Maloletnice

Ma nije ona luda sto je luda... :cry:
...i nije uprava luda sto je drzi ludu :)
-vec sam ja lud sto sam opet procitao njene postove posle kojih mi se obavezno i place i smeje u isto vreme :shock:

Lako je nama matorima da pricamo tacije kritikujemo maloljetnike...
Svi moramo proci taj period koji je neizbjezan!!!
Neko prodje bolje neko gore a najgori su oni sto taj period nekako preskoce pa se upale po stare dane....

ko je pomenu šopsku salatu ???
jbte pa dal je normalan/A
:)
uh
kako sam gladan
hej
a umeju li maloletnice da spremaju šta za klopu???
nemoj samo da mi spominju jaja i oči
kažu da ima nešto kao sisa i roštilj,zauzvrat
;)

pa bogami neke i znamo šta hočemo, još malo i punim 18, od roditelja ne zavisim više financijski, emocionalno-dobro volim jih i poštujem naravno al ne idem se mazit kod tate(dobro ono ponekad ga poljubim od srca), živim sa svojim roditeljema i dok bude tako moram jim polagat račune, i to ne radim zato što moram, nego iz poštovanja...i mislim da to nije pogrešno. I da znam šta hoću od života,... studiratću medicinu u Ljubljani i neću se udavati do 27, sad Bože moj ako pre zatrudnim o tome ću razmišljat kad do te situacije dođe, ali imaće znam šta hoču!!!

i umem da spremam skoro sve; dobro ne znam seljačka jela(pasulj, kupus, čorbu,.. a i nemam neku veliku želju da to naučim pravit), ali inače sam otrov za kolaće posebno krempite, urmašice i ćupavce

dobro...a zasto obicna jela nazivas seljackim?
ja sam seljak ako volim pasulj?..sa sve kolenicama...
a dasa sam ako u restoranu narucim zubatac?

......."vrijeme malih naroda"...nije bio glup chika Arsen

Ma jok meni se bas svidjas, trofazna, uvek me podsetis na struku, trofazna struja... luda kao struja, i tako to. Ma bas si Ok.

I sretno sa tom medicinom. Ja radje popravljam elektriku nego ljude. Nadam se da ti nikada necu profesionalno pasti saka... Al' kolaci mogu...

pubertet je čudo..svi tada mislimo da znamo sve, da možemo sve, da sve samo od nas zavisi..
..šta sam ja sve isplanirala u 18-toj..sve sam tačno znala kako ću i šta ću..
..a onda došao život i došla realnost..i par šamara..
..sada samo znam koliko ne znam..:)

Ivo Afrikanac:
Ma jok meni se bas svidjas, trofazna, uvek me podsetis na struku, trofazna struja... luda kao struja, i tako to. Ma bas si Ok.

I sretno sa tom medicinom. Ja radje popravljam elektriku nego ljude. Nadam se da ti nikada necu profesionalno pasti saka... Al' kolaci mogu...
haha luda kao struja haha
hvala Ivo, dođi slobodno na kolaće, danas pravim urmašice a za par dana baklavu!

Back