Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mastaj te o finim poslovima oni su ovde rezervisani za malteze. kao kuvar mozda i moze ali treba preporuka i papira brdo. i njiov ispit u skoli recimo kao biologija za 6 razred.
ali na gradjevini ima i nema inace gori su od nas 100 %. meni je recena jedna cena rada a kad je dosla plata ispala druga i plata je kao u srbiji. poceli su da traze radnike iskljucivo sa papirima . Nezavaravaj te se i neslusajte mnogo kako je ovde med i mleko. moze da se zaradi ali ljudi koi su ovde vise godina oni mogu ali mi to vam je kao crtani film miki maus.
a sad verovatno kazete zasto se nevratis HOCU JA ALI AKO NEKO HOCE DA MI KUPI KARTU. nemam gde ali mislim da se ovde necemo najesti hleba
menjamo drzavu.
FRANCUSKA I TO ODMAHHHH . SUTRA PA PA
Mislim da je smart city on hold, izgleda da su arapi skrcali pare u dubajiu, a oni su investitori smart sitijaPOZDRAV ZA SVE NASE MALTEZE!![]()
Detaljno sam proucio ovu temu jer i ja planiram da dodjem na maltu krajem maja, pa mi treba jos par odgovora. Ukoliko sakupium hrabrost da CEKAM U RED ZA PASOS MINIMUM 24H bez odstupanja iz reda![]()
PIMBE ako imas vremena molim te ogovori.
Sta se desava sa izgradnjom SMART CITY_a dali je to vec gotovo ili se tek gradi? Pokusao sam to iskopam al nisam uspeo!
A zanima me i dal postoji na malti neki grcki lokal u kom se prodaje GIROS ili mozda KEBAP.
HVALA unapred