Malta

pozdrav narode! ja sam u MSIDI ali to je nebitno posto je sve to spojenoi iz jednog mesta u drugo mozes stici pesaka za pola sata.
Sta bi nema vise toliko zainteresovanih za maltu eeeeeeeeeee
rodjaci i pametno ako nemas nikok nepolazi osim ako nemas vise srece nego pameti ko ja. za sve koi se interesuju sada je jos uvek mtvo posla imaali na kasicicu ja radim ali zahvaljujuci moim uzicanima inace bi glockao palme..

Pozdrav za sve forumase.
Bigg mazzi,tebi svaka cast na hrabrosti ili ludosti sto ti kazes :),pratim ovu temu odavno i ima dosta korisnih informacija.
Planiram i ja da doputujem na Maltu,kod nekog prijatelja koji bi mi pomogao za pocetak i oko posla i oko smestaja.Medjutim interesuje me tvoje misljenje,kako da doputujem na Maltu,hteo bi da dodjem direktno avionom iz Beograda,sta mi je osim pasosa potrebno,osiguranje,rezervacija nekog smestaja,ili drugo nesto kako me nebi vratili na carini i kako bi ostao tamo neko vreme?
Kako je tebi na poslu,jesi li se uklopio,jesi li sta uradio povodom radne vize?
Veliki pozdrav i hvala unapred!

Hvala danubijus.
Mislis da nista drugo nije potrebno osim toga,jel te pita ko gde ides,jel treba neki kes da se ima kod sebe?
Vidim da i ti uskoro putujes na Maltu,pa me zanima na koji ces nacin?:)
Hvala unapred i pozdrav iz Nisa

Pozdrav za celo društvo.

Može li neko da mi napiše nešto o poslovima obezbeđenja na Malti.Koji su uslovi da se zaposlim,kako je u klubovima,a kako u agencijama.
Svako dobro

Pozdrav za celo društvo.

Može li neko da mi napiše nešto o poslovima obezbeđenja na Malti.Koji su uslovi da se zaposlim,kako je u klubovima,a kako u agencijama.
Svako dobro

ne znam da ti kazem nista o poslovima .. jer tek treba da odem...imas dosta toga napisano u nazad nekoliko stranica..ja cu vozicem do venecije pa cu odatle busom do treviza,ali cu predhodno popiti jedan espresoo u veneciji:hahaha:..pozz

ne mastaj te o finim poslovima oni su ovde rezervisani za malteze. kao kuvar mozda i moze ali treba preporuka i papira brdo. i njiov ispit u skoli recimo kao biologija za 6 razred.
ali na gradjevini ima i nema inace gori su od nas 100 %. meni je recena jedna cena rada a kad je dosla plata ispala druga i plata je kao u srbiji. poceli su da traze radnike iskljucivo sa papirima . Nezavaravaj te se i neslusajte mnogo kako je ovde med i mleko. moze da se zaradi ali ljudi koi su ovde vise godina oni mogu ali mi to vam je kao crtani film miki maus.
a sad verovatno kazete zasto se nevratis HOCU JA ALI AKO NEKO HOCE DA MI KUPI KARTU. nemam gde ali mislim da se ovde necemo najesti hleba

ne mastaj te o finim poslovima oni su ovde rezervisani za malteze. kao kuvar mozda i moze ali treba preporuka i papira brdo. i njiov ispit u skoli recimo kao biologija za 6 razred.
ali na gradjevini ima i nema inace gori su od nas 100 %. meni je recena jedna cena rada a kad je dosla plata ispala druga i plata je kao u srbiji. poceli su da traze radnike iskljucivo sa papirima . Nezavaravaj te se i neslusajte mnogo kako je ovde med i mleko. moze da se zaradi ali ljudi koi su ovde vise godina oni mogu ali mi to vam je kao crtani film miki maus.
a sad verovatno kazete zasto se nevratis HOCU JA ALI AKO NEKO HOCE DA MI KUPI KARTU. nemam gde ali mislim da se ovde necemo najesti hleba

