lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Šteta što nije momak,pa da nam malo tema dobije na romantici u ovim snežnim danima.
Ko će voditi taj salon?
E sad

a ti sa Popi? srecete vise maltezera i pseceg drustva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta što nije momak,pa da nam malo tema dobije na romantici u ovim snežnim danima.
Ko će voditi taj salon?
Slabo imamo maltezere za druzenje, jedan pomeranac nam je najmanji komsija , a druzimo se sa pudlama i mesankom Lenom(ona ima 9kg i jako je nezna)
Vet nam neki dan ponudio neke maltezere kad nam dodje vreme, kaze ima dva sitnija,pa videcemo ,otom potom, za jedno godinu ipo.
![]()
Ocu naravno ,ako vam budu odgovarali.
Nego sta bi sa puffy pet, jel ti to informacija sa reklame sa balkan kinology ili znas ko ce voditi taj salon?
Naravno, bitno mi je da ne preterujem sa davanjem hrane, a on moze da pojede mnooogoooKolicina granula nije velika, OK je, ali je moguce da ce on prerasti standard za tu pasminu.
S obzirom da se kod nas nalaze "maltezeri" i do 11 kg, slabo se moze proceniti da li je to mnogo ili malo, jer se ne zna koliki su mu mama i tata i koliki ce on sam biti. Uskracivati stenetu u razvoju hranu je nehumano,
Ako uzmes u obzir da maltezer maksimalno treba da ima po nekim standardima do 5kg, da li ce to biti odgovor na tvoje pitanje!?
Npr, Popi nema ni dva kg, a ima negde oko 10 meseci, ako ne gresim. Ali ona je izuzetno sitna(i dinamitna) pa je mozda ne treba uzimati za reper![]()
Moje iskustvo mi govori da je svaki pas za sebe... da li voli ili ne voli da jede, sve je individualno. Nema tu neke podele ni po rasama, ni po dobima starosti, svi su razliciti.
Ja imam dve pudle koje su dijametralno razlicite, ali bas po svemu, karakter je drugaciji, srugacuje se ponasaju, ma sve je razlicito...ona voli da jede, on ne i tako je od steneta kod oboje, sto znaci da nema pravila. Vlasnik isti, rasa ista, dva razlicita psa.
Drustvo, mi se izvinjavamo sto kasnimo sa pisanjem, imamo neke slatke obavezepa cim pronadjemo vise vremena javimo se
![]()
Puffy pet otvara novi salon kod Kalenićeve pijace
kamenicvet, nije momak u pitanju![]()
a ovo nije reklamiranje (ili obavestenje)?
A kad ja ljubazno zamolim da se nama, forumasima da informacija gde u Beogradu mozemo kupiti odredjen preparat koga u unutrasnjosti zemlje nema, dobijem odgovor da ne mogu da mi to napisu jer bi to bila reklama.
Pa neka me neko sad ubedi da beogradski "kinolozi" ljubomorno ne cuvaju informacije samo za sebe.
Znate da delite savete svakom i prosipate svo "znanje" po forumu a na konkretna pitanje ne odgovarate.
Stvarno sam razocarana.
A kad ja ljubazno zamolim da se nama, forumasima da informacija gde u Beogradu mozemo kupiti odredjen preparat koga u unutrasnjosti zemlje nema, dobijem odgovor da ne mogu da mi to napisu jer bi to bila reklama.
Pa neka me neko sad ubedi da beogradski "kinolozi" ljubomorno ne cuvaju informacije samo za sebe.
Znate da delite savete svakom i prosipate svo "znanje" po forumu a na konkretna pitanje ne odgovarate.
Stvarno sam razocarana.
Stvarno sam razocarana.
Au, trostruko kloniranje!Šalu na stranu, ne znam da je iko sa ovog foruma odbio da na pp podeli informacije koje ima a što se tiče reklama, nekad sam vrh administracije odreaguje i brže i oštrije nego što bismo mi, obične lokalne modle, i sve drže pod kontrolom. Pozvala sam korisnika Puffy pet da se uključi u diskusije na temama koje spadaju u interesnu sferu, toliko sam mogla da uradim.
Osetila sam potrebu da se oglasim na ovo pisanje. Da se mala lea obratila bilo kome od stalnih članica sigurno bi dobila odgovor na željeno pitanje. Ja sam se obratila kamenom cvetu i gagasf i dobila mnogo informacija i pravu prijateljsku pomoć, tako da ne pije vodu tvrdnja da neko ovde nekome deli savete i prosipa svo "znanje". Svi smo mi ovde jer imamo ista interesovanja i jer volimo te naše male četvoronožne prijatelje a to podrazumeva i razmenu informacija. Prema tome mala lea, pp je zakon, a pravila su pravila. Niko ti neće uskratiti informaciju koju zna, samo pitaj gde treba.a ovo nije reklamiranje (ili obavestenje)?
Stvarno sam razocarana.
Meni je stvarno krivo sto ste vi razocarani!
Samo mi nije jasno zasto, posto je ovo potpuno isto obavestenje poput onih "ima, ali ne smem zbog pravila foruma reci GDE"! I ovde je napisano da je otvoren, ali ne i gde, kao ni br. tel.
Mala Lea, i pored pravila foruma, kameni cvet i lavica su objavile broj tel. GDE se moze kupiti kozmetika koja je ovde pominjana, tako da, ako se samo malo vratis u nazad, nacices. Znaci, ako te zanima mozes procitati ovde na forumu, a mozes poslati i pp.
Toliko od Beogradskog lobija, koji ljubomorno cuva sve za sebe.
Molim moderatore da obaveste gospodina o pravilimna,i da ne proziva dzabe nikog jer da ga zanima zaista pitao bi privatnom porukom,a ja cu se ponoviti jos jednom,nikom nisam odbila informaciju privatnom porukom,koje za to i sluze a verujem ni ostali clanovi foruma.A posto Mala Lea posecuje i temu Pudle,mislim da je vec video reakciju moderatorke,koja je clanici Gagasf skrenula paznju da kontakte prosledjuje na pp.
Lavice ja i romantika bas i nismo nesto u slozi.
Gaga sad ce nas prozovu da smo jedna ista osoba,pisemo u isto vreme.![]()
Osetila sam potrebu da se oglasim na ovo pisanje. Da se mala lea obratila bilo kome od stalnih članica sigurno bi dobila odgovor na željeno pitanje. Ja sam se obratila kamenom cvetu i gagasf i dobila mnogo informacija i pravu prijateljsku pomoć, tako da ne pije vodu tvrdnja da neko ovde nekome deli savete i prosipa svo "znanje". Svi smo mi ovde jer imamo ista interesovanja i jer volimo te naše male četvoronožne prijatelje a to podrazumeva i razmenu informacija. Prema tome mala lea, pp je zakon, a pravila su pravila. Niko ti neće uskratiti informaciju koju zna, samo pitaj gde treba.
Ne ne Laviceevo pravog razloga
Ja sam jedna mala
i zovu me Gabby
![]()
Ne ne Laviceevo pravog razloga
Ja sam jedna mala
i zovu me Gabby
![]()