Jel hoce neko da ide na Maltu a da mu treba neko da podele troskove oko stanarine?
Ja sam druze zainteresovan,upravo gledam dali ima nekoga kome treba cimer,tako da mozemo da se dogovorimo oko toga u slucaju da ides pocetkom decembra.Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel hoce neko da ide na Maltu a da mu treba neko da podele troskove oko stanarine?
Caos.Htela sam da pitam, ako neko zna, kakvo je stanje sto se tice posla na Malti u februaru? Da li moze da se nadje posao, iako nije sezona??? Hvala.
![]()
Druze ja planiram pocetkom decembra da odem,imam neke drugove dole,ali su stanovi u kojima zive krcati,da bi troskovi bili manji,pa sam odlucio za ih ne smaram sa smestajem,zive ko sardine u konzervi.Ukoliko niste nasli nikog oko stanovanja mozemo da se dogovorimo oko toga,samo ces mi res mi poslati email da se cujemo mimo foruma.Pozdrav
Ja sam druze zainteresovan,upravo gledam dali ima nekoga kome treba cimer,tako da mozemo da se dogovorimo oko toga u slucaju da ides pocetkom decembra.Pozdrav
Imali neko da se javi, da da barem neki odgovor ?
Iskreno,za prvu ruku bi bila srecna da imam more blizu kuce i da mi plata pokriva jos neke troskove osim racuna i hrane![]()
Da upotpunis CV? Da bi te lakse odbio onaj koji pozeli zaista da te zaposli! Ni jedan poslodavac se ne odusevi kad vidi bas puno izmenjanih radnih mesta i kompanija u CV-u kandidata. Odmah polazi od pretpostavke da nigde nisi zadovoljio cim si toliko firmi izmenjao. No, tvoja stvar! Ako tako zelis...Imao bih par pitanja za ljude koji su otišli na Maltu, vratili se ili su još uvek tamo.
Drugar i ja smo mislili da eto malo odemo iz Srbije, u potrazi ne toliko za zaradom koliko za promenom sredine i sticanjem drugačijeg iskustva.
Naime bez obzira na zvanja nije problem bilo šta raditi, pa i kopanje kanala i gradjevina. Svoje poslove mogu da obavljam odakle god, a to je web dizajn i održavanje sajtova već napravljenih, ali bih ostišao da upotpunim svoj CV, posle Moskve i Frankfurta da stavim i Maltu na spisak.
Interesuje me procedura odlaska i dobijanja dozvole za rad, kako gde i šta, kome se obratiti?
Da li je potrebno ili je prečica ukoliko neko ti pošalje garantno pismo?
Najbolja varijanta odlaska, da li letom direktno iz BG-a ili kako?
Zanimaju me recimo satnice konobara, perača sudova u restoranima, fizikalnih radnika, pa i električara, elektromontera, i čak dizajnera ako neko zna?
Cene stanova i dažbina, struja, voda i tome slično?
Hrana i ostale potrebe sam izvukao zaključak iz predhodnih postova.
Dakle zarada nije toliko bitno koliko da se pokriju troškovi, ako ostane preko ok, prihodi već postoje s druge strane.
Hvala unapred na pomoći