Malta

Hvalaaa puno na odgovoru !!! :)
p.s. jel si ti na malti ? mogu li ti postaviti par pitanja u inbox?? ako ti to nije smaranje :)

Nisam jos na Malti :)

Ljudi imam jedno pitanje. Znam da je ranije bio slucaj da su proveravali na granici koliko kesa nosite, i bio je obavezan neki iznos, tipa 50 evra po danu, kao i dokaz o rezervaciji smestaja. Da li to jos uvek traze, posto sam planirao da veci deo novca drzim na kartici, a dokaz o smestaju takodje necu imati jer cu ga traziti na licu mesta. Takodje, kontao sam da kupim avionsku kartu samo u jednom pravcu, jel to ok? Generalno, ako sve uradim kako sam napisao, da li bi mogao da imam problema?

Meni u poslednjih par godina to nikad nisu trazili, bilo da idem negde preko agencije bilo u sopstvenoj reziji...Naravno izuzetaka uvek ima, ali uvek mozes da pokazes da imas karticu (ako ti traze na uvid novac) a sto se tice karte i smestaja, pa nisi ni prvi ni poslednji koji tako ide, ali naravno to su situacije koje ne mozes da predvidis...I nezahvalno je reci da 100% ne mogu da ti traze a s druge strane ja ne pamtim kad su nekome trazili bilo sta od gorenavedenog i onda ga vratili za Srbiju...

Meni u poslednjih par godina to nikad nisu trazili, bilo da idem negde preko agencije bilo u sopstvenoj reziji...Naravno izuzetaka uvek ima, ali uvek mozes da pokazes da imas karticu (ako ti traze na uvid novac) a sto se tice karte i smestaja, pa nisi ni prvi ni poslednji koji tako ide, ali naravno to su situacije koje ne mozes da predvidis...I nezahvalno je reci da 100% ne mogu da ti traze a s druge strane ja ne pamtim kad su nekome trazili bilo sta od gorenavedenog i onda ga vratili za Srbiju...

Hvala, verovatno se bespotrebno opterecujem. :)

znaci ima i toga? pa kako ces sada covece? ja sam dosao iz Beca skoro. tamo radio 2 nedelje samo. dosao bih uskoro na Maltu. ima li mesta kod vas na gajbi? taman da vam pomognem malo u vezi placanja stana...javi se...

Hej Ljudi, ajde ko je spreman da idemo pocetkom Maja za Maltu ? nek mi se javi na mail pninic@gmail.com i ja sam sam, jer su ljudi bez vizije i uplaseni su za odlazak u nepoznato gde im tatice i mamice ne placaju kiriju,klopu i gde niko ne razmislja za njih ! Ajde da se skupimo nas 2-3 pa i 4oro i da se vidimo i o svemu dogovorimo? ovde mislim na Takkicu , Alisterion-a a i Al1974 ukoliko izdrzi do tad dole, mada ima jos cirke 2 meseca...
I za sve nove forumase koji zele da idu a nemaju s kim. pozdravljam Vas

Mmmarry30 Hteo sam da te pitam, da li mozda znas gde mogu da nadjem kontakt i za onaj najTRASH posao dole samo za pocetak !!! da radimo prvi mesec kao cistaci dok se ne snadjemo i nadjemo nesto bolje ? bilo kakva informacija ili kontakt bi mi pomogao, iskreno imati nekoga dole pa makad ne prvih par dana je neprocenjivo...al razumecu te ako nisi u tom fazonu..

Nemam ja sta da budem ili ne budem u tom fazonu, ja nisam dole i nemam kontakte koji bi ovde nekome mogli da budu od koristi, u smislu da vam nadju posao...
Svako se snalazi na neki svoj nacin a ja samo prenosim ono sto znam i u sta sam koliko-toliko upucena...Toliko mogu...

Pozdrav dobri ljudi...imam jedno pitanje za vas koji ste vec na Malti duze vreme.Da li na Malti postoje neke banke preko kojih moze da se salje novac za Srbiju a da ne uzimaju neku veliku proviziju.Ta informacija mi je veoma bitna pa ako je neko upucen,molim za odgovor.Hvala

Pozdrav dobri ljudi...imam jedno pitanje za vas koji ste vec na Malti duze vreme.Da li na Malti postoje neke banke preko kojih moze da se salje novac za Srbiju a da ne uzimaju neku veliku proviziju.Ta informacija mi je veoma bitna pa ako je neko upucen,molim za odgovor.Hvala

