Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvalaaa puno na odgovoru !!!![]()
p.s. jel si ti na malti ? mogu li ti postaviti par pitanja u inbox?? ako ti to nije smaranje![]()
Meni u poslednjih par godina to nikad nisu trazili, bilo da idem negde preko agencije bilo u sopstvenoj reziji...Naravno izuzetaka uvek ima, ali uvek mozes da pokazes da imas karticu (ako ti traze na uvid novac) a sto se tice karte i smestaja, pa nisi ni prvi ni poslednji koji tako ide, ali naravno to su situacije koje ne mozes da predvidis...I nezahvalno je reci da 100% ne mogu da ti traze a s druge strane ja ne pamtim kad su nekome trazili bilo sta od gorenavedenog i onda ga vratili za Srbiju...
Hvala puno, ne interesuju me brodogradilista, ja sam ing. telekomunikacija, ali sam vodio mnoga gradilista u srbiji pa me je to interesovalo, koliko sam cuo mnogo je placenije nego ovde.Valeta,Sliema..najveca mesta ovde,ima i brodogradilista..detalje ne znam..ali to je sve sto znam,i ja sam nov na Malti..
Veliki pozdrav svima ! Zelela bih unapred da se zahvalim na svakoj eventualnoj informaciji koju bi ste bili ljubazni da mi pruzite. Evo sta me zanima- iscitala sam vecinu postova na temu Malte koji su ovde navedeni,moj suprug i ja planiramo da od aprila na par meseci iznajmimo gajbu posto nam se smucila ova tuga u Beogradu,Srbiji.... E sad,ja bih tamo radila bukvalno bilo sta,a koliko shvatam sve grane turizma su u fullu,tj.relativno lako je naci posao : Da li je to zaista tako,mislim,koja je realna sansa da posto tamo nikoga ne znam sana nadjem neki kafic,klub,hotel,restoran ...jako sam vredna i ne bolujem od sindroma zvezde i znam koliko je tesko naci posao preko..Drugo pitanje. Kako prolaze usluzne delatnosti,tj.molila bih sto detaljniji opis koliko tamo prolaze kozmeticki saloni,frizeraj,manikir i nadogradnje noktiju. To zadnje tj.trenutno radim ovde pa me zanima kakva je prica na malti.Koliko takve stvari placaju i ima li sanse da to radim u kucnoj reziji. Ljudi,hvala vam svima unapred,i zelim vam puno uspeha u vasim planovima vezanim za ovu divnu zelmlju,vasa SAjni disko bol![]()
stigao mi je email od krstarice da si mi odg na poruku,a nmg da je nadjem. ako te nesto zanima kontaktiraj me na email mijailovic.danilo@yahoo.com
Cao ,da li neko zna koja je najjeftinija varijanta ,proverena ,sto se puta do Malte tice ? Pozz svima !
Cao ,da li neko zna koja je najjeftinija varijanta ,proverena ,sto se puta do Malte tice ? Pozz svima !
Ivane i ja sam Nislija i mozda i ja krenem u tom terminu, ako mozes javi mi se na mail milantasic81@yahoo.com, ili mi posalji link tvog fb profila, da se nekako organizujemo.Pozdrav za sve.Googlao sam na netu i naleteo na ovaj forum.Ja idem raditi na Maltu prvi put,imam tamo neke drugove koji rade vec.Imam informaciju da najeftiniji vid prevoza je avion iz Sofije,karta kosta 100 e u jednom pravcu na dan 15 April,i 10 Maj.Kartu mozete kupiti ovde http://www.jeftineaviokarte.rs/. A iz Beograda do Sofije mozete stici vozom ili Autobusom svejedno je oboje stizu oko 9 ujutru u Sofiju a krecu uvece prethodnog dana.Ako jos nesto nekog interesuje u vezi puta do Sofije do aerodroma.Inace ja sam iz Nisa....Mozete me kontaktirati i na FB.