Malta

Ljudi planiram da dodjem na srpsku novu godinu,13 januara na Maltu.Planiram da dodjem u Sliemu pa ako ima nekog tu ko moze da mi pomogne oko posla bilo bi lepo.Medicinski sam tehnicar i pre puta cu da prevedem diplomu na engleski(JEL TAKO TREBA???) ako ima nekog ko bi delio stan i ostale troskove.

skajp: SUHIMILEK

hvala unapred,ziveli maltezani :)

email. rokabili@beotel.net

Pimbe kakva je situacija u januaru da se dodje u Slimu?

Konobarisanje ,gradjevina?

ima neki let sofija rim,pa rim malta.Ne znam jel moguce ali ispada sofija rim oko 80E povratna i rim malta oko 30 E .nisam leteo avionom,ne znam jel je ovo bez takse ili sta ...

only boy prihvatio sam na skajpu

Jel postoji neko mesto na svetu gde ti nemas kucu ili stan? :hahaha:

Moja majka ima gradjevinsku kompaniju, koja dosta gradi na Malti. Ona je veoma uspesna biznismenka i kupila je tu kucu jos dok se ja nisam rodila, jer je znala da ce Malta biti veoma unosno podrucje, ali oni immaju mnoga ogranicenja za gradnju, pa je ona na vreme mislila. Izvini, nisam ja kriva sto imam bogatu majku.

Moja majka ima gradjevinsku kompaniju, koja dosta gradi na Malti. Ona je veoma uspesna biznismenka i kupila je tu kucu jos dok se ja nisam rodila, jer je znala da ce Malta biti veoma unosno podrucje, ali oni immaju mnoga ogranicenja za gradnju, pa je ona na vreme mislila. Izvini, nisam ja kriva sto imam bogatu majku.

Pa pevacice bas mi je drago sto smo se sreli.Video sam ja odmah da si ti prijatna osoba,elokventna.Sta ces ,to sto ti je majka bogata nije greh.Nego kako mi da se upoznamo i da ja zaboravim na Maltu.Vreme mi je 26 leta.Pozdravi majku i ostavi mi email da mi rodis sina.***** radnu dozvolu i maltu :)

Pa pevacice bas mi je drago sto smo se sreli.Video sam ja odmah da si ti prijatna osoba,elokventna.Sta ces ,to sto ti je majka bogata nije greh.Nego kako mi da se upoznamo i da ja zaboravim na Maltu.Vreme mi je 26 leta.Pozdravi majku i ostavi mi email da mi rodis sina.***** radnu dozvolu i maltu :)

Ja hocu da se udam, ali ne padam ja tako lako.

Cao Tijana, procitao sam poruke na forumu, i zeleo bih tebe da pitam u vezi posla konobara ili slicno. Poslednjih 5. god radio sam na brodovima, recnim i prekookeanskim kao bartender, konobar u restoranu (chief de rang), i kao konobar u baru. Govorim tecno engleski, i basic nemacki i italijanski, a ako nesto znaci, mogu se sporazumeti i na cesko slovackom, ruskom, zato sto su mi dve godine najblize kolege bile cesi slovaci i rusi. Posedujem diplomu konobara, i preporuke sa svih brodova (neke su na enleskom, a neke na nemackom jeziku). Kompanije za koje sam radio bile su, holandsko/danska, austrijska, portugalsko/grcka i poslednja je italijanska MSC crociere. Takodje sam radio kao konobar i pre odlaska na brodove i jedno vreme bio suvlasnik picerije. Bio bih ti veoma zahvalan ako bi samnom stupila u kontakt branebre@hotmail.com , unapred hvala, veliki pozdrav od Branimira

pimbe reci mi kako da dodjem do interneta koji su najpovoljniji net na malti?jer ja bne bih da uzmem neki paket da potpisujem ugovor o koristenju interneta...reci mi sve detalje sta i kako je bolje koristiti internet

pozdrav od mene

pimbe nebih hteo mnogo da te davim glupostima,bavim se rukovanjem asfaltnim i betonskim bazama,kazi mi dali se moze naci posao na malti,ako moze da onda to jurim ako ne da odustanem.pozz iz gvineje

Pozdrav za UZice..Cacak pozdravlja,izgleda da Malta jos uvek zvuci dobro koliko vidim mada je ovo davno pisano ali..verujem da je i dalje tako..no ja se skoro vratio iz USA..ima li posla za konobara kao sto sam ja,a bio sam i security ma svasta nesto..no uzeleo se Srbije..sad mi je dosta..pa opet negde da se radi...eto cisto da priupitam kakvo je stanje..hvala na odgovoru ukoliko ga bude..i svako dobro..

Internet, kupis vodafone internet dongle, msm da je 5 eura mesecno... makar je toliko placam za net na telefonu... ima i go mobile i melita, svi su tu sa cenom... kucni adsl je oko 12 ili 15 za 8 mbps. . .
Za asfalt i betonske baze verovatno ima posla, vredi pokusati...

Back