Maltezer

Jel neko upucen jel ima maltezera na prodaju, da su za preuzimanje ovih dana, u Beogradu ili okolini? Ako je ikako moguce da nije iz oglasa vec od iole proverenih prodavaca... Maltezeri su trazeni ovih dana :) Moze na PM da ne opterecujemo temu... Hvala!

paragox biće uskoro i na forumu bebica nekih članica,nisam sigurna da li su iz Beograda ali možeš ih pitati,nemoj se ograničavati vremenski kad tražiš maltezera zato što je onda izbor jako skučen pa se uglavnom desi da dobiješ nešto što ispočetka liči na maltezera a kasnije samo na "manje belo kuče",kakvih sve više srećemo po parkovima. Uopšte nije loše da prvo pronađeš mamu maltezera koja ti se dopada pa da tek onda kupuješ kucu. Na zadnjoj izložbi u Beogradu je bila Marija mislim iz okoline Beograda(čini mi se iz Inđije) čijja je Dippy maltezer van svake konkurencije,ako želite maltezera izložbenog kvaliteta,kontaktirajte je na Balkan kinology njena kujica očekuje štence.Srećno.:bye:Ovo je njena slika,prenosim je sa tog foruma,nadam se da mi vlasnici neće zameriti.:)

DSC01744-1.jpg

Poslednja izmena:
Napokon i ja nađoh malo vremena da se javim. Mrvica primio i treću vakcinu. Ceo jučerašnji dan bio kao šlogiran, ali ga dobar apetit nije napustio:jede:. Došla ja sa posla ,a on jadničak jedva se dogegao i stoji kao kip:(. Ali Bogu hvala od jutros je bolje, samo malo zacvili kad ga podignemo. Bio napolju da bodri maratonce:klap:, a među njima i onog našeg. trčao je odmah posle onog prvog ali je pobedniku to bio 2-gi krug a našem prvi:rotf:. Ali uspeo je i stigao na cilj za skromna 4 sata:rotf: :vatromet:Jako sam se umorio od bodrenja i šetnje i smo sam :zjede: i lego da :zzzz: A od danas i Goca ima tinejdžera. Neko napunio 13 godinica.:D

Tozi svaka čast, majkinom sinu :rodjendan:, a Mrvici brz oporavak od boce.
Mi smo se dobro opremili ( protiv buva i krpelja, injekcijama ,zlu ne trebalo, za ujede pčela i drugih zujalica,...) i za tri dana -odosmo u planine.
Mislićemo na Vas koji ostajete.

Evo i nas napokon. Prošla gužva. ovih dana možemo malo da se odmorimo i uživamo. Ne zna Mrvica šta ga je danas snašlo pa se ovoliko šeta. Posle druge šetnje bio je skroz siv. I šta da radimo, mi ga okupasmo.Ali onda popodne stupaju na scenu dve tinejdžerke.Prvo su me pošteno izmorile, onda su me vodile do SuperVera da se spuštam niz tobogan i igram u pesku, a onda umal ne nastrada pored privatnog KBC-a, gde štrajkuje Toma a njegovi ga bodre. Ali sam srećom stigao živ i zdrav i naravno prljav.I opet su me skoro celog okupali, ali je na pola sušenja crkao fen:rotf: Ali zato sam se slikao i evo slika:
Ovde nestrpljivo krećem u šetnju
dsc07159c.jpg
[/URL][/IMG]
nestrpljivo čekam lift
dsc07161x.jpg
[/URL][/IMG]
i napokon napolju
dsc07172f.jpg
[/URL][/IMG]

Poslednja izmena:
Šta ste mislili da je ovo kraj.E pa nije. Ima još. Ovo baš i nisu trebali da slikaju.:rumenko: Pretpostavljate šta sam hteo da radim.
dsc07169q.jpg
[/URL][/IMG]
i još jedna sličica, samo da shvatite zašto se ja toliko prljam.
dsc07179m.jpg
[/URL][/IMG]
Stvarno bi mogli malo da počiste.
I šta kažete? Vidite koliko sam porastao.A porasla mi i dlaka. Šta kažete za moju rokersku frizuru? Vidi se na slici gde čekam lift.
:tajna: Sad ne mogu da me kupaju i muštraju dok ne kupe novi fen. :hahaha:
Samo da ga ne kupe sutra.:think:

Poslednja izmena:
Христос васкрсе.:heart: Проведите га здрави и весели а нек неки комадић празничне трпезе стигне и до ваших куца.;)

popiuskrs2.jpg
[/URL][/IMG]

Poslednja izmena:

Back