Veliki pozdrav svima ! Zelela bih unapred da se zahvalim na svakoj eventualnoj informaciji koju bi ste bili ljubazni da mi pruzite. Evo sta me zanima- iscitala sam vecinu postova na temu Malte koji su ovde navedeni,moj suprug i ja planiramo da od aprila na par meseci iznajmimo gajbu posto nam se smucila ova tuga u Beogradu,Srbiji.... E sad,ja bih tamo radila bukvalno bilo sta,a koliko shvatam sve grane turizma su u fullu,tj.relativno lako je naci posao : Da li je to zaista tako,mislim,koja je realna sansa da posto tamo nikoga ne znam sana nadjem neki kafic,klub,hotel,restoran ...jako sam vredna i ne bolujem od sindroma zvezde i znam koliko je tesko naci posao preko..Drugo pitanje. Kako prolaze usluzne delatnosti,tj.molila bih sto detaljniji opis koliko tamo prolaze kozmeticki saloni,frizeraj,manikir i nadogradnje noktiju. To zadnje tj.trenutno radim ovde pa me zanima kakva je prica na malti.Koliko takve stvari placaju i ima li sanse da to radim u kucnoj reziji. Ljudi,hvala vam svima unapred,i zelim vam puno uspeha u vasim planovima vezanim za ovu divnu zelmlju,vasa SAjni disko bol :super:

Pozdrav ja planiram da idem na Maltu,sredinom Aprila,ovo mi je drugi put da idem tam,ako vam treba cimer javite se. Sve najbolje

Pozdrav svima. Kupio sam kartu preko Ryanair-a iz Treviza za 10 April, pa ako neko hoce moze da mi se pridruzi da imam skim da podelim troskove stanovanja tamo. Na sajtu ryanair.com vidim da je ostala jos jedna karta za 10 April po ceni 29.74 EUR, ako nekog zanima.
A ako je neko vec uzeo za taj datum, moze da mi se javi na pm da razmenimo brojeve i da se dogovorimo sta i kako. Inace, ja sam iz Novog Sada ako nesto znaci.

Takodje, ako je neko vec tamo, ili ce biti tamo pre nego sto ja stignem, a treba mu cimer, nek mi se javi privatnom porukom.

Zdravo, hitno mi je potrebna informacija kako dobiti radnu dozvolu :) inace drug je na malti vec mesec dana, radi na gradjevini, ali bi hteo da dobije radnu dozvolu i da ostane dole. Svaka informacija je dobro dosla. Hvala unapred

Cao ,da li neko zna koja je najjeftinija varijanta ,proverena ,sto se puta do Malte tice ? Pozz svima !

Pozdrav za sve...Slucajno sam naleteo na ovaj forum,inace i ja planiram ici na Maltu.Najeftiniji prevoz i najbrzi je avion iz Sofije.Imas polaske 15 aprila,i 10 maja.AIR Malta avio kompanija preko Atine put traje nesto oko 3 sata.Cena karte u jednom pravcu za te datume je 100 e iz Sofije.inace do Sofije mozete stici Autobusima iz Beograda imate polaske Nis Expresa i Autobus stize u SoFiju oko 9 ujutru po Bugarskom vremenu karta je nesto oko 20 e iz Beograda iz nisa 10.ja sam inace iz Nisa.Imate naravno i Voz iz Beograda do Sofije koji polazi u 10 uvece svakog dana....

Cao ,da li neko zna koja je najjeftinija varijanta ,proverena ,sto se puta do Malte tice ? Pozz svima !

Pozdrav za sve.Googlao sam na netu i naleteo na ovaj forum.Ja idem raditi na Maltu prvi put,imam tamo neke drugove koji rade vec.Imam informaciju da najeftiniji vid prevoza je avion iz Sofije,karta kosta 100 e u jednom pravcu na dan 15 April,i 10 Maj.Kartu mozete kupiti ovde http://www.jeftineaviokarte.rs/. A iz Beograda do Sofije mozete stici vozom ili Autobusom svejedno je oboje stizu oko 9 ujutru u Sofiju a krecu uvece prethodnog dana.Ako jos nesto nekog interesuje u vezi puta do Sofije do aerodroma.Inace ja sam iz Nisa....Mozete me kontaktirati i na FB.

Pozdrav za sve.Googlao sam na netu i naleteo na ovaj forum.Ja idem raditi na Maltu prvi put,imam tamo neke drugove koji rade vec.Imam informaciju da najeftiniji vid prevoza je avion iz Sofije,karta kosta 100 e u jednom pravcu na dan 15 April,i 10 Maj.Kartu mozete kupiti ovde http://www.jeftineaviokarte.rs/. A iz Beograda do Sofije mozete stici vozom ili Autobusom svejedno je oboje stizu oko 9 ujutru u Sofiju a krecu uvece prethodnog dana.Ako jos nesto nekog interesuje u vezi puta do Sofije do aerodroma.Inace ja sam iz Nisa....Mozete me kontaktirati i na FB.
Ivane i ja sam Nislija i mozda i ja krenem u tom terminu, ako mozes javi mi se na mail milantasic81@yahoo.com, ili mi posalji link tvog fb profila, da se nekako organizujemo.

Ja sam trenutno na Malti , moj bratski savet ti je da ne dolazis nije kao sto se prica ,trenutno se nalazim u Pacevilu ? ako vas nesto interesuje pitajte za zene ima vece sanse da se zaposle nego za muskarce , satnica je oko 4 e

- - - - - - - - - -

Ja sam trenutno na Malti , moj bratski savet ti je da ne dolazis nije kao sto se prica ,trenutno se nalazim u Pacevilu ? ako vas nesto interesuje pitajte za zene ima vece sanse da se zaposle nego za muskarce , satnica je oko 4 e

Back