Maltezer

Da se i ja pridruzim :)
Ovako, ja bih kupila musko stene maltezera, bez papira, a o ceni bi se dogovorili. Vec duze vreme vrtim oglas, a niko da mi se javi :sad2:
Ako imate takvo stene, i zelite da znate da ce doci u prave ruke, da ce biti mazeno i pazeno, mozete me kontaktirati na ancipet@yahoo.com, i poslati mi vasu "ponudu" , i ako imate, neku slicicu.
Beograd
Unapred zahvalna :klap:

Iz razloga sto nemam uzgajivacnicu, vec ih drzim u kuci, pa mi je glupo da stavim regularnu cenu...A naravno da je cista rasa, ne bih sigurno parila svoju zenku koja je bas mnogo placena, sa nekim mesancem ili drugom rasom...To je totalno apsurdno...

Hej Tijancice,onda koliko shvatam poenta ti je samo da udomis dobro kuce?ili gresim...
I ja sam mog maltica koji ima papire,ali nije iz odgajivacnice platila doooostaaaa....

milatezikasedi.jpg

Moja maltezerka:heart::kiss:

Zeleo bih da uzmem maltezera (muzjak) do leta.. Ukoliko neko ima informacije gde ih ima(mogu i odgajivacnice), ili ih licno prodaje, bio bih zahvalan da mi posalje pp sa svim informacijama. Unapred hvala! Pozdrav!

Dobar dan,pozdrav svim ljubiteljima maltezera,ja vec dugo citam o njima i volim ih sve vise,ako imate informaciju gde kupiti stene a da nije mesanac i naravno sa papirima,ili gde ste vi kupili svoje, bila bih vam zahvalna. :)

Imam maltezera, Linu, staru 9 meseci, i prezadovoljna sam!
Iako je lajavica mala, i jako halapljiva, stvarno je divna i uvek raspolozena za igru...pravi kucni pas.
Pravi gluposti,poput patika razbacanih po kuci (samo kada nismo tu,naravno), isto tako i grize pertle, al sve to jer nece da bude sama...
Jedini pravi problem koji imam sa njom, jeste vrsenje nuzde... Odmah ja naucila da treba da piski u kutiju sa novinama, i sto se toga tice nemamo problema, ali nikako nece da i kaki tamo...Pokusavala sam sve metode, od nagrada, raznih nekih hemikalija koje kao naprskate na novinu pa ona oseti gde treba da kaki, do lupanja novinom u ruku, pa i cuskanje po njenoj butini, ali ne vredi, uvek kaki pored kutije... Nismo od pocetka bili u mogucnosti da je naucimo da redovno ide napolje, jer nismo uskladjeni sa vremenom (posao, skola...) pa smo poceli sa novinom, jer smo culi da je i to solidno resenje...al eto, sa njom se jos uvek borimo...
Sto se dlake tice...zahteva dosta nege...skoro svakodnevno cesljanje, pranje sapica, ciscenje suzica (koje je jako tesko, s obzirom da ne valja pola proizvoda kojih ima u pet-shopovima), ali ne opada...I jako je lepa i sjajna...
Zbog Line sam morala (i zelela naravno) da saznam sto vise o maltezerima, tako da, ako ikoga bilo sta zanima, neka pita... (;

Pozdrav!

Imam maltezera, Linu, staru 9 meseci, i prezadovoljna sam!
Iako je lajavica mala, i jako halapljiva, stvarno je divna i uvek raspolozena za igru...pravi kucni pas.
Pravi gluposti,poput patika razbacanih po kuci (samo kada nismo tu,naravno), isto tako i grize pertle, al sve to jer nece da bude sama...
Jedini pravi problem koji imam sa njom, jeste vrsenje nuzde... Odmah ja naucila da treba da piski u kutiju sa novinama, i sto se toga tice nemamo problema, ali nikako nece da i kaki tamo...Pokusavala sam sve metode, od nagrada, raznih nekih hemikalija koje kao naprskate na novinu pa ona oseti gde treba da kaki, do lupanja novinom u ruku, pa i cuskanje po njenoj butini, ali ne vredi, uvek kaki pored kutije... Nismo od pocetka bili u mogucnosti da je naucimo da redovno ide napolje, jer nismo uskladjeni sa vremenom (posao, skola...) pa smo poceli sa novinom, jer smo culi da je i to solidno resenje...al eto, sa njom se jos uvek borimo...
Sto se dlake tice...zahteva dosta nege...skoro svakodnevno cesljanje, pranje sapica, ciscenje suzica (koje je jako tesko, s obzirom da ne valja pola proizvoda kojih ima u pet-shopovima), ali ne opada...I jako je lepa i sjajna...
Zbog Line sam morala (i zelela naravno) da saznam sto vise o maltezerima, tako da, ako ikoga bilo sta zanima, neka pita... (;

Pozdrav!

Prosla sam kroz isto, i to citanje i sve. Moja ima 4 meseca, sad ce uskoro napuniti 5 :klap:

Znam zenu koja ima jako lepe maltezere, znaci kucno leglo, ako nekome treba info, neka mi se obrati na pp.
Sada imaju oko mesec dana, znaci treba malo sacekati, ali ...vredi!! :)

Back