Malo patetike nije na odmet

Da li ste bili u nekoj situaciji (i koja je to situacija) kad ste se osetili toliko zivim, srecnim i svesnim sebe i sveta, lepote postojanja da ste sa osmehom na usnama rekli u sebi
"E, posle ovog mogu i da umrem srecna, i mogu da kazem-zivela sam"
(isto i u muskom licu)

Nisam, a zaista bi zhelela da osetim takav trenutak, e nakon toga ne bi mi bilo zhao da umrem ali bukvalno :P

Da li ste bili u nekoj situaciji (i koja je to situacija) kad ste se osetili toliko zivim, srecnim i svesnim sebe i sveta, lepote postojanja da ste sa osmehom na usnama rekli u sebi
(isto i u muskom licu)

nikad to sebi nisam rekla...

da sam beskrajno srecna sto sam nesto dozivela, videla, cula...
to da
bez umiranja
s'a znam... nije mi ni na pameti
recimo

Da,bilo je to tacno pre godinu dana kad sam se zaljubila u bivseg decka
i trajalo je jedno vreme taj osecaj savrsene srece,lepote,prijatelja
kad ti sve ide savrseno u zivotu
a sad bih trebala da postavim temu kako zaboraviti veliku ljubav sve dogadjaje i krenuti na sastanke i upoznavanje sa nekim drugim kad ste jebeno sjebani

bilo je jednom i nema veze sa sexom...ima veze sa divnim toplim ocima, sjajnim i blagim....i sa lezanjem u krevetu i mazenjem do pola noci i sa osecajem spokoja...jedino je problem sto osecam da mi se to vise nece ponoviti....ipak je to bio poseban covek, posebne okolnosti a i ja sam tada bila posebna....ali, nije da sam zbog toga suicidna.....:)

bilo je jednom i nema veze sa sexom...ima veze sa divnim toplim ocima, sjajnim i blagim....i sa lezanjem u krevetu i mazenjem do pola noci i sa osecajem spokoja...jedino je problem sto osecam da mi se to vise nece ponoviti....ipak je to bio poseban covek, posebne okolnosti a i ja sam tada bila posebna....ali, nije da sam zbog toga suicidna.....:)

samo me interesuje da li bi to menjala za seks, ne cak ni vezu, nego odlican sex

samo me interesuje da li bi to menjala za seks, ne cak ni vezu, nego odlican sex

:eek: e sad svasta pitas...prvo, ne znam da li bih uopste imala hrabrosti opet da se upustim u tako intiman odnos....dosta me je kostalo, energije, zivaca, para, prolivenih suza...tako da je odgovor definitivan....dosta mi je i samo odlican sex za pocetak....on nista ne kosta......:per:

(isto i u muskom licu)

Ja se tako odavno osecam.
Bas sam svasta radila i odradila. Ne osecam se kao da sam nesto propustila.
Bice tu jos uzivanja...

Back