Pa jesi li ziv ? Znaci katastrofa !!!!:dash::dash:

Pozdrav ljudi,evo i ja resio da na leto zapalim na maltu...planiram da idem negde sredinom maja-pocetkom juna i to ono turisticki pa da pokusam da nadjem posao,kontam tada pocinje sezona pa valjda ce biti vise poslova...nego vidim da se dosta prica i prevozu i mislim da je najbolja varijanta iz Temisvara do Rima Wizzairom,izadje oko 50E (moze i jeftinije,zavisi od datuma i treba par nedelja pre kupiti kartu),a od Rima do Malte easyjat-om,karta ispadne oko 30E...evo ostavicu linkove pa koga interesuje moze da kalkulise http://wizzair.com/ i http://www.easyjet.com/asp/en/book/index.asp?lang=EN Nego imam jedno pitanje,posto ja planiram samo par meseci da budem tamo i da radim sezonske poslove da li je mozda lakse dobiti radnu dozvolu nego kad trazis na godinu i vise dana?...pozz

ljudi ako nemate znanje engleskog jezika nemojte ni pokusavati da nalazite posao, na malti, odnosno taj posao se zove gradjevina odnosno rad sa koje kakvim dzamugama koji rade za 4 evra po satu i koji su zadovoljni, bruka .....................idem ja lepo na moj dunav da lovim ribu dok jos imam para za kartu, **** mi pas matr kad sam i dolazio...

Pozdrav Danubijus...sta se desava to na Malti,jel bas toliko lose?Jel ima poslova u restoranima ili je sve gradjevina?I jos bih te zamolio da mi kazes kako si se za smestaj snasao?...hvala unapred

brate mene je ortak ovde sacekao koji zivi i radi ovde 8god, po restoranima mozda ali moras imati znanje engleskog jezika, jos nije sezona krenula, nasi samo pice gradjevinu, i to ima sirovine teske, zato mi se i skurcilo, samo begaj od nasih..daju ti minimalnu cenu rada od tri ipo cetiri evra pa ti vidi dok platis hranu i smestaj ostane ti skoro cvonjak, tako da ... nema ovde para ljudi.. pozzz

POZDRAV ZA SVE NASE MALTEZE!:cool:

Detaljno sam proucio ovu temu jer i ja planiram da dodjem na maltu krajem maja, pa mi treba jos par odgovora. Ukoliko sakupium hrabrost da CEKAM U RED ZA PASOS MINIMUM 24H bez odstupanja iz reda :dash::dash:

PIMBE ako imas vremena molim te ogovori.
Sta se desava sa izgradnjom SMART CITY_a dali je to vec gotovo ili se tek gradi? Pokusao sam to iskopam al nisam uspeo!
A zanima me i dal postoji na malti neki grcki lokal u kom se prodaje GIROS ili mozda KEBAP.
HVALA unapred

POZDRAV ZA SVE NASE MALTEZE!:cool:

Detaljno sam proucio ovu temu jer i ja planiram da dodjem na maltu krajem maja, pa mi treba jos par odgovora. Ukoliko sakupium hrabrost da CEKAM U RED ZA PASOS MINIMUM 24H bez odstupanja iz reda :dash::dash:

PIMBE ako imas vremena molim te ogovori.
Sta se desava sa izgradnjom SMART CITY_a dali je to vec gotovo ili se tek gradi? Pokusao sam to iskopam al nisam uspeo!
A zanima me i dal postoji na malti neki grcki lokal u kom se prodaje GIROS ili mozda KEBAP.
HVALA unapred
Mislim da je smart city on hold, izgleda da su arapi skrcali pare u dubajiu, a oni su investitori smart sitija :per:

Giros nema, ima jedan grcki restoran (za koji ja znam) u st.juliansu, a kebab imas na svakom cosku kod turcina :think:

Back