DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Ne muvam ih i ne koristim dude kao oruzje. Jednostavno ih ozracim, htela ja to ili ne. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne muvam ih i ne koristim dude kao oruzje. Jednostavno ih ozracim, htela ja to ili ne.![]()

Nega ga uštpi za jaja što jače može, tako će bit njen zauvek...pa shta ga shtipa za doope, zna se za shta se shtipa!!

kad se rukujete,srednjim prstom mu pocheshi dlanKako dati muskarcu znak da vam se svidja i da zelite nesto vise?

Joooj nikad nisam umjela sa tim signalima....![]()
Kako dati muskarcu znak da vam se svidja i da zelite nesto vise?
Kako da mu dam do znanja da mi se svidja,a da ne budem previse napadna,ali da ipak shvati poruku?
Pitanje za m.deo foruma-Kakve signale devojka treba da posalje da bi vi to shvatili kao zeleno svetlo i prisli joj?
Devojke,kako vi muvate frajere?
Ne zelim da ucinim prvi korak,vec zelim da ga navedem da to on ucini;-)

ako nece, onda ce ona da cheka i uvene? ma daj molim te..mushki su teshke pich.kice, chast izuzecima..dal je od bombardovanja, stvarno ne znam..ali teshko zenama..nadam se da ne utiche i na potenciju..

)?a šta ako nema sise?
znachi...
da rezimiramo...
za sada su se pojavili sledeci saveti:
- isturi sise i
- pogledaj ga kao sluchajno u prepone
ja glasam za kombinaciju ovog gore navedenog...
pogledaj sluchajno u svoje isturene sise.![]()

He.he..a shta ako se lik ne pali na sise..vec recimo... na goozu...
@ Zbunjena....Prvo i osnovno je da li je slobodan..ako jeste..samim tim sto imate dogovor za date postoji realna mogucnost da mu se i dalje svidjas i da u njegovoj glavi postoji varijanta da nesto moze da bude izmedju vas...signali su glupost kod odraslih osoba..dovoljno je da razgovrate i ne vidim razlog da mu ne kazes da prema njemu osecas vise od prijateljstva..![]()

Zdravo Zbunjena, ja sam Lud![]()
Са свим се слажем осим овог о слободи.
Нико ником не припада па је самим тим савако увек слободан...
Zovi ga na kafu ko fol drugarski da se ispricate i onda isturi sise.Salim se nisu sise kljucna stvar bitno da lepo i normalno pricate sa blagom dozom erotike i humora....
Stavi slucajno ruku na svoju butinicu i drzi je 5 sekundi tu i onda skloni. Gledaj ga u oci smeskaj se i onda kao stidljivo spustis pogled pa ga opet pogledas. Ma imas fora zilion.![]()