Мали људи који се крију иза имена велике партије!

Slavenska

Domaćin
Poruka
4.852
ауторска тема

Када дете нешто згреши и схвати да га очекује казна за оно што је урадило , оно крене да се крије , крије се иза једног родитеља ако га други кажњава или обратно .крије се да би избегло одговорност и крије, и каје, плаче , моли и говори да неће више никада .

Тако раде и мали људи који чине злодела , они се углавном крију иза мало већих имена , иза партије која је на власти јер знају да ће тако да прођу без казне .

Гледам пример једног локалног политичара , муљатора , човека који и даље ради у општини Аранђеловац и ако је осуђен за ПРОНЕВЕРУ новца и то не малог новца , него милион евра и то од фонда за људска и мањинска права ..

писала сам већ о њему , ради се о Дејану Влајковићу , локланом ромском кординатору који је према сопственим речима у општину Аранђеловац донео 10 милиона динара у оквиру ЕУ фонда о интеграцији Рома ..колико у општину , колико себи на банковни рачун ..

Његови мутни послови , углавном муза и пљачка ЕУ фондова , када дођу на наплату , када се неко запита .."чек.. ајде да пречешљамо овог малог муљатора" , онда он као ово дете са почетка теме крене да се се сакрива иза већих људи , иза партије ..тако гледам његову објаву на фејсу, мало патетичну .политронску

440430304_2882880981851399_6620810883111966707_n.jpg


"А ко други, него Darko Glišić министар за Јавна улагања.

Човек који поред Александар Вучић зна сваку општину и сваки град у душу и њихове потребе. Сјајан предлог мандатара Милош Вучевић 🇷🇸

Честитке шефе и пуно успеха у раду!"

То је његова објава којом покушава да се заштити од казне која га следује , крије се иза Глишића , крије се иза имена председника Републике Србије , крије се иза својих локланих ДС пајташа који су исто тако лопови као и он ..крије се , улизује им се са њима шурује и краде а онда и њих прозива на фејсу , поново да би се додоврио СНС ...


Дејан Влајковић је изванредан примерак малог и јадног човека који на све начине злоупотребљава свој положај ..редак пример гњиде .
 
Мада мислим да је још горе од свега наведног то што га позивају у јутарњи програм да он говором као разбија стереотип како Роми краду а он украо милион евра , то је оно што се зна, тј званично има пресуду , а колико ван тога је покрао , то је само питање
 
Meni prvo ovaj pada na pamet.
Дејан Влајковић има руку да добро украде вероватно због тога што је био у Г17 плус , он је стари досовац ..нико не може слагати и украсти као досовци , ма у којој партији сада да су ..
 
Poslednja izmena od moderatora:
402179410_2769957366477095_3163699012240987565_n.jpg


Мени је несхватљиво да у држави Србији два локална преваранта из Аранђеловца, Срђан Калановић, члан ДС Слободана Јаредића, и Дејан Влајкoвић , добију новац из буџета Републике Србије, од министарства здравља, на конто фиктивне организације ЕДУ АР коју води Калановић а која се наводно бави ЕУ интеграцијама ..тј прањем новца... а дотични је познат у Аранђеловцу по снимању посланика СНС Милојевића и монтирању његовог видео снимка који носи назив "видео бахатог напредњака" .

.ЈА САМ ФРАПИРАНА да они могу да добију новац од владе Србије , МИЛИОН ЕВРА , и за тај новац одрже три радионице у средњој школи , предавања по 45 минута ...

Просто количина новца која долази у руке ових људи је огромна а долази од државе ..ФРАПИРАНА САМ !
 
381063133_2733794043426761_2439818369857178562_n.jpg


Мени је ово несхватљиво ..овде на фотографији видимо министарку здравља која је уручила , поклонила новац пореских обвезника двојици највећих превараната Аранђеловца , један је већ крао и има пресуду а други монтирао посланика СНС ..

заиста ми ово није јасно , ако ово неко може да ми објасни била бих захвална.
 
a tek radikali i socijalisti, kako oni kradu...kradu i kukaju

досовци су се добро испраксирали у крађи ..али на примеру овом што сам поставила видимо како олош зарад опортунитета прелази у СНС јер је овај лопов био у Г17 .
 
Другарце, немој више гласати за СНС, видиш да су Сви Нељуди Србије сада у истој...
37698115_1135984146541100_7272178693613551616_n.jpg


Пази , то су људи који се крију иза странке , сада се грли са Глишићем а пре неколико година видимо са ким ..

прелетачи зарад интереса
 
Човек заиста мора да погледа добро кадрове једне партије и када то види на локалном нивоу , онда му је јасно са ким има посла .
Наравно осим СНС и ДС има још гори кадар у Аранђеловцу , то су прелетачи из разних странака и не знам како се неком уопште исплати да их држи .не знам како са оваквим кадром уопште прелазе цензус .
 
Пази , то су људи који се крију иза странке , сада се грли са Глишићем а пре неколико година видимо са ким ..

прелетачи зарад интереса

Па да, али их СНС врло радо прима.
И у Аранђеловцу, и свуда у Србији.
То је баш материјал какав они воле.
 
Па да, али их СНС врло радо прима.
И у Аранђеловцу, и свуда у Србији.
То је баш материјал какав они воле.

На жалост и то је нешто што ће скупо да кошта СНС , руку на срце СНС и у Аранђеловцу има добрих и часних људи , али све док постоје и људи овог типа и док се не кажњавају за своја недела , то све иде на име и част СНС партије а како се то Вучићу исплати ја не знам .
 
досовци су се добро испраксирали у крађи ..али на примеру овом што сам поставила видимо како олош зарад опортунитета прелази у СНС јер је овај лопов био у Г17 .
a sto SNS, prima proverene lopove u svoje redove
 

Back
Top