Zaplet koji niko nije očekivao: Šefica HR-a sa Coldplay koncerta je udata za drugog moćnika

Nije on inspekcija za moralne seksualne odnose. Niti bilo ko u kompaniji. To sto vecina mozda ima neke moralne vrednosti, zna se sta je zakonom zabranjeno a sta ne. Da biras sa kim ces seks, mozes sa kim god hoces dokle god je osoba punoletna i obostran je pristnak na to. Sve ostalo je prdjenje uz vetar.
I postoji razlog zasto je zakon o seksu takav a to je zato sto ne zivimo pod serijatskom zakonu. I nedao Bog da zivimo pod serijatom.
.
Јбт, о чему причаш???

Нико њега није оптужио по закону.

Његово је право све што си написао, али је такође дужан да сноси последице свог понашања.

Разлог рекције фирме је угрожавање угледа фирме што је очигледно, нема чланка који је писао о овом догађају да се није поменуо назив фирме у којој раде.

Он чак није добио отказ већ је само смењен са места директора.

Ако ти није јасно о чему се ради, подсетићу те да се за овакво понашање у Србији уобичајено каже превара.

.

.
Јбт, о чему причаш???

Нико њега није оптужио по закону.

Његово је право све што си написао, али је такође дужан да сноси последице свог понашања.

Разлог рекције фирме је угрожавање угледа фирме што је очигледно, нема чланка који је писао о овом догађају да се није поменуо назив фирме у којој раде.

Он чак није добио отказ већ је само смењен са места директора.

Ако ти није јасно о чему се ради, подсетићу те да се за овакво понашање у Србији уобичајено каже превара.

.
Ne shvatas ti.
Ajde evo opet. Ne znam za glupe anglosaksonske zakone, jer imaju toliko paradoksa u sebi i neverovatno su glupi zakoni. Pogotovu kada je bracni zakon u pitanju.
Evo da probam opet.
Firmu se ne tice sa kim on spava ili se grli na koncertu. To sto je neko spomenuo da je on ceo te firme i td, nek tuze tog sto zabada nos u tudje priv stvari i povezuje sa kompanijom. Cinjenica je da to on nije radio u satima i prostorijama te kompanije.
Drugo, i pitanje je tog snimanja. Jasno su oboje pokrili lica da ih ne snimaju a voajerska mazgovina je i dalje snimala. Dakle jasna namera da nekome ugrozi reputaciju. To treba zabraniti zakonom. 100 puta brodskim kanapom.
Trece, briga me kako se to zove u srpskom narodu ili kod njih. Vec sam pomenuo. Zakon ne moze da regulise sa kim ce neko da spava dokle god je u okvirima obostranog i punoletstva. To je to.Nema dalje, nema i.
A evo i zasto: ako bi nekoga prisiljavao zakonom ili kroz konkretne posledice u poslovnom odnosu i da neka kompanija moze da daje otkaz ili na bilo koji nacin utice na to ko ce sa kim da spava van posla je negde ravno silovanju. Dakle prisiljavam te direktno ili indirektno da imas seks sa jednom osobom, bez obzira sto je bracni partner i ni sa kim vise. To bi dalje vodilo u daljnju katastrofu, a to je da ako bracnim okvirima prisiljavas osobu da seksualno zavisi samo od druge strane, onda je i obaveza te druge strane da ispunjava seksualnu potrebu ove. A to se zove silovanje u braku, da li sistemski, preko nekih zakona ili parazakona poput sherijata ili pravila kompanija, nevladinih inspekcija za seks i td.
Jel sad ima smisla?

Ne shvatas ti.
Ajde evo opet. Ne znam za glupe anglosaksonske zakone, jer imaju toliko paradoksa u sebi i neverovatno su glupi zakoni. Pogotovu kada je bracni zakon u pitanju.
Evo da probam opet.
Firmu se ne tice sa kim on spava ili se grli na koncertu. To sto je neko spomenuo da je on ceo te firme i td, nek tuze tog sto zabada nos u tudje priv stvari i povezuje sa kompanijom. Cinjenica je da to on nije radio u satima i prostorijama te kompanije.
Drugo, i pitanje je tog snimanja. Jasno su oboje pokrili lica da ih ne snimaju a voajerska mazgovina je i dalje snimala. Dakle jasna namera da nekome ugrozi reputaciju. To treba zabraniti zakonom. 100 puta brodskim kanapom.
Trece, briga me kako se to zove u srpskom narodu ili kod njih. Vec sam pomenuo. Zakon ne moze da regulise sa kim ce neko da spava dokle god je u okvirima obostranog i punoletstva. To je to.Nema dalje, nema i.
A evo i zasto: ako bi nekoga prisiljavao zakonom ili kroz konkretne posledice u poslovnom odnosu i da neka kompanija moze da daje otkaz ili na bilo koji nacin utice na to ko ce sa kim da spava van posla je negde ravno silovanju. Dakle prisiljavam te direktno ili indirektno da imas seks sa jednom osobom, bez obzira sto je bracni partner i ni sa kim vise. To bi dalje vodilo u daljnju katastrofu, a to je da ako bracnim okvirima prisiljavas osobu da seksualno zavisi samo od druge strane, onda je i obaveza te druge strane da ispunjava seksualnu potrebu ove. A to se zove silovanje u braku, da li sistemski, preko nekih zakona ili parazakona poput sherijata ili pravila kompanija, nevladinih inspekcija za seks i td.
Jel sad ima smisla?
.
Нема смисла.

