MALJAVO ILI DLAKAVO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
livija:
:shock: :shock: :shock: :shock: mi? konkretno, recimo, ja (po tvojoj logici) zivim samo za novac?!?!!? i to tudj....
s tobom se ne vredi raspravljati....... vidi, mislis da je moguce da devojka ima vise para?

Moguce je, ali ona onda trazi onog ko ima vise od nje. Joj kako smo svi "naivni" a tipovi koji nemaju love su godinama sami. Valjda je to slucajnost.

Moja teorija da zene ne vole pare nego ovi tipovi sudbinski kad nemaju srece s parama onda sudbinski nemaju ni sa zenama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sinnke:
Moguce je, ali ona onda trazi onog ko ima vise od nje. Joj kako smo svi "naivni" a tipovi koji nemaju love su godinama sami. Valjda je to slucajnost.

Moja teorija da zene ne vole pare nego ovi tipovi sudbinski kad nemaju srece s parama onda sudbinski nemaju ni sa zenama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

generalizujes.... ne kazem ja da toga nema, naprotiv - ima i to mnogo, ali nije konacno! ostajem bez komentara na tvoje zakljucke.... prosto me brine takav stav..... sta se tebi zavrtelo u glavi da se tako cvrsto drzis te ideje?!!?!?! :shock:

livija:
jaoj, aleksej i sinnke..... :( kako ste samo tvrdoglavi s tim stavom........

Bas su tvrdoglavi i jaaaaaaaaaako optereceni time.
I ne mozes ih ubediti u suprotno!
Ja sam se zabavljala skoro godinu dana sa deckom koji je imao malu platu i nije imao ni kola!
Sada se vidjam sa deckom koji studira, ne radi nigde, samim tim nema ni pare.
Od svih mojih blizih drugarica (a ima ih 10-tak od prilike), samo jedna juri pare, ostale NE....
Da li vam je to dovoljno?
Normalna sam, sposobna, radim, imam svoje pare. Ne vidim razlog zasto bi jurila necije pare.....
I jako smo skrenuli sa teme, momci....

sinnke:
. Joj kako smo svi "naivni" a tipovi koji nemaju love su godinama sami. Valjda je to slucajnost.

:neutral: a mozda su slucajno pored toga sto su siromasni,i ruzni,glupi i zli :neutral:

nego,ti to nesto iz iskustva?mislim posto toliko potenciras tu pricu?

to mi lici na isto ono sto lucifer radi...ko o cemu,on o tome kako ga devojke kuliraju,a vidis kaze covek da je i natposecno lep a i imucan :roll:

e tako i ti sa parama....wonder why? :confused:

Banshee:
:neutral: a mozda su slucajno pored toga sto su siromasni,i ruzni,glupi i zli :neutral:

nego,ti to nesto iz iskustva?mislim posto toliko potenciras tu pricu?

to mi lici na isto ono sto lucifer radi...ko o cemu,on o tome kako ga devojke kuliraju,a vidis kaze covek da je i natposecno lep a i imucan :roll:

e tako i ti sa parama....wonder why? :confused:

Kako si jaka :lol: boli te uvo.

Zana:
Bas su tvrdoglavi i jaaaaaaaaaako optereceni time.
I ne mozes ih ubediti u suprotno!
Ja sam se zabavljala skoro godinu dana sa deckom koji je imao malu platu i nije imao ni kola!
Sada se vidjam sa deckom koji studira, ne radi nigde, samim tim nema ni pare.
Od svih mojih blizih drugarica (a ima ih 10-tak od prilike), samo jedna juri pare, ostale NE....
Da li vam je to dovoljno?
Normalna sam, sposobna, radim, imam svoje pare. Ne vidim razlog zasto bi jurila necije pare.....
I jako smo skrenuli sa teme, momci....

Ma znam da zena kako stari da joj pada kriterijum pa trazi one bez para samo da ne ostane sama. Samo sta je bilo do tada.
Moja prica se svodi ne na to da li vi sad trenutno imate likove koji imaju para, nego na to da vam je u krvi da volite tipove kroz kesh.

sinnke:
Ma znam da zena kako stari da joj pada kriterijum pa trazi one bez para samo da ne ostane sama. Samo sta je bilo do tada.
Moja prica se svodi ne na to da li vi sad trenutno imate likove koji imaju para, nego na to da vam je u krvi da volite tipove kroz kesh.

Moram da kazem : ne volim kad neko ima vise para od mene (ima sve te navike za koje trebaju pare, samo prica gde je bio, sta je radio-s parama ,naravno..), ne mozemo da nadjemo zajednicka interesovanja... (naravno, ne kazem da su svi koji imaju pare takvi..)..

Psihologue:
Pitanje za devojke:
Pali li vas dlakav mushkarac ?
Bradonja ili cosav ?

Pitanje za mushkarce:
Voli te li devojke sa dugom ili kratkom kosom?
Brkate i dlakave ili depilirane?
Pa nije lose da je malo dlakav bas skroz glatki me nesto ne privlace...a ni oni sto imaju dokaz da je covek od majmuna postao nisu bas na ceni kod mene...ma neka sredina...a inace brkovi brada to uopste ne volim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back