Golden Leo
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
Može li se vidjeti rodovnik štenaca te zdravstveni testovi roditelja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kupila maltezera!![]()
Iz razloga sto nemam uzgajivacnicu, vec ih drzim u kuci, pa mi je glupo da stavim regularnu cenu...A naravno da je cista rasa, ne bih sigurno parila svoju zenku koja je bas mnogo placena, sa nekim mesancem ili drugom rasom...To je totalno apsurdno...
Hej lavicezar sada sam tek videla da si i ti vlasnik malog malticajel zenkica ili muzjak? Koliko ima sada ?
jao pa ona je jos bebironka....moja ima cetiri meseca...isto zenkica...sad su najsladje,mada sam ja jedva cekala da bar malo poraste...mislila sam da cu stati na nju koliko je malecka
Da, pa sad ce da napuni 3 meseca uskoro![]()
Kupili smo maltezera !!!!! Prelep je zove se Tedi !
Imam maltezera, Linu, staru 9 meseci, i prezadovoljna sam!
Iako je lajavica mala, i jako halapljiva, stvarno je divna i uvek raspolozena za igru...pravi kucni pas.
Pravi gluposti,poput patika razbacanih po kuci (samo kada nismo tu,naravno), isto tako i grize pertle, al sve to jer nece da bude sama...
Jedini pravi problem koji imam sa njom, jeste vrsenje nuzde... Odmah ja naucila da treba da piski u kutiju sa novinama, i sto se toga tice nemamo problema, ali nikako nece da i kaki tamo...Pokusavala sam sve metode, od nagrada, raznih nekih hemikalija koje kao naprskate na novinu pa ona oseti gde treba da kaki, do lupanja novinom u ruku, pa i cuskanje po njenoj butini, ali ne vredi, uvek kaki pored kutije... Nismo od pocetka bili u mogucnosti da je naucimo da redovno ide napolje, jer nismo uskladjeni sa vremenom (posao, skola...) pa smo poceli sa novinom, jer smo culi da je i to solidno resenje...al eto, sa njom se jos uvek borimo...
Sto se dlake tice...zahteva dosta nege...skoro svakodnevno cesljanje, pranje sapica, ciscenje suzica (koje je jako tesko, s obzirom da ne valja pola proizvoda kojih ima u pet-shopovima), ali ne opada...I jako je lepa i sjajna...
Zbog Line sam morala (i zelela naravno) da saznam sto vise o maltezerima, tako da, ako ikoga bilo sta zanima, neka pita... (;
Pozdrav!
Tica91 koliko je teska i velika tvoja kuca?
Zna li neko kad maltezeri dostizu svoju punu velicinu,sa koliko meseci?
Znam zenu koja ima jako lepe maltezere, znaci kucno leglo, ako nekome treba info, neka mi se obrati na pp.
Sada imaju oko mesec dana, znaci treba malo sacekati, ali ...vredi!!![]()