Никакав законски поступак против њега или ње није покренут јер такав пропис нигде не постоји.

У Америци и широм света у фирмама постоје стотине милиона швалерација и у то се нико не меша.

Снимак који је објављен није са званичне камере на концерту и када су схватили о чему се ради одмах су прекинули снимање и снимак траје свега пар секунди. Нико није имао намеру да се меша у њихову приватност.

Објављени видео на нету снимила је нека посетитељка мобилном телефоном са бима на стадиону и то објавила на некој друштвеној мрежи, има чланак о њој.

Јбг, то се зове зла срећа.

Он је у фирми разрешен дужности по правилима које је он, као генерални директор саставио и потписао. У том својству он је потписивао отказе запосленима за кршење тих правила.

Живот је такав да некад људи настрадају и када све ураде како треба.

Обоје овде очигледно неке ствари нису урадили како треба и сносе последице које и нису баш толико страшне.

.

.
Није он попио отказ што се швалерао, већ што је глуп.

Јбт, оде са швалерком на концерт где сви посетиоци снимају...

.
da bre i onda se sakrije ispod ograde.

videli ih ljudi ponela ih atmosfera na koncertu mislim nisu se ****** javno nego su samo bili zagrljeni.
to se može i sa prijateljima..
znači neiskusno do daske.

ja bih mahnula u kameru i sve bi bilo ko da nije bilo

pa upravo
ali njih dvoje neiskusni početnici kriju lice rukama onaj pobeže ispod ograde.
nije da me boli ***** samo se pitam kako je stigo do ceo pozicije u firmi ako je ovako neusklađen sa svojim samopouzdanjem
Dobro, mora se priznati da jeste bio šok... da su znali šta sledi i da su iskulirali kameru tih par sekundi, možda bi prošlo ispod radara.

.
Нема смисла.

Никакав законски поступак против њега или ње није покренут јер такав пропис нигде не постоји.

У Америци и широм света у фирмама постоје стотине милиона швалерација и у то се нико не меша.

Снимак који је објављен није са званичне камере на концерту и када су схватили о чему се ради одмах су прекинули снимање и снимак траје свега пар секунди. Нико није имао намеру да се меша у њихову приватност.

Објављени видео на нету снимила је нека посетитељка мобилном телефоном са бима на стадиону и то објавила на некој друштвеној мрежи, има чланак о њој.

Јбг, то се зове зла срећа.

Он је у фирми разрешен дужности по правилима које је он, као генерални директор саставио и потписао. У том својству он је потписивао отказе запосленима за кршење тих правила.

Живот је такав да некад људи настрадају и када све ураде како треба.

Обоје овде очигледно неке ствари нису урадили како треба и сносе последице које и нису баш толико страшне.

.
Nije postupak pokrenut jer nema zakonskog osnova.
Moral je rastegljiv pojam i podlozan preispitivanju, sve jedno ko je pisao pravila u toj firmi, to je nevalidno da se nekome daje otkaz ili sankcionise. Vrv su mu i spustili poziciju jer ne bi imali zakonski osnov da mu daju otkaz.
A to je na zalost njihov zakon da tako mogu kompanije da pisu razne gluposti i da ljudi potpisuju u okvirima morala. Mada...mislim da bi mogao da se pokrene postupak protiv te kompanije sa dobrim advokatom sa sve: kakve vi to serijatske interne zakone sprovodite? Ne On, ali nije losa ideja za pred kongres, umesto vanzemaljaca i pitanja tiktoka.

da bre i onda se sakrije ispod ograde.

videli ih ljudi ponela ih atmosfera na koncertu mislim nisu se ****** javno nego su samo bili zagrljeni.
to se može i sa prijateljima..
znači neiskusno do daske.

ja bih mahnula u kameru i sve bi bilo ko da nije bilo
.
Неко је из мог друштва имао исти коментар и изгледало ми је логично.

Када сам дошао кући поново сам погледао снимак и ту је нијанса.

Јесте он њу с леђа обгрлио што у причи изгледа безазлено, али је поставио руке баш на осетљиве делове тела швалерке, а она уживала у... музици.

Поред тога, ко зна шта су рекли својим половинама, где и са ким иду.

Он вероватно на неки досадан сасанак, а она са другарицом на глупи концерт, кад оно...

.

Back