- Poruka
- 239.877
Eh, tramvaji, željo moja pusta ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što je zlosrećna?Onomad kad sam bio slikao sam malo i ispred zlosrećne katedrale:
Verujem da misli na katedralu koja ima pukutinu celom duzinom negde i do 20cm.A što je zlosrećna?

da mada kazu sasvim je funkcionalna...eto ima malo tu pukotinu ali funkcionise takoUh baš deluje gadno!

onaj u Guljas cardi na Ludasu, sto je nekih 3km odatle mi je mnogo bolji
Probaj jednom
I testo sa sirem im je domace testo, ekstra je 
Nisam bio ni ja ali prošao sam pored njeda mada kazu sasvim je funkcionalna...eto ima malo tu pukotinu ali funkcionise tako
ja zaista nisam bila u njoj mislim ni jednom![]()
Na Guljaš čardi sam bio jednom ali davno, sa nekom grupom, dali su nam paštetu od noja ali ja je nisam pojeo, prosto nisam mogao...@Dejan73 e Dejane setih se da si rekao da je gulas dobar u Abrahamu...od tada sam bila i tamo ali ono...nije lose samo ne znam....onaj u Guljas cardi na Ludasu, sto je nekih 3km odatle mi je mnogo bolji
Probaj jednom
I testo sa sirem im je domace testo, ekstra je
![]()
ne znamNisam bio ni ja ali prošao sam pored nje
A na kom jeziku se drži misa u njoj na madjarskom ili hrvatskom, pošto su i jedni i drugi katolici?
eto sramota me ali ti verski objekti me nisu nikada preterano zanimali... 
a to ne bih ni ja...jednom jako davno sam probala jaje od noja, ne secam se da li je bilo neke razlike u odnosu na kokosije....Na Guljaš čardi sam bio jednom ali davno, sa nekom grupom, dali su nam paštetu od noja ali ja je nisam pojeo, prosto nisam mogao...
kao i koke 
ja paštetu od noja nisam jeo ne zato što mi je žao noja, već mi je nekako bilo gadno!a to ne bih ni ja...jednom jako davno sam probala jaje od noja, ne secam se da li je bilo neke razlike u odnosu na kokosije....
ne bih cak ni srnetinu...
slatki su mi i prasici ali njih jedemkao i koke
![]()
meni je malo bizaran onaj mini ZOO...prvo obidjem zivotinjice...a te zivotinjice su u stvari hrana koju sluze...ja paštetu od noja nisam jeo ne zato što mi je žao noja, već mi je nekako bilo gadno!
ovde si htela reći neprijatno?nekako mi je uvek pomalo neprimetno da ih pojedem..

da da...ovde si htela reći neprijatno?
moja greskaJa sam bio pre par godina na Majkinom salašu, a bio sam i na Jelen salašu ali mi se majkin više dopao, autentičniji je, Jelen je previše fensi, izeš salaš sa djakuzijem i saunomInace ko ide tamo, vredi po meni otici na nedeljni rucak.
Kao svedski sto je u pitanju i za nekih 1100 dinara se dobije supa, birate sta ce te jesti i mozete piti njihovo domace vino koliko god zelite.
Jos je bolji izbor tog tipa na Velikoj terasi na Palicu ali ne znam tacnu cenu. Pre godinu dana i tamo je bilo oko 1000 dinara.

Nikada nisam bila na Majkinom, na Jelenu jesam. Oba su na ni 10 min peske od meneJa sam bio pre par godina na Majkinom salašu, a bio sam i na Jelen salašu ali mi se majkin više dopao, autentičniji je, Jelen je previše fensi, izeš salaš sa djakuzijem i saunom![]()