oni mlečni koji su u dve nedelje poispadali.) U donjoj vilici ima po 2 paralelna očnjaka (novi su već nikli iako su stari dosta čvrsti.) Da li je moguće da nisam primetila promenu zubića u donjoj vilici ili to ide kasnije?
Sad je baš crven oko okica.Do koliko traje promena zubića ,odprilike? On sad ima skoro 4.5meseci.

. Na pelenu baš neće. Na novine ponekad. I stalno je glaaadan.