Maloletnice

Kad sam ja bila maloletnica, kad sam imala od 6 do 10 godina, 6, 7, 8 ili 9, ne znam tacno kad, tad sam ja smuvala Aca jajaru a nismo se ni poljubili ali dogovovorili smo se da on meni bude decko, a ja sam njemu rekla da se on meni predstavi kao Marko Milosevic kad me bude zvao, to je bilo samo zbog toga da ja ne bih znala da li me stvarno zove on ili Marko kad me jedan od njih dvojice bude nazvao, jer stvarno nisam htela vise da razmisljam o Marku, htela sam da nadjem nacin da ga opusteno izbegnem, a do Aca jajare nije mi bilo mnogo stalo, a i znala sam da ce za njega to biti dobro sto se muvao sa mnom jer ja sam vec popularna, podici cu mu cenu i naucicu ga nekim stvarima u ljubavi, pa se on nece osecati iskorisceno iako je to bilo klasicno iskoriscavanje njega sa moje strane.I tako je i bilo, kad me je pozvao Marko Milosevic od tad pa na dalje i u buduce ja sam uvek pomislila "A sta ako je to Aco jajara?" i lako sam zaboravljala na te pozive, i na Aca i na Marka lako sam zaboravljala, to je bio ekstra trik.Zbog toga je mozda i sad Aco jajara u dilemi o cemu se tu radi, mozda ne zna da je Marko stvarno bio moj decko nekad, mozda misli da je iskljucivo on bio u toj ulozi Marka Milosevic a da pravi Marko ne postoji u mom zivotu.
Ja sam njemu, ipak, ako se dobro secam, sve to jednom ispricala i pokazala sam mu jednu jedinu Markovu sliku koja mi je ostala, jer sam ostale bacila onda kad sam htela da ga zaboravim, ali onda mislim da nije trebao da mi se kasnije, kad je vec bio ozenjen, da se predstavlja kao Marko Milosevic onda kad je hteo krijuci od zene da se vidimo, i videli smo se, ali samo napremas, znate sta znaci ta rec napremas.

Pile-Tele-shop:
iznenadjen sam !!!
pa kad su ubacili računare u lazu lazarevića???
ko li je bio donator,majku mu !!???
e swaka mu čast
:)
;)
Joj Pile ti nemas pojma. To je kao nenormalno ako se dete od 7 godina igra. Ako smo mogli da budemo princeze i bastovani kad smo se igrali, onda mozemo i u ljubavi da se igramo tako slicno

topmodelsica:
Kad sam ja bila maloletnica, kad sam imala od 6 do 10 godina, 6, 7, 8 ili 9, ne znam tacno kad, tad sam ja smuvala Aca jajaru a nismo se ni poljubili ali dogovovorili smo se da on meni bude decko, a ja sam njemu rekla da se on meni predstavi kao Marko Milosevic kad me bude zvao, to je bilo samo zbog toga da ja ne bih znala da li me stvarno zove on ili Marko kad me jedan od njih dvojice bude nazvao, jer stvarno nisam htela vise da razmisljam o Marku, htela sam da nadjem nacin da ga opusteno izbegnem, a do Aca jajare nije mi bilo mnogo stalo, a i znala sam da ce za njega to biti dobro sto se muvao sa mnom jer ja sam vec popularna, podici cu mu cenu i naucicu ga nekim stvarima u ljubavi, pa se on nece osecati iskorisceno iako je to bilo klasicno iskoriscavanje njega sa moje strane.I tako je i bilo, kad me je pozvao Marko Milosevic od tad pa na dalje i u buduce ja sam uvek pomislila "A sta ako je to Aco jajara?" i lako sam zaboravljala na te pozive, i na Aca i na Marka lako sam zaboravljala, to je bio ekstra trik.Zbog toga je mozda i sad Aco jajara u dilemi o cemu se tu radi, mozda ne zna da je Marko stvarno bio moj decko nekad, mozda misli da je iskljucivo on bio u toj ulozi Marka Milosevic a da pravi Marko ne postoji u mom zivotu.
Ja sam njemu, ipak, ako se dobro secam, sve to jednom ispricala i pokazala sam mu jednu jedinu Markovu sliku koja mi je ostala, jer sam ostale bacila onda kad sam htela da ga zaboravim, ali onda mislim da nije trebao da mi se kasnije, kad je vec bio ozenjen, da se predstavlja kao Marko Milosevic onda kad je hteo krijuci od zene da se vidimo, i videli smo se, ali samo napremas, znate sta znaci ta rec napremas.
di...vid...napiši knjigu....

@sinmbad & pipi
:trep trep:
d040.gif
tnx.

zaphod:
Ja bas i ne. Jos pijem jutarnju kafu i jedva tipkam. Sta radis sutra?

Sutra cu da lezim ceo dan i da se razvlacim po krevetu je mi je vec sad muka, necu moci da jedem dva dana, jer sam se veceras prejela jer su me isprovocirali da jedem, ali sad ne mogu da disem, poznati su mi sutra dani od ovakvih veceri.

zaphod:
Nemoj da kvaris liniju ,steta je.

Najpopularnije manekenke imaju idealnih 54 kilograma a ja sam svukla na 49 tako da imam mesta u farmerkama koje su idealne za 54 kilograma a inace obozavam da radim stvari iz inata sad kad sam Duskova devojka. On je isto takav, sve radi iz inata. Ako me isprovociraju da jedem, ja cu da jedem i uzivacu u tome. Ja se za cas promenim.Samo ne znam da li je njemu bas muka od tog inata kao sto je meni sad. :D Mislim da nije.Nije lako zeludcu kad je navikao na malo hrane. Nije se ni ugojiti tako lako. :D Dusko je tako i izgradio karijeru. Sve je radio iz inata.

topmodelsica:
Najpopularnije manekenke imaju idealnih 54 kilograma a ja sam svukla na 49 tako da imam mesta u farmerkama koje su idealne za 54 kilograma a inace obozavam da radims tvari iz inata sad kad sam Duskova devojka. On je isto takav, sve radi iz inata. Ako me isprovociraju da jedem, ja cu da jedem i uzivacu u tome. Ja se za cas promenim.Samo ne znam da li je njemu bas muka od tog inata kao sto je meni sad. :D mislimd a nije.
Uh, sad mi se ,da prostis, nesto prijelo. Idem da devastiram friz pa cu te potraziti kasnije ako budes tu.

Back