- Poruka
- 42.511
Vinograd i vinarija na Paliću
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Palic ima neki mir...barem meni, uvek cu ga voleti kakav god da je
Samo mi je zao sto ga urnisu...Sto nece liciti jednog dana na sebe...
Bas mi je od srca dragoLori, bila sam skoro tri dana.
Uživala sam.
Godinama nisam bila na Paliću ali kada sam bila te godine, srela sam Šerbedžiju na filmskom festivalu.
Ove godine sam uživala, sve mi je prelepo, nestvarno.
Park, jezero, Zoo vrt, Avantura park u zoo vrtu, Salaš, Vinarija, vinogradi, riblja čorba, vožnja biciklom oko jezera, prelepo uređeno cveće, preukusan sladoled, stil kojim su kuće građene. Uživala sam...
Pogledajte prilog 1390671
I za mene je dragulj, jedno ususkano, mirno mesto...Bez obzira na godisnje doba...Setnja pored jezera smiruje...I drago mi je zbog one nove staze sve do vinarije Petre. Nadam se da ce uskoro zavrsiti stazu skroz okolo. To bi bilo neverovatno lepo.Prelepo je zaista <3Bas mi je od srca dragoI za mene je dragulj, jedno ususkano, mirno mesto...Bez obzira na godisnje doba...Setnja pored jezera smiruje...I drago mi je zbog one nove staze sve do vinarije Petre. Nadam se da ce uskoro zavrsiti stazu skroz okolo. To bi bilo neverovatno lepo.
Kad je ovo otvoreno?
Ne znam.Kad je ovo otvoreno?
Jesi li sad bila u toj ''avanturi'' ili si samo slikala?Ne znam.
Pre ovoga, bila sam jako davno, tada nije bilo.
Moji su biliJesi li sad bila u toj ''avanturi'' ili si samo slikala?
Mislim da je prosle godine ili 2021. Nije bilo pre toga.Kad je ovo otvoreno?
Baš sam voleo te stare šinobuse. Žao mi što sad toga više nigde nema. Mogli su bar neki da sačuvaju ta muzej ili tako nešto.Razrovani zadnji deo gde je već i ograda srušena
Gde Romi razvlače za badava stvari koje će im biti od koristi.
Gde te iste Rome niko niti gleda niti ih išta pita.
Ali zato su mene zaustavili .
"Mogu li da pogledam malo taj stari šinobus?"
Sa izrazom nekog negodovanja, lik je ipak rekao -"Može."
Romi , iza njegovih leđa vuku gvožđe, cevi, limove i ostalo.
Toliko.
Pogledajte prilog 1391969