- Poruka
- 70.574
Ne znam Ali sta napravise od tako mirnog I bezbednog grada... TugaMože..Ali zašto i pucanje ..Zašto ona devojčica ?
Kome je ona skrivila?Pogrešno vreme i pogrešno mesto ..
Gde stoke rešavaju probleme vatrenim oružjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam Ali sta napravise od tako mirnog I bezbednog grada... TugaMože..Ali zašto i pucanje ..Zašto ona devojčica ?
Kome je ona skrivila?Pogrešno vreme i pogrešno mesto ..
Gde stoke rešavaju probleme vatrenim oružjem.
Zaista tuga.Ne znam Ali sta napravise od tako mirnog I bezbednog grada... Tuga
Ja mislim da su oni oružje nabavili ovde.Država je morala da ih pretrese kad su ulazili ako im je već odobren ulazak.
A onda imas ljudi Koji govore kako su mirni, dobri... Pa neka njima ulaze u kucu I njihova deca neka se seckaju kao mamac ovim neljudima....Zaista tuga.
Ja mislim da su oni oružje nabavili ovde.
Jesu jesu..Kako da ne..A onda imas ljudi Koji govore kako su mirni, dobri...
optuzen jedan i to je to...neko kao treba da bude optuzen i sve je ok..idemo dalje...resenoZašto samo on?
Nemam reči.optuzen jedan i to je to...neko kao treba da bude optuzen i sve je ok..idemo dalje...reseno
To se i ja pitam. Našli valjda jednog kao žrtveno jagnje.Zašto samo on?
lako...to rade vec godinama...vredni, radni mladici do 30 god svi...jedva cekaju da rade po 12h dnevno i salju pare kuci...Devojčica koje je povređena u sukobu migranata kod Subotice i dalje je u životnoj opasnosti.Kako navodi gradonačelnik Subotice,u sukobu su učestvovale osobe bez ikakve dokumentacije. Kako je moguće da ti ljudi uđu u Srbiju, odu do Subotice, bez ikakvih dokumenata?Pitanje za vlast
Trebalo bi , ali da li to rade , pojma nemam.Zar ih ne popisuju u tim centrima za izbeglice? Ne znam uopšte kako to